9 Temmuz 2010 Cuma

SÖZ TEPSİSİ SÜSLEME ÖRNEKLERİ

Haftaya söz törenim olacak,inşallah... Hafif bir koşuşturma içerisindeyiz. Tatlı yorgunluklar yaşıyoruz. Ne yapalım,ne ikram edelim,oturma düzenini nasıl sağlayalım..Bunlar hep kafamızdaki soru işaretleri.Bir yandan da evde söz tepsimiz olmadığı için,söz tepsisi almaya veya bulmaya karar verdik. İnternette söz tepsisi araştırırken, söz tepsisi süsleme örneklerine rastladım. Bunu hiç düşünmemiştim işte,söz tepsisi ( hatta bazıları söz yastığı kullanıyor ) süslenmelimiydi? Kafamda böyle bir fikir olmamasına rağ
men bende zarif bir şekilde söz tepsimi süslemeye karar verdim.Birkaç parça yapma çiçek ve nazar boncuğu satın aldım. Üç tane örnek tepsi hazırladım.

İlk örnekte alt parçaya koyduğum minik dantel parçasını kullanıp kullanmamakta emin olamadım.Nazar boncuklarını ise silikon tabancası ile tepsiye yapıştırmayı düşünüyorum.


İkinci örnekte ise biraz inci kullandım ve alttaki dantel parçasını kaldırdım.


Üçüncü örnek ise benim için oldukça fazla.. Örtü kullanmak istemiyorum ama geleneksel olarak örtü seriliyor tepsilere. Ancak ben aldığım süsleri de kullanmak istediğim için örtü ve süsler bir arada fazla geldi gözüme.


Hangisine karar vereceğim veya üçünden birinimi tercih edeceğim,emin değilim. Sadece sizinle paylaşmak istedim. Karar verdiğim söz tepsisini de sizinle paylaşırım. Sevgiler.

19 yorum:

  1. 2.sini beğendim aslında ama 3.sünü görünce o da olabilir diye düşündüm cnm, tabi gene karar sana ait olmalı bence içinden geçen olsun. Bu arada tebrikler çok sevindim, evlilik hazırlıklarını an be an paylaşmanı beklicem, ve tabiikii içten biii darısı başımızaa! :)

    YanıtlaSil
  2. sevgili mughetto,
    şimdiden hayırlı olsun..2. örnek güzel olmuş ama çok şeker söz yastıkları var, yüzük kutusuda içinde olan.kardeşim nişanlandı ordan biliyorum. bir bak istersen..

    YanıtlaSil
  3. tatlım ben 1. seçeneği çok sevdim çok sevimli görünüo :) makasınıda süsleye bilirsin tüller kurdelalarla , hayırlı olsun !

    YanıtlaSil
  4. Ben en çok ikinciyi beğendim. Bu arada, söz tepsisi o kadar kısa bir süre ortaya çıkan bir şey ki, silikon tabancası ile tepsiyi, geri dönüşü olmayan bir yola sokmasan mı diye düşündüm. :)
    İlkinde olduğu gibi nazar boncuklarını tepsi tabanına yerleştirebilir veya onları hiç kullanmayıp, direk inci ile birlikte kullanabilirsin diye düşündüm.
    Şimdiden mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin.

    YanıtlaSil
  5. Ben en çok ikinciyi beğendim. Bu arada, söz tepsisi o kadar kısa bir süre ortaya çıkan bir şey ki, silikon tabancası ile tepsiyi, geri dönüşü olmayan bir yola sokmasan mı diye düşündüm. :)
    İlkinde olduğu gibi nazar boncuklarını tepsi tabanına yerleştirebilir veya onları hiç kullanmayıp, direk inci ile birlikte kullanabilirsin diye düşündüm.
    Şimdiden mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin.

    YanıtlaSil
  6. bencede yapıştırma kuzu tepsi sonraya da kalsın ;) benimde tercihim 2.den yana :))

    YanıtlaSil
  7. Canım tebrikler:)))Hayırlı olsun şimdiden.Ben kesinlikle ikinciyi beğendim.Çok zarif duruyor.Hepsi güzel gerçekten eline sağlık ama ikinci bana göre.İyi haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  8. birinci en hoşları görünüyor, hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. 2 daha hoş.tabi senin zevkine bağlı

    YanıtlaSil
  10. bende ikincisi olsun diyorum. tepsiyi daha sonrada kullanabilmen için en iyisi ikinci resim çokda güzel görünüyor. bu arada hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  11. cecilia;Çok teşekkürler cnm,darısı başına bay mm la :)) hazırlıkları kesin paylaşırım ;)

    fluffy; teşekkür ederim,makasıda süslücem ama daha süslemedim :) şu anda bende 1 ve 2 arasındayım.

    shop-ing-bag; biz geleneksel olarak tepsi kullanıyoruz cnm,o yzden yastık olayına hiç girmedim.Teşekkür ederim :)

    tanesi; bende yorumlardan snr silikon tabancası değil,patexmi ne çift taraflı yapışkan kullanmaya karar verdim,uyarı için teşekkürler :)

    tubiss; evet evet yapıştırmıcam :) teşekkürler..

    nehir; çok teşekkür ederim,bende 1 ve 2 arasındayım.

    Kurbağa Prensler;teşekkürler :)) bakalım nasıl olacak son karar.

    uğurböceği; oylar 2.den yana :)

    mine; teşekkürler,silikon tabancasından vazgeçtim zaten,uyarılar işe yaradı,hiç düşünmemiştim :)

    YanıtlaSil
  12. Tebrikler Mughetto,mutluluklar dilerim;)Ne güzel süslemişsin tepsini,2.si gerçekten çok tatlı olmuş.Umarım her şey istediğin gibi ve çok güzel olur;)

    YanıtlaSil
  13. Canım hayırlı olsun, çok sevindim:) Ben sade şeyleri daha çok sevdiğim ve en sade model de 1. olduğu için 1.yi beğendim. Hatta belki alttaki danteli de çıkartırdım ben olsam:) En çok da tutma yerlerinin yanındaki çiçekler hoş durmuş bence, değişiklik yaparsan da onlar kalsın istersen? Ne güzel heyecanlardı, keyfini çıkar:)

    YanıtlaSil
  14. SvGLove; çok teşekkürler,inşallah.. :)

    Aslı;o çiçekleri kesin koyucam zaten :=) en çok onları beğendim bende,büyük ihtimal 1 yada 2 olacak..bakalım paylaşırım onuda. :) Çok teşekkürler ayrıca.

    YanıtlaSil
  15. Bekliyoruz o zaman son halini:) Bu arada şimdi aklıma geldi, eşimin ablası o gün getirdikleri çikolataların olduğu gümüş şeyin en altına ikimizin bir fotoğrafını yerleştirmişti, çikolatalar yendikçe o çıkmıştı alttan. belki sen de tepsiye dantel örtü yerine siyah-beyaz yüzlerinizin olduğu bir fotoğraf yerleştirip üzerine o nazar boncuklarını falan koyabilirsin... Ama nasıl görünür emin değilim:) Aklıma gelince söyleyeyim dedim:)) Kolay gelsin!

    YanıtlaSil
  16. hayırlı olsun , ben söz tepsime gül yaprakları sermiştim

    YanıtlaSil
  17. Aslı;Orjinal bir fikirmiş.. :) Ben bu süslemede beyaz renkten vazgeçemiyorum,masumiyeti hatırlatıyor. :)

    Bahar; teşekkür ederim,değişik bir fikir ama ben illa beyazcıyım :)

    YanıtlaSil
  18. canım hayırlı olsun, aynı telaş eylülde bende de olacak:)

    YanıtlaSil
  19. Roxelanne; cnm çok sıkıntılı bi süreç,olabildiğince rahat olmaya çalış.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin