24 Aralık 2011 Cumartesi

MASSIMO DUTTI ALINACAKLAR LİSTEM



Inditex grubunun indirimine sayılı günler kaldı. Inditex grubunda hangi markalar var derseniz? Massimo Dutti, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Oysho, Zara Home, Uterque...


Çizgisini ve kalitesini beğendiğim Massimo Dutti markasının indiriminde göz atılacaklar listemle karşınızdayım bugün. 


Bordoya henüz doyamadım. Bordo ceket ve fiyonk detaylı elbiseyi pek beğendim o yüzden. Fiyonk detaylı gömlekler, bebe yakalarda olmazsa olmazlarım. Kocaman bir çantaya hayır demem, dava dosyalarım ancak sığar :) Bir süreden beri aklımda olan ahşap kalın topuklu çizmeyi denemek lazım,nasıl olacak? :) Ve son olarak şirin bir kemer...


Benim göz atılacaklar listem bu şekilde.. Ufaktan Zara ve Oysho için de aynı listeyi yapmam lazım. :)

16 Aralık 2011 Cuma

MANGO İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM


Uzun zamandır blogumu ihmal ettiğimin farkındayım. Maalesef eski rutinime bir türlü dönemedim. Ama hazır Mango indirime girmişken ve alışveriş yapmışken aldıklarımı paylaşayım dedim.

Maalesef bazı ürünler, internet sitesinde bitmiş olduğundan resim ekleyemiyorum. Bunlara ek olarak, bir hırka, bir kazak ve bir pantolon satın aldım. Aslında internet sitesinden online shopping olarak, bir de kaban  satın almıştım ama stok yok diye siparişimi iptal ettiler. 

Kıssadan hisse, Mango'da fiyatlar çok uygun hale gelmiş, mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. Ayrıca elbise resimdekinden çok daha güzel. ;)

Blog Widget by LinkWithin