30 Nisan 2010 Cuma

GARNİER 6.45 BAKIR KAHVE SAÇ RENGİ



Merhabalar
Bakır kızıl tonlarında olan saçımı daha kahve bir tona dönüştürmeyi düşünüyordum bir süreden beri.İnternette araştırma yaparken bakır kahve tonlarında boya ile ilgili yeterince bilgi bulamadım.[Bu postu da o yüzden bol görselli hazırlıyorum,araştıranlar fikir sahibi olabilsin diye.]Sonunda Watsons'a gittim ve boyaları incelerken Garnier'ın yeni çıkan serisine gözüm takıldı.Örnek görsel bulamadım maalesef,sanırım yeni çıktığı için.Meyve özlü olan serisi,amonyaksız ve kokusuz. Kokusuz olması benim için çok önemli çünkü saçımı boyarken,boya kokusundan dolayı boğulma tehlikesi geçiriyorum nerdeyse :)) Ama Garnier'ın bu serisi gerçekten kokusuz hatta meyve kokulu diyebilirim.Boyanın içinde dore ışıltılar var buda saçın parlak olmasını sağlıyor.
Ben 6.45 Bakır Kahve rengine boyadım,bugünde sizin için gün ışığında resim çektim.Eğer bakır tonlarını seviyorsanız kesinlikle bu rengi ve Garnier'ı tavsiye ederim.Benim gibi saçınız uzun ve gürse 2 kutu boya kullanmanız lazım.Diğer boya markalarında,özellikle Loreal'de bir kutu boya 15 liradan başlıyor,iki kutu için 30-40 lirayı gözden çıkartmanız gerekiyor,e o zaman evde niye uğraşayım kuaföre giderim diye düşünüyor insan ama Garnier'ın boyaları ortalama 5-6 lira ve bence oldukça kaliteli.Ben çok memnun kaldım Garnier'den..Tavsiye ederim.

12 yorum:

  1. Çok hoş olmuş tatlım, güle güle kullan:)Bende direk bakır olanını denemiştim, o da güzel olmuştu:) Garnierin saç boyasıda güzel, boyama sonrası için verilen kremde:)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cnm süpper olmuşş:)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzelmis renk iyi gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. İğne ile İplik; Teşekkür ederim cnm,bende Bakır Kızıl'ına boyuyordum ama bu sefer değişiklik yaptım :) Garnier ı seviyorum bende.

    Gizemel; teşekkürler cnm :)

    Zuzu; Mersi canım :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel olmuş :) Söylemeye gerek yok bence bu gerçeği ama yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir renk olmuş. Hem bakır-kızılın bakımı zor akıp duruyor değil mi ?. Ben hiç boyatmadım,düşünmüyorum da.Zor bu işler =)

    Ayrıca Garnier sadece saç boyasında değil diğer ürünlerde de çok iyi.Ben çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  7. çok hoş cidden çok begendim ben!

    YanıtlaSil
  8. Aicha; Ah cnm çok naziksin teşekkür ederim :)

    Lovebug; bende saçımı komple üni son sınıfta boyattım,değişmenin zamanı geldi demiştim :) Ama zor gerçekten.

    Syhn; Çok sevindimm :)

    Marlene the third; Oley,oley! :)

    YanıtlaSil
  9. merhaba ben de saç rengimi değiştirmeyi düşünüyordum ve bakır kahve rengi nasıl olur acaba derken sizin bloğunuza rastladım ve çok sevindim :) haklısınız bu saç renginin nasıl olucağına dair hiç görsel yok. ben de koyu kahveye boyamıştım saçlarımı açıldı bu renge boyamak istiyorum ama biraz esmerim ve kaşlarım da siyah yakışır mı bilemedim, karar verme aşamasındayım :) size de teşekkür ederim saç rengi yakışmış gerçekten, sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. benim saçım koyu kahverengi bu rengi tutar mı acaba

    YanıtlaSil
  11. venim saçım da koyu kahverengi bu rengi alabilir mi acaba

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin