12 Kasım 2010 Cuma

ESSIE KIŞ KOLEKSİYONU ve benzer renkleri.




Essie kış koleksiyonu satışa çıkmış...Bugün mailime gelen bilgi ile öğrendim.Ve bir an çok şaşırdım çünkü bu koleksiyondan benzer 3 rengi ben iki gün önce Claire's ten satın aldım bile! :)) Kış renklerini önceden tahmin etmiş olmam mı, Claire's te benzer renkleri bulabilecek olmamız mı 10 puan ??


Smokin Hot,Going Incognito,Hot Coco benzeri renkleri almış bulunuyorum. Ama ne kadar yakınlar,Essie'leri denemeden bilemem. Claire's ten aldığım ojeleri tanıtacağım.Benzeyip benzemediğine hep beraber karar veririz.

5 yorum:

  1. claires ler bendede var ama benzemiyorlar yani benziyorlarda birebir aynı değiller :D

    YanıtlaSil
  2. youknow; ben sürdükçe swatchlarım karşılaştırırız. :)

    YanıtlaSil
  3. ben kaliteli herhangi bir markayla 2 liralik bir markanin karsilastirilmasina cok kiziyorum. Ona bakarsan dunyanin heryerinde herseyin ucuzu var, gidipte yok flormar yok clairesle karsilastirmak cok sacma kaciyor. ben essie nin kaliciligindan inanilmaz memnunum, simdi clairesdemi kalici yani hani onu karsilastirsan bir nebze.
    Ama smokin hot rengini herkese tavsiye ediyorum I-NA-NIL-MAZ bir renk

    YanıtlaSil
  4. kozmetik; herkes kaliteli olduğu için bir ojeye 25 lira veremiyor maalesef.. Ben bu blogda maddi imkanları geniş insanlara olduğu kadar maddi güçlük yaşayan insanlara da hitap ediyorum,o yüzden bana kızmaya hakkınız yok *_*
    Tek problem kalıcılıksa sizin için adam gibi bir top coat alır en dandik ojeyi bile rahatlıkla kullanırsınız.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin