14 Temmuz 2010 Çarşamba

MUGHETTO'NUN KOZMETİK DOLABI


Cumartesi günü misafirlerimiz gelecek,twitter ve blogdan takip edenler biliyor :)) Bizde bu vesileyle evin herbir köşesine el attık.Bende üst katta bulunan banyomu dip köşe temizledim,kozmetik dolabımı hizaya sokmaya çalıştım. Genelde, üst kata çıkılmaz ne gerek var diyor herkes ama bu işleri şansa bırakmamak lazım. He,erkek tarafından biri üst kat banyoyu kullanıp benim ortalıktaki kozmetiklerimi görünce, damat beye baskı yaparak bu işten caymasını sağlayabilir,o ayrı mesele! :))

Dolabın en üstünde,bakım ürünlerim var.Yüz yıkama jellerim, maskelerim, nemlendiriciler, parfümlerim, kremlerim vs.

Plastik organizerları Ikea'dan aldım,malzemelerim daha derli toplu oluyor böylece.Ayrıca rujlarım It's Beauty organizerlara emanet.



İçerideki gözün birinde makyaj malzemelerim var.Kendime göre bir düzen kurdum.


Son gözde ise yedek ürünlerim var daha çok.Kremler, açılmamış nemlendiriciler, sabunlar, güneş ürünleri, sık kullanılmayan saç ürünleri.. Ayrıca rimellerim ve göz kalemlerim de kaplardalar.


Hazır dolabım derli topluyken ( şu anda sığamıyorum,yeni bir düzene ihtiyacım var aslında...) sizin için resimledim.Kendi düzeninizi sağlamanız için size bir fikir vermeye çalıştım.Böylece benim genel olarak kullandığım ürünlerimi de görmüş oldunuz.Gözünüze takılan bir ürün olursa,sorabilirsiniz.

22 yorum:

  1. ürün değil ama kafama birşey takıldı:) bu kadar ürünü kaç yılda topladın:)

    YanıtlaSil
  2. damat tarafı görmesin valla kaç parça bunlar :)
    şimdiden mutluluklar canım...

    YanıtlaSil
  3. bu plastik bölmeli kutucukları nerelerden buluyorsunuz yahu.Bana da söyle !!!
    Bir de rujlarını dik olarak koyduğun o şeffaf obje ...
    Süper malzemeler.İnsanın ayak üstü hepsinden sürüp kaçası geliyor vallahi =)

    YanıtlaSil
  4. kürk mantolu madonna; çoğunu son 1 yılda topladım diyebilirim...Yurtdışından ve internetten alışverişi öğrenip ürünlere uygun fiyatla sahip olabildim.

    trendsandshopping; kaç parça hiçbir fikrim yok:) teşekkürler.

    Mine; ikisini de nerden aldığımız yazdım yazıda ;)

    YanıtlaSil
  5. süpeeer.dalican bunların içine akşama kdr deneyip, kurcalican:P kocaman bir koleksiyonmuş. şu ikea düzenleyicinin fiyatını hatırlıyor musun cnm?

    YanıtlaSil
  6. rosein; gel cnm beklerim :) ikea düzenleyiciler 3 lira falandı çok ucuzdu yani.

    YanıtlaSil
  7. Mughetto waooow diyorum, benim ruhum daralır biliyor musun bir üründen iki tane görmeye ve o yüzden kendimi tutamayıp aldığım bir 2. aynı ürün varsa eskisini bitirmeye uğraşırım ve biten kutuyu çöpe atmaktan keyiflisi yoktur benim için. Ama sanırım sen benim tam tersimsin:)

    Bu arada o ikea kutularından ben de bir tane aldım ama ben takılarımı düzenlemek için kullanıyorum, bir gözüne tokalarımı, bir gözüne bileziklerimi, küpelerimi falan... Ama bu da çok iyi fikir oldu bana, ikea'ya gideyim en yakın zamanda

    YanıtlaSil
  8. Allıkların pudraların hepsini denemek istiyorum.Okadar fazlalar ki dağılmış hallerini düşünemiyorum.

    Tam bir kabustur toparlamak =)

    YanıtlaSil
  9. Lucy;Aslında takılarımında bir düzene ihtiyacı var ama bana fikir verdin mevcut düzeninin halini fotoğraflarım belki...Ben kozmetik işine girdikçe,değişik renkler denemek tutku haline geldi,bu kalabalık o yüzden :)

    Lovebug;Sen birde kozmetik bloglarının malzemelerini düşünsene..Bunlar bnm gibi sade bir insanın malzemeleri,Mac lere Nars lara fazla sarmamış
    koleksiyon olayına girmemiş.. :)

    YanıtlaSil
  10. Mughetto Twitter'dan da takip ediyorum seni. :)
    Heyacanını anlayabiliyorum. :)

    Bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim.

    Eminim kendi evinde çok daha rahat yayılırsın kozmetiklerine. :) Şahsen ben ne kadar unutup, eksiltip, dağıtmaya çalışssam da onları sadece izlemek bile büyük zevk. :)

    YanıtlaSil
  11. Heheh dolabın kapağını sıkı sıkı kapat valla, üst rafı gördüklerinde "bakımlı, ne güzel" diye düşünseler de alt 2 rafı bizim gördüğümüz gözlerle görebileceklerini sanmıyorum:))

    YanıtlaSil
  12. cnmmm damat senin kozmetik alışverişini görmesin cidden soka girebilirler:P
    ayrıca mas mas n güzel düzenlemişssin ole darısı bnm başıma :)

    YanıtlaSil
  13. ay benim malzemeler görmesin bunları kişilik bunalımına girerler :) hiç bu kadar toplu olmadılar çantama bile uçarak giriyorlar makyaj çantası görmediler hayatları boyunca :)

    bu arada hayırlı olsun mutluluklar dilerim ..

    YanıtlaSil
  14. tabi ben resimlere dalınca ... Görmemişim o satırı =)

    İkea'ya vakit bulup gitsem neler var alınacak listemde ama nerde o zaman.Evlenince ve çocukta olunca,ev işini de her daim yapmak zorunda kalınca böyle oluyor malesef !

    YanıtlaSil
  15. Arko nem selülit kremi işe yarıyor mu gerçekten hemen alacağım çünkü:)

    YanıtlaSil
  16. Mor Kelebek; Çok teşekkür ederim, kendi evimde düzen kurduğum zaman,muhtemelen ebeveyn banyosunu kendime ayırcam,ancak yeter.. Bende sadece kullandıklarımı evde tutuyorum, onun dışındakileri,10ar 10ar dağıtıyorum vallahi.

    Aslı; alt rafı görünce,bu kız makyajla güzelleşiyor demekki diyebilirler,dimi ? :)

    Ayshenur; Damat Bey, durumun farkında,benle pazarlık yapıyor zaten :)

    ÇITIRTI; Teşekkür ederim,malzemeler artınca düzenli olmak gerekiyor,yoksa aradığını bulamıyorsun.

    Mine; Haklısın,evlilik ve çocuk zor zanaat :)

    prenses; bence fena değil,daha yarısını kullandım ama sanki azcık farketti.

    YanıtlaSil
  17. Yok Mughettocum, sonuçta hepimiz makyaj yapıyoruz ve makyajlı halimizin abartısız olduğu sürece daha güzel olduğunu düşünüyorum:) Aama bu kız bu malzemeleri alacağım diye bizim ekonomimizi çökertmesin diye düşünebilirler:))

    YanıtlaSil
  18. wowwwwwwwww darısı başıma! bir sorum olacak orada gördüğüm dexeryl ürününü ne için kullanıyorsun? yüze uygulanır mı sence nemlendirici olarak?

    YanıtlaSil
  19. Aslı; son durum,kimse üst kata çıkmadı :)

    Renkli Bilezikler; Yüz için uygun bir nemlendirici kendisi,ama kuru ciltlere daha uygun..Normal ve karma ciltliysen,benim gibi, vücut için öneririm.

    YanıtlaSil
  20. ay ne düzenli bir dolap bu böyle:) çok güzelmiş, bu kadar düzen kullanımı kolaylaştırıyodur hemde.

    YanıtlaSil
  21. blogunda ağırlıklı olarak makyaj ve kozmetik malzemeleri görüyoruz. Böyle bir dolap olması kaçınılmaz:)) çok düzenlisin bu arada ;)

    YanıtlaSil
  22. Miss Beril; Düzenli olmayınca hiçbirşey bulamıyor insan ki şu düzen bile bana yeterli gelmiyor :/

    İzmir İstanbul Arası; Teşekkür ederim :) Kozmetiğe meraklıyım evet. Birde çok fazla ürün çıkartırım elimden,kullanmadıklarımı vs. Koleksiyon ürünleri satın almadığım için.Yoksa benim aldıklarıma bu dolap yetmezdi.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin