23 Temmuz 2010 Cuma

MUGHETTO'DAN ALIŞVERİŞ FIRSATLARI

Siz yine mi alışveriş demeden önce, bazı açıklamalarım olacak bu konu ile ilgili :) Hala kozmetik diyetindeyim,Pan 10 Project için seçtiğim ürünler tek tek bitiyor ve ben diyetimi bozmadım,kendimi tebrik ediyorum ve kozmetiğe bir süre daha ara vermeye kararlıyım.

Kendi kredi kartımdan alışverişi,en azından lüzumsuz alışverişleri kesiyorum.İstediğim şeyleri annem yada babamın almasını rica edicem çünkü onlar her istediğimi almaz zaten,gerçekten ihtiyacım varsa veya isteğim makulse alırlar.Böylece bir fren mekanizması kurmuş oluyorum. Mezun oldum derken, indirimler derken baya alışveriş yapmıştım artık kendimi kış sezonuna saklamalıyım.E tabi çalışmaya başlayacağım,kendi paramı kazandığım zaman gönlümce harcama imkanım olur böylece.Ön açıklamadan sonra,size alışveriş fırsatlarından bahsedebilirim:

-Forever New 'den 2 tane çanta aldım.Biri yeni sezon diğeri indirim ürünü. Fuşya renk olan çantayı,abiye olarak aldım. Fuşya renk abiye kıyafetime uyacağını düşünüyorum,fiyatıda 17 liraydı,kaçırmak istemedim. Diğer çantayı ise annem kendisine almıştı ama evdeki 2 clutch ımı kendisine verdim ve değiş tokuş ettik. :) Bu ürünün fiyatı ise 39 lira.

-Charles Keith' te çok güzel bir indirim var,numara bulmakta zorlanabilirsiniz ama mutlaka göz atın derim.Benim aldığım sandalet 39 liraydı,kredi kartımda biriken puanlar sağolsun,ben daha ucuza almış oldum.

-Son olarak, modeli anlaşılmayan 2 elbiseyi ise bugün Cuma pazarından aldım. Old Navy marka ve 29.50 dolar etiketli ama ben sadece 10 liraya aldım,modeli çok rahat.






Benzer ürünler arayanlara umarım yardımcı oluyorumdur. :)

9 yorum:

  1. Ayakkabılarını özellikle sevdim, yazın ne güzel kot eteklerle, kremlerle, kahvelerle havadar havadar giyersin! Fiyatı da güzelmiş üstelik:) Elbiseleri merak ettim ama, boydan fotoğrafını koyarsın belki bir ara;)

    YanıtlaSil
  2. Aslıcım elbisenin bi rengide Sıla'da var,az çok modeli belli oluyor,bi göz at :)

    http://www.fashionbysiu.com/2010/07/bilunun-dogumgunusu.html

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok güzel.iyi günlerde giy.

    YanıtlaSil
  4. Sen söyleyince jeton düştü, Siu'nun o yazısını okurken dikkatimi çekmişti zaten şimdi tekrar baktım:) Çok şanslısınız valla pazarın nimetlerinden faydalanabildiğiniz için! Güle güle giy canım:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,çok güzel şeyler almışsınız iyi günlerde giyin.
    Hangi cuma pazarı acaba?ve neresinden aldığınızı tarif edermisiniz.
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. uğurböceği; çok teşekkür ediyorum.

    Aslı; pazarlardan çok güzel parçalar alınabiliyor,keşke sende buralarda olsan..

    SERAP; teşekkür ederim.Cuma pazarından ben 3-4 tezgahta gördüm,bulmanız çok kolay ama 15 liraya satan yerlerde var dikkat edin. Ben E-5 kapısından girince hemen sağ taraftan saptım hani gözlemeciler falan var,hemen oradaydı.

    YanıtlaSil
  7. Charles Keith izmirde yok offff :(

    YanıtlaSil
  8. aldıklarının hepsi çok cici gülegüle kullan canım.

    ama artık alışveriş yapma sen yakında evlenicek bir kızsın. azıcık para biriktir.
    nasıl annen gibi konuştum mu?:)))

    YanıtlaSil
  9. cnsn95; güzel bir marka,keşke olsaymış..

    kapkara camdan kelebek; çok haklısın ama iradesizim.. :/

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin