1 Şubat 2010 Pazartesi

8 PARÇALIK LUSH ÇIKARTMAM VE YORUMLARI



Dün sevgiliyle Bağdat Caddesi'ndeydik.Uzun zamandır aklımda olan Lush fırsatından yararlanmak için tüm şartlar uygundu yani :) Haberiniz var mı bilmiyorum? Lushta 75 lira ve üzerinde alışveriş yaparsanız,alışveriş yaptığınız tutar kadar kış ürünü hediye ediyorlar.Ben aldığım ürünleri sizinle paylaşmak istiyorum.Yukarıdaki resimde 1 adet duş jeli eksik sadece.


İlk başta denediğim ürünlerin yorumlarını yapmak istiyorum;
*Love Lettuce maske;Bu maskeden çok memnun kaldım.Eğer istediğiniz şey gözenekleriniz açılsın,temizlensin ise doğru maskedesiniz.Benim gözeneklerim geniş olduğu için problem sürekli siyah nokta,sivilce gibi problemler çıkartıyor,bu maske bundan sonra hep benimle olacak :) Fiyatı: 75 gr 23 lira.


*Snow Fairy duş jelini henüz kullanmadım ama kokusu şahane,sakız gibi kokuyor :) Fiyatı: 250 gr 27.5 lira.
*Tea tree water ise üstünde yazdığı gibi oldukça popüler bir tonik,bende kullanan bayanların yorumlarına güvenerek aldım.Maskeyi kullandıktan sonra yüzüme uyguladım,çok rahatlattı,sürekli kullanımda gözenekleri küçültüyormuş,göreceğiz :)Bundan sonra yukarıdaki maske ile bu tonik ayrılmaz ikilim olacaklar.Fiyatı: 250 gr 26.75 lira.


*Celestial nemlendirici;Maske+tonik ikilisinden sonra bu nemlendiriciyi kullandım.Yüzümü bebek gibi yaptı,memnun kaldım.Tek sıkıntısı yüzde komple emilmiyor ve yüzde yağlı bir görüntü kalabiliyor.Ben maske,peeling gibi derinlemesine yüz temizliği yaptıktan sonra bu nemlendiriciyi kullanmayı planlıyorum :) Fiyatı: 45 gr 42.50


*Jumping Juniper kalıp şampuan;Bu şampuanda Lush'ın favori ürünlerinden.Eğer saçlarınız yağlı ise sizi mutlu edebilecek bir ürün.Lush'ın bir adet kalıp şampuanın 750 gr'lık sıvı şampuana denk geldiği yönünde iddiası var,deneyip göreceğiz.Benim saçlarım boyalı olmasına rağmen dönemsel olarak yağlanabiliyor.Özellikle en son Garnier marka boya kullandıktan sonra saçlarım o kadar yumuşadıki,kendimi bildim bileli saç kremi kullanırım,artık saç kremi dahi kullanmıyorum.Herkes yumuşak saç sever belki ama ben saçlarım azcık gıcır gıcır olsun istiyorum,o yüzden bu şampuana atladım. Fiyatı:55 gr 19.75


*Bu maskeleri ise denemem için tester olarak verdi ilgili Lush çalışanları.Sağdaki maske dün akşam annem tarafından denendi ve memnun kalındı.Sol taraftaki maskenin Cupcake olduğunu düşünüyorum sağdaki maske ise killi gibi ama adı ne emin değilim,bilen varsa bizi de aydınlatsın.Bu arada unutmadan Lush'ın maskelerini buzdolabından saklamanız gerektiğini unutmayın.


*Sweetie Pie duş jölesi: Bu ışıltılı parlak şey bir duş jölesi.Eğer sizde kendinizi şımartmayı seviyorsanız,mutlaka duş saatlerinize bu ürünü dahil edin derim.Minicik bir parçasını duş lifiniz ile köpürterek kullanıyorsunuz.Fiyatı: 100 gr 9.5 lira.

*Vücudumda çatlaklar olmasına rağmen,maalesef krem sürmeyi sevmiyorum.E bu durum çatlaklarımı daha da azdırıyor.Eğer sizde benim gibiyseniz,duştan çıkmadan önce bu ürünü tüm vücudunuza sürüyorsunuz krem gibi ve daha sonra durulanıp çıkıyorsunuz,ta ta krem sürme seansınız bitti bile.Oldukça pratik bu ürünün adı A Ring of Roses ve fiyatı: 100 gr 12.75 lira.


Bu ürünlerin içinde eksik olan Trump adlı duş jeli çünkü kendisi erkek arkadaşıma hediye edildi.Yağlı vücutlar için birebirmiş.Fiyatı:250 gr 29 lira.


Evvet tüm bu ürünlere 95 lira verdim.Benim için oldukça hesaplı bir alışveriş oldu,doğal ürünlere para harcadığım için de içim rahat.Umarım size de yardımcı olabilmişimdir. :))


Mughetto sırf alışveriş mi yapıyorsun diyorsanız,alttaki postumu gözden kaçırmışsınız demektir,yeni yaptığım cici tarak tokalar,çantalar ve bilezikler için bir alttaki posta tık tık!

17 yorum:

  1. slm
    snow fairly nin katı parfümünü kullanıyorum bende kokusu gercekten mükemmel,jumper kalıp sabun cidden uzun süre gidiyor ama banyodan sonra hemen bir kağıdın üzerine koyarsan ztn hemen kuruyor ben öyle muhafaza ediyordum,ama malesef benim sacım röfleli olmasına rağmen krem kullanmam bu sampuan öyle bir karıstırıyorki sacı düğüm düğüm oluyor,gerci herkeste aynı şey olucak değil tabi:)) güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
  2. cnm peki dedin ya 75tlye 75 tllik ürün alıyorsun
    hediye ürün olarak neler aldın ,yani seçili ürünlerden mi seçiyorsun
    yoksa istediğini mi alıyorsun?

    YanıtlaSil
  3. pink-ada;jumper denemedim ama kullandıktan sonra kurumaya bırakmam gerektiğini okumuştum önceden :)) Bakalım benim saçımı nasıl yapacak bugün yarın deneyeceğim.

    Gizemel; Kış sezonundan ürünler seçebiliyorsun.Mesela snow fairy duş jelim,maskem ve yüz nemlendiricim kış sezonu ürünü :)

    YanıtlaSil
  4. ay süpermiş bayıldım
    ihtiyacım yok ama ben de istiyorummmm:))

    YanıtlaSil
  5. Jumping Juniper kalıp şampuan ın yorumlarını acil bkliyorummmmmm eger gercekten yaglandıtmyı azaltıyorsa bnm mucızw urunum olur=)

    YanıtlaSil
  6. Lush'a benimde gitme fırsatım olamadı bir türlü:(ah bir gitsemde doldursam senin gibi herşeyi:P ama en çok Snow fairy duş jeli ve Sweetie Pie duş jölesini denemk istiyorum... Sakız kokulu olan herşeye karşı zaafım var:)Güle güle kullan ciciş;))mis kokulu günlerr

    YanıtlaSil
  7. be; Şampuan konusunda herkes çok olumlu şeyler söylüyor gerçekten :) Deneyenler vazgeçemiyormuş.Denemekte fayda var.Ben kullanır kullanmaz hemen sana mail atarım ;)

    YETENEK-SİZİN; Teşekkürler :)

    pearl; Teşekkür ederim,sakız kokusu beni de çocukluğuma götürüyor :))Lush'ın internet sitesinden de alışveriş yapabilirsin:)

    YanıtlaSil
  8. benımde gıtmem lazım ama korkuyorum :)kredı kartımın bır tanesını gumlettım dolu ıkıncısınıde aynı duruma sokmak ıstemıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. canım bu arad yazmayı unuttum aldıkların cok guzel gule gule kullan kokuları sankı suan burnuma gelıyor ohh mıs gıbı :)

    YanıtlaSil
  10. Yaprakela;Teşekkürler canım :) benim bazı ürünlere ihtiyacım vardı,hazır varken topladım birkaç şey daha.Gözenek ve sivilce problemin varsa maskeleri gerçekten tavsiye edebilirim ama.

    YanıtlaSil
  11. tüm bilgiler için teşekkürler şeker :)

    YanıtlaSil
  12. Dominika; ne demek efendim zevkle :)

    YanıtlaSil
  13. Kuzu sanırım 5 sene önce Slovakya'da Lush ile tanışınca keşke burada da olsa demiştim. O dönem yok diye bir gazla bir sürü ürün aldım ve bazılarından memnun kalmakla beraber bazılarından ise hiç memnun kalmadım. Cildime dokundu hele ki küvet topları facia :) Gaza gelip özenip sen alırsan tabii küvetde leş olur :) Eriyince temizlemesi fena ondan uzak dur yani :))

    YanıtlaSil
  14. Stil Direktörü; Küvet topları hç kullanmadı küvet doldurma alışkanlığım yok çnk :) Bundan sonrada uzak durmakta fayda var. :)

    YanıtlaSil
  15. Ohh ürünlere gel Snow Fairy kardeşimm = )

    Güzel günlerde kullanalım canım = )

    YanıtlaSil
  16. Hacer; güzel günlerde kullanalım :) Lush'a daldın mı çıkması zordur.. Şahane ürünleri var.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin