21 Ağustos 2011 Pazar

DÜĞÜN HİKAYESİ ÇEKİMİ - 1

Düğünümüze aylar kala, emin olduğum tek şey düğün hikayesi çekimi yapmak istediğimdi. Ve benim hikayemde bana Sevgili Ceyda eşlik etti. Düğün günümde, tam gün ortasında nikahımız olacağı için hikaye çekimimizi farklı bir zamanda, saç provamın olduğu bir günde gerçekleştirdik. Kuaförle sıkıntı yaşadığımız için, hikaye çekimi yapacağımız mekana geç vardık. Aksiliklerle dolu bir gündü ama moralimizi bozmamaya çalışıp hikaye çekimimizi tamamladık.

Bu postta hazırlık detayları ile ilgili bazı resimlere yer vereceğim.




En sevdiğim pozlardan... Annem ve arkadaşım gelinliğimin arkasını bağlarken.




Ayakkabımın altına isimleri yazarken...




Gelinliğim... Gelinliğimi çok  severek giydim, bazı sıkıntılar yaşattı bana ama gülü seven dikenine katlanır misali, şikayetçi değilim. ( Ben romantik gelinliklerden hoşlanıyorum, taşlar pullar benim tarzım değil derken; aldığım gelinlik oldukça şıkır şıkır. Ama hep derler ya doğru gelinliği ilk gördüğünde anlarsın diye...İşte öyle birşey! )




Nikah şekerim, kesem, tacım, ayakkabım...




Hani demiştim ya kuaför ile ilgili sıkıntılar yaşadım diye... Makyöz dandik çıkınca daha doğrusu mekan manikürcüyü makyöz diye kakalamaya çalışınca, gelin fırçayı kalemi eline alır ve başlar makyaja... :)


İlerleyen postlarda, çekimle ilgili daha fazla resim paylaşıp, evlenecek bayanlara tavsiyelerde de bulunacağım.. Sırasıyla ilerleyeceğim ;)

15 Ağustos 2011 Pazartesi

EVLENDİKTEN SONRA...



Bir süredir buralarda değilim... Blogumu ihmal ettim. İki haftalık balayı, sonrasında hızlı başlayan bir iş hayatı derken; yeni yaşamıma adapte olmaya çalışıyorum. Çok kısa sürede, benden haberlerle geri döneceğim. :))


Resimdekinin kim olduğunu söylememe gerek yok, değil mi? :)
Blog Widget by LinkWithin