11 Temmuz 2010 Pazar

MUGHETTO'DAN TIRNAKLARI KIRILAN BAYANLARA TAVSİYE


Bütün kış kısacık tırnaklarla dolaşmak zorunda kaldım.Azıcık uzasa dahi hemen kırılıyordu tırnaklarım,kırılmasa bu sefer kat kat ayrılıyordu ve bende kesmek zorunda kalıyordum.Tam bir kısır döngü... Sonunda vitamin kullanmaya karar verdim.Solgar'ın Saç,Cilt ve Tırnak için olan bu ürününden kullanmaya başladım.Hergün düzenli kullanmamama rağmen ve henüz 3te1 ini kullanmama rağmen,çok faydasını gördüm.

Annem ise hergün düzenli kullanıyor.Elleri devamlı deterjanla temas ettiği için tırnaklarını uzatamıyordu ve tırnakları hep kat kat ayrılıyordu,benim tırnaklarımdan çok daha kötüydü.Annemin şu anki tırnakları ise manikür yapılacak boya geldi ve ayrılmalar gözle görülür derecede azaldı.

İki kişi tarafından test edilmiş bu vitamini kesinlikle tavsiye ediyorum,tabi doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin!

Ben iherb'ten 10 dolara aldım,Türkiye'de de benzer ürünler var.Ama aynısını kullanmak isterseniz, iherb'ten nasıl alışveriş yapılır yazıma bir göz atın derim, tık tık.

Ve cildimde de iyileşmeler olduğunu söylemeden geçemeyeceğim,tabi tırnaklarım kadar gözle görülür derecede değil ama eskisine oranla daha parlak ve canlı gözüküyor.

Ve tırnaklarımım son hali:

14 yorum:

  1. saçlarım son zamanlarda dökülmeye başladı faydası olurmu acaba

    YanıtlaSil
  2. belki foto flaşlı olduğu için bu kadar kötü gözüküyordur, bilemiyorum, ama parmaklarının üzerindeki kılları kesmelisin gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  3. mine; faydası olacağını düşünüyorum,çünkü formülü saçlara da uygun. Saç,cilt ve tırnak için.. Ama dediğim gibi vitamin konularında doktora veya eczacıya danışmakta fayda var.

    fifiri;vitamin tanıtımı yapıyorum,odak konusu kıllarım değil vitamin olmalı diye düşünüyorum !

    YanıtlaSil
  4. tüm yazıların vitamin tanıtımı veya sağlıkla ilgili olsa ben de böyle bir yorum yapmazdım ama güzellik ve moda odaklı bir blog yazıyorsun ve doğal olarak ellerinin görüntüsü de yoruma açık ve dikkat etmen gereken bir konu oluyor.

    YanıtlaSil
  5. mugocum önerin için teşekkürler, bende de ne tırnak kaldı ne saç hemen edinmeliyim böyle bişey ;)

    ha bide daha önemli bişey anlatılmaya çalışılırken uyduruktan bişiye yorum yapan insanlaraysa hayret ediyorum, biraz düşünerek konuşulmalı gibime geliyor ;)

    YanıtlaSil
  6. fifiri; yorumlarını yayınlıyorum zaten ve saygı duyuyorum herkesin fikrine. Bu da senin düşüncen. Herhangi bir yorumdan dolayı kişisel uygulamamı değiştirmem, ancak resimlere dikkat edebilirim.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. herhangi bir kabalık göstermeden yaptığım yoruma anonim bir hakaret mesajı gibi davranmazsanız sevinirim. dikkatimi çeken bir şeyi söyledim o kadar,son yorumundan mughetto'nun bunu anladığını düşünüyorum, 3. kişilerin müdahalesi gereksiz ve komik oluyor.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. gönderilen yorumlara tek tek ve sabırla cevap vermen çok güzel.ablandan kocaman bir aferin sana

    YanıtlaSil
  9. Tatlım süpersin, tam ihtiyacım olan şey!

    YanıtlaSil
  10. Benim tırnaklarım çok güçsüz, ince, yumuşak, kırılgan...vs vs...
    Denemek istiyorum bu tarz bir ürünü.
    Solgar'a da güvenirim, iherb'den daha uyguna alabileceksem eğer çok seviniciğim mugo :)

    YanıtlaSil
  11. cecilia; kullanmanı tavsiye ederim cecicim. :) Birde blog yazınca,yorum hakkı doğuyor takip eden insanlara.[Tasvip etmesemde,aynısını yapamayacak olsamda] saygı duymam ve fikirlerden kendi payıma düşeni almam gerekiyor sanırım. *_*

    mine; ablacım teşekkr ederim,bana zaman ayırıp yorum yazan herkese benim de zaman ayırmam lazım diye düşünüyorum :)

    İğne ile İplik; o zaman doğru adres: iherb ;)

    April; iherbten çok güzel ürünler alabilirsin,göz at derim ;)

    YanıtlaSil
  12. merhaba,ben de tavsiyeniz üzerine bu ürünü aldım sally hansen hard as wraps kullandım solgar biotin kullandım ancak faydasını göremedim..bu ürün midenize rahatsızlık verdi mi? faydalı mı ayrıca..teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Semra; Mideme rahatsızlık vermedi,hiçbir olumsuz etkisini görmedim açıkçası. Ama dediğim gibi bende etkili oldu. Bu bnm tırnak için kullandığım ilk ürün,dediklerinizi kullanmadım,bilgim yok.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba mughetto tekrar:)semra ben tavsiyen üzerine denedim..ürün tırnak soyulmasını azaltıyor uzun zamandır ilk kez tırnaklarım kırılmadı ve soyulmadı uzamaya başladı..ama saçlar da hemen uzuyor o ayrı:)) tırnaklar için çok memnun kaldım 2.kutunun ortasında kendisini ihmal etmeye başlayınca tırnaklar eskiye dönüyor:(

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin