16 Kasım 2010 Salı

CLAIRE'S #45 OJE SWATCHLARI

Claire's marka 45 numaralı ojenin swatchları ile karşınızdayım.

Yanar dönerli,mor lila arası bir renk. İçinde tatlı parıltılar barındırıyor.

Sürümü kolay,2 katta renk veriyor.

Not: Neden oje sürmeye diplerinden başlamıyorsun diyordunuz ya, bu sefer diplerden sürmeye başladım... Ve etlerimi de oje yaptım! Neden diplerden başlamadığımı anladınız mı? :)

Not2: Etlerimde yağlı görüntünün sebebi Oje Kurutucu Sprey kullanmam. bknz:Kalyon Oje Kurutucu Sprey

 



11 yorum:

  1. bebem sıkı takipcinim sanırım bunu farkettim:)yazıda 44 yazmışsın ama 45 nolu oje bu dimi:)

    ayrıca tabiki biliosundr ama "niye diplerden baslamıyosun sürmeye" dienlerden biri olarak ben ojeyi ilk basta tırnagın en ucundan sürünce frcadaki fazlalıklar oraya gidio ve dip etlerime bulaşmıyo veya oda olmazsa tırnak etlerini iice ittikten sonra bulaşrsada geri temzlenir kuruduktan sonra parmagına bulaşanları cıkarırsın cnm ya!

    YanıtlaSil
  2. bende bir ödülün var ;)

    YanıtlaSil
  3. BU renk de harika! Ellerine de yakışmış. Ve ayrıca evet böyle daha güzel olmuş, o kadar ortadan sürme; böyle harika görünüyorlar. Öteki türlü, tırnağın uzamış ve sen haftalardır aynı manikürle geziyorsun gibi duruyor. Çok samimi söylüyorum bak, bu şekliyle çok bakımlı duruyor. Hem azıcık bulaşmış Just makeup yöntemi uygula; fırçayı asetona batır ve tırnak etlerini sil. Bu yöntemle çok rahat edeceksin. Hem geniş olan tırnaklarının yanlarından fırçayla geçerek, daraltabilirsin de... :))

    YanıtlaSil
  4. bence böyle sürmelisin, diğeri hiç estetik durmuyor:s ojeyi çok sevdimmm

    YanıtlaSil
  5. Ayshenur; hihi çok tatlısın ama sen :) ve 45 nolu,düzelttim. ben çok üşengecim,uzun uzun oje seansları yapmıyorum be cnm,nasıl denk gelirse öyle sürüyorum ...

    Dominika; ışınlanıyorummm

    Tannesi; JM'ın yöntemini biliyorum ama o çok uzun yaa ben üşenirim hayatta yapamam :) Kenarlardan daraltsam daha tatlı olacak ama bir dahakine deneyeyim bi... :))

    mercan; bundan snr denerim ;)

    YanıtlaSil
  6. mugecim bunu essie demure vixen'a cok benzettim ben.

    YanıtlaSil
  7. Bu süpermiş,benim ne zamandır aradığım renk bu.Numarasını alıyorum hemen.Çok teşekkürler.Bu arada bende yıllarca hep dipten sürdüm ojeyi ,sonra kulak çubuğuna aseton döküp etlere bulaşanları tek tek temizlerdim enayi gibi:)şimdi bende dipten sürmeyi bıraktım ,ne kolaymış yahu:)

    YanıtlaSil
  8. tuguna; evet baktım baya benziyor :)

    kelebekatölyesi; evet diplere bulaşanları sonradan temizleme işi bana göre değil :)) bulaşmasını istemiyorsam dipten başlamıyorum.

    YanıtlaSil
  9. He he dün Claire's çıkarması yaptım Bursa'da fakat şoka uğradım ,oradaki bayan bu numaranın 2 gün içinde kapış kapış tükendiğini söyledi.Yuh dedim yuh :)Ablukaya aldım hatunu ne zaman gelir ne zaman gelir diye :D
    Meğer herkes bu rengi bekler dururmuş:)

    YanıtlaSil
  10. kelebekatölyesi; aaaa-a inanmıyorum.. :)) o kadar talep gören bir renkmiymiş yahu!

    YanıtlaSil
  11. Aynen , herkes bu rengi bekliyormuş :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin