11 Şubat 2010 Perşembe

MAYBELLINE İLE İLGİLİ SIKINTIM ve YENİ BODY SHOP FONDÖTENİM


Maybelline Dream Matte Mouse fondöten resmen benim kurtarıcım(dı),21 numarası benim cildime çok uyan bir renkti.Kaç kutu kullandığımı unuttum.Çıktığı ilk günden beri tek kullandığım fondötendi.Üstüne bir sürü ürün denemedim,ama olmadı olmadı.Maybelline'imin yerini tutamadı.


Köpük teknolojisi benim cildime çok iyi geliyordu.Cildimi asla kurutmuyordu,çok iyi bütünleşiyordu ve fondöten olduğu asla anlaşılmıyordu.Kısaca gayet güzel bir üründü, fiyat kalite performansı gayet iyiydi.Ama bu ürün ile ilgili sıkıntılarım oluşmaya başladı.


İlk başlarda ürüne zam geldi.20 lira falandı hatta hala internette bu fiyata satan yerler var ama güvenilir kozmetikçilerde fiyat 30 küsürlere çıktı,Boyner gibi Watsons gibi...Fakat fazla önemsemedim,üründen memnun kaldıktan sonra 30 lira fazla bir fiyat değildi nasıl olsa.Ama gelgelelim artık Maybelline ürünlerini bulmak çok zor.Zaten birkaç yerde satılıyor,Sevil Parfümeri,Tekin Acar Parfümeri,Douglas gibi kozmetikçilerden temin edemiyorsunuz.Ancak Watsons'tan veya Boyner'den almanız gerekiyor.Ama buralardaki standlara da gidince ürün yok.Sadece Dream Matte değil,Maybelline'in yeni çıkan seriler veya eski bazı fondöten serilerinde de ürün yok.Israrla birkaç yerde aradım taradım ama yok yok yok.Koskoca serinin Cevahir AVM'deki Watsons'ta 2 rengi var,biri en açık biri en koyu..Artık peşinde koşmaktan vazgeçtim ama kendisine ihanet ettim.Uzun bir yazı oldu ama belki Maybelline markasının yetkililerinden biri okurda bu yazıyı,önlem alır diye düşündüm.


Gelelim Dream Matte Mouse fondöten yerine kullanmaya başladığım ürüne;
Body Shop'un ürünlerini genel olarak beğeniyorum.Bu serisinde 4 renk seçeneği var ama ben kendi cildime uygun rengi buldum.Nemlendiricili ve nemlendiricisiz olmak üzere de 2 seçenek bulmanız mümkün.Benim cildim karma olduğu için nemlendiricisiz olanı tercih ettim.Zaten fondöten sürmeden önce nemlendirici kullanıyorum.Ama kuru cilt tipine sahip olanlar fondötenin nemlendiricili seçeneğini tercih ederlerse,rahat edebilirler.


-Ürünün kapatıcılığı oldukça iyi.
-Ciltle güzel bütünleşiyor.
-Fiyatı 34 lira.


NOT:Son zamanlarda çok fazla kozmetik alışverişim oldu.En son CherryCulture'den de 5 parça siparişim oldu,onlarda elime geçtikten sonra sıkı bir kozmetik rejimine giriyorum.

9 yorum:

  1. 21 numaranın adı nedir. elinde kutu varsa baksana yardımcı olmaya çalışıyım. genelde beigei ivory gibi oluyor maybeline de..

    YanıtlaSil
  2. Nude diye geçiyor sanırım,nasıl yardımcı olacaksınız ? :)

    YanıtlaSil
  3. Brigette's boutique i denediniz mi?
    Ben burdan alisveris yapiyorum ve cok memnunum :) Belki rengini bulabilirsiniz burda

    http://www.brigettesboutique.com/MAYBELLINE_Dream_Matte_Mousse_LIGHT_IVORY_p/may076.htm

    YanıtlaSil
  4. http://www.brigettesboutique.com/MAYBELLINE_Dream_Matte_Mousse_NUDE_p/may064.htm
    alışveriş yaptığım bir site, bir bak istersen.

    YanıtlaSil
  5. Mydeep & Banu;
    çok teşekkürler kızlar,ben bu siteyi bilmiyordum,bayıldım :) Harikasınız.

    Yardımlarınız için çok mersi.

    YanıtlaSil
  6. köpük concealerı da benim kurtarıcım........ onca ürün denedim böylesini görmedim.....harika herseyiyle...........tam cildime uyum sağlıyo........ köpük teknolojisini bende cok seviyorum........ ödüm kopuyo kaldırılack diye

    YanıtlaSil
  7. Mydeep & Banu;size önceden cevap vermiştim diye hatırlıyorum ama bir baktım cevabım gözükmüyor,çok pardon kızlar :(( Söylemeden geçemeyeceğim brigette in butiğini sizin sayenizde öğrendim :)

    Kakule; Ben concealer ı ile barışamadım,dopdolu duruyor bende sanırım açık renk almışım,Bülent Ersoy gibi oluyorum sürünce :)

    YanıtlaSil
  8. 2 rengi vardı ben koyusunu aldım canım. açık bugdayım..... tenime tamamıyle uyum sağlıyo ve harika akşama kadar kalıcı....... göz cevremi belirteyim;kuru.......... ama tavsiye ediyorum canım bi de bunu dene cok memnun kalıcaksın

    YanıtlaSil
  9. Kakule; ben sanırım renginde hata yaptım,şu anda kapatıcı olarak Clinique kullanıyorum,göz çevremde alerjik bi reaksiyon mevcut çünkü,sonra da henüz açılmamış bir Loreal kapatıcım var :) Stoklamışım.. Ama bir parfümeriye gittiğim zaman bendekinin bir koyusunu deneyeyim,merak ettim :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin