6 Ocak 2011 Perşembe

LAZER EPİLASYON İLE İLGİLİ ACİL YORUMA İHTİYACIM VAR

Merhaba


DİKKAT BAYANSAL BİR MEVZUDUR!


Şu anda fikirlerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, o yüzden acil bir şekilde bu postu giriyorum. Bir süreden beri lazer epilasyona başlamak istiyordum ama nereye gitmeli,hangi makineyi tercih etmeli falan kafam çok karışıktı. Bugün Estetech 'in Maltepe Şubesi'ne gittim ve biraz bilgi aldım. Aslında ben Alexandrite cihazı ile ilgili güzel yorumlar okumuştum ve o cihaz ile epilasyon yaptırmak istiyordum. Müşteri temsilcisi bu cihazın Mecidiyeköy şubelerinde olduğunu ancak ellerinde olan cihazın Alexandrite cihaza göre daha güzel sonuçlar alan bir cihaz olduğunu söyledi. Ellerindeki cihaz IPL Ellipse.. Ben IPL cihazlar ile ilgili olumlu yorumlar okumadığımı ve bu makinenin lazer epilasyon amaçlı olmayan bir cihaz olduğunu duyduğumu belirttim. Ancak müşteri temsilcisi ilk çıkan IPL'ler için bunun geçerli olduğunu ama ellerinde son teknoloji bir cihaz olduğunu belirtti. Kafam tabi ki karmakarışık.


Onun dışında, lazer epilasyonun süreci şu şekilde; gitmeden önce komple tüylerinizi temizliyorsunuz ve temiz bir şekilde gidiyorsunuz. Bacak için 6 ayda bir, genital ve koltuk altı için 3 ayda bir gidiyorsunuz; amaç tüylerin aktif olduğu dönemi yakalamak. Tüylerden 4 seansta kurtulacağınızı ve maksimum 2 seans daha gitmenize gerek olacağını söylüyorlar. Açık renkli tüyleri görmüyor ve onlara pek faydası olmayacağını söylüyor.


Benim sizlerden ricam bu konuyla ilgili doğru bilgi sahibi olanların yorum bırakması. Kulaktan duyma bilgilerden daha çok net bilgilere ihtiyacım var *_* Çok kafam karıştı ve yarın gidip ödeme yapmam lazım. 


IPL Ellipse ile ilgili bilgisi olanların ve bu cihaz ile epilasyon yaptıranlar da ne durumda olduklarını belirtirse çok memnun olurum.


EK: Bu arada sanırım I2PL..

52 yorum:

  1. alexandrite tercih et derim onun sonuçları daha başarılı hem geçmişte çalıştım biliyorum hemde kendim tecrübe ettim :)

    YanıtlaSil
  2. hemen yardımcı olayım o zaman:D Uygulama aslında sadece hekimler tarafından ve hastanelerde yapılması gereken bir uygulama. Güzellik merkezleri yapmış oldukları fırsat paketleri ile daha cazip olsalar da ciddiye alınması gereken bir mevzu. Çok yakın bir tanıdığımız yüzü için 5 seans gitti seanslar arasında bölgedeki tüyleri jilet ile alması söylendi. 5 seans sonra geçmediği gibi jilet uygulandığı için şu an çok daha mağdur. Güvenilir ve bu işin eğitimini almış bir merkeze gitmenizi öneririm.

    YanıtlaSil
  3. Ben Sibel Bilgiç'in sahibi olduğu Estetik Ve Plastik Cerrahi Merkezinde
    Alexandrite ile bu işten kurtuldum. 3 Seans gittim. Seans aralığı 2,5 ay gibi oluyor. Komple gidiyorum. 2. seanstan sonra tüy problemim neredeyse bitti.Epilasyona gitmeden 4 gün önce tüylerini temizliyorsun. Beyaz tenli ve siyah tüylü kişilerde başarılı bir cihaz. Ben çok çok fazla araştırdım. Diğer makinalarda sadece para verdiğinle kalırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba komple gidiyorum demissiniz de acaba yuz icin de yaptirdiniz mi ? Alex yuzde kalinlastiriyor deniliyor emin olamadim

      Sil
  4. Ben de 2 hafta önce ilk seansıma gittim. Sonra da bir kontol oldu. 6 hafta sonra 2. seansıma gidicem. Cihazları alexandrite. Estetisyen bayan tüylerimin baya etkilendiğini söyledi. Ama sarı tüylerim çok olduğu için onlara iğneli epi. önerdi. Bi de ben ilk gittiğimde, gittiğim gün tüyleri jiletle almıştım. Kabul etmediler 3 gün sonraya randevu verdiler. Tüylerin cımbızla tutulacak uzunlukta olması gerekiyormuş. Gerçekten büyük bir rahatlama oluyor. Bu kadar çabuk etki edeceğinide sanmıyordum:)

    YanıtlaSil
  5. IPL cihazları tüyleri yalnızca döken, ancak uzun vadede yeniden çıkmalarına izin veren bir sistem diye biliyorum. Her seans, sanki kuaföre gidip ağda yaptırıyormuşsun gibi. Bir süre sonra kıllar aynı şekilde yeniden çıkıyor. Alexandrite'nin daha iyi olduğunu ve kalıcı çözüm sağladığını; ancak hiçbir lazer epilasyon cihazının %100 başarılı olmadığını da biliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle Ipl tercih etme, paranı çöpe atarsın. Ipl şu anda kuaförlerin bile kullanabildiği lazer epilasyondur bunu kullanan yerlerde doktor olmasına gerek yok ama diğer cihazların kullanıldığı kliniklerde mutlaka doktor vardır.Epilasyonda en iyi sonucu verenlerden biri makina Alexandrite epicare'dir. Normalde epilasyon tüm vücut 1-1,30 saat arası sürer fakat epicare ile bu süre en fazla 40 dkdır. Acı sınırı daha az. Ve sana söylenilen seans sürelerinde yanlışlık var,ben tam 13 aydır gidiyorum ve yeni 6. seansım bitti. Epilasyona gitmeden 20 gün kadar önce ağda veya epilatör kullanmaman gerekiyor, seanstan 3 gün öncede jiletle alman gerekli. Seans aralıkları bölge olarak verilmiyor, ben ilk seanslarımda 45 günde bir giderken sonraki seanslarımda bu süre 60 günden 90 güne kadar cıktı kılların çıkma süresine göre zaten sana seans bilgisi veriyorlar ama 6 ay gibi birşey söz konusu değil ben ve benimle birlikte 4 arkadasım gidiyoruz böyle bir şey söz konusu olmadı. Kılların tamamen bitmesini de beklememek lazım bölgeye ve kıl kökünün rengine göre sonuç olumlu veya olumsuz yanıt veriyor.alt bacak ve genital bölgesi ilk seanslarda hemen hemen bitiyor fakat kol altı ve üst bacak daha gec yanıt veriyor. Ayrıca hormonal bir bozukluk yok ise 4. seansdan sonra genel olarak bitiyor fakat bu sürec 4ile8 seans arasında da olabiliyor. Ve hiçbir yer tamamen bitirme garantisi vermiyor cünkü yasal değil. ben Mecidiyeköy Çevre Hastanesine gidiyorum çok memnunum hem fiyatı hem yapan bayan çok iyi.

    YanıtlaSil
  7. canım merhaba
    bende epilasyona gidiyorum geçen hafta 5. seansıma gittim.IPL Ellipse ile yapılıo ve çok da memnunum.Bütün vücuduma gidiyorum tüylerimin ince olmasına rağmen bayağı azalma oldu.Benim gittiğim güzellik merkezi kadıköyde çok da memnunum.

    YanıtlaSil
  8. bi taıdığım yüz bölgesine yaptırmıstı 5/6 sene evvel, sanırım bahsettiğin eskı modeldı ya da tam bıtırmedıler. şimdi yenıden tuylenme olmaya başladı aynı bölgede. Bu zamanla herkeste olan bısey mı yoksa dedıgım sorunlar mı oldu bılemedik. Ben de bıran once baslamak ıstıyorum lazere ama bi bu sorun var kafamı karıstıran bir de özellikle genital bölge için lazerin farklı zararları var mıdır?

    soruna net cevap veremedim ama yazanlar bu konuyu da tartışırsa iyi olur diye düşündüm:)
    cevapları ben de sabırsızlıkla beklıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. Ben Ankara'da bir doktora gidiyorum. Lazer epilasyonun koltuk altı ve bikini bölgesi için çok ideal olduğunu ve 4 seansta biteceğini söylemişti. bütün genital bölgeye yaptırmayı tavsiye etmiyor ve yapmıyor doktorum, hissizlik ve farklı sorunlara neden olabilirmiş. ben yüz için gidiyorum. yüzün inatçı olduğunu, diğer bölgeler gibi 4-5 seansta bitmeyeceğini, sabır gerektirdiğini söyledi. 6 seans oldu, azalma var ama bitti diyemem. 45-50 günde bir gidiyorum ve uzayanı sadece makasla kesmeme izin var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba gittiginiz doktorun ismini yda calistigi yeri ogrenebilir miyim

      Sil
    2. Hangi lazer cihazini kullandiniz ?

      Sil
  10. ben de ıpl cihazlarının günümüz modern ağdası diye biliyorum

    YanıtlaSil
  11. Ben de merak ediyordum çok iyi oldu yaptıran arkadaslar sormak istiyorum ne kadar acıyor bu işlemler? Nasıl bir acı bu? Çok acıyor mu?

    YanıtlaSil
  12. kıllar her seans sonrasında inceldiği için seansların dozu arttırılıyor. bu da acının artışı demek. aet döneminize yakın giderseniz acı iki katı şiddetli oluyor. bacak , koltuk altı acıları dayanılmayacak gibi değil ama genital çok acılı oluyor benim ağrı eşiğim yüksektir yüksek olmasına rağmen acı boyutu bayagı var ama tabi başlayınca bitiyor dayanılmayacak boyutta değil.sonunu düşünün pürüzsüz güzel bir ten =)

    YanıtlaSil
  13. Slm,
    Ben Londra'da yasiyorum sana istanbulda nereye gitmen gerektigi ile ilgili olarak yardimim olmaz ama ben burda laser yaptirdim, sonuclarla ilgili yardimci olabilirim. Oncelikle lazerli epilasyonun calismasi icin, acik renk ten ve koyu renk kil olmasi gerek. Ben acik kumral ve beyaz tenliyim tuylerim de sariymis :) ben bilmeden jelli olan makineye gittim yani su son teknoloji diye belirtilenlerden. Neyse 6 ay akdar gittim ama bende cok calismadi :( bosuna 6 ay gittim ve benim aci esigim de dusuktur. Canim da bayagi bir yandi. Yani gitmeden once tuy rengi, ten rengi ve aci esigini iyi dusun ve oyle karar ver derim. Onun disinda makineler genelde birbiryle ayni teknoloji sayilir...

    YanıtlaSil
  14. ben alexandrite ile yaptırıyorum, çok memnunum iplden kesin sonuç alınamamakta olduğunu doktorum bana büyük bir dürüstlükle açıkladı. ama alexandrite ile oldukça başarılı sonuçlar alınmakta imiş. bu gittiğin yer bana pek güven vermedi açıkçası. bir de şunu söyleyeyim eğer ağda falan kullanıyorsan ağda ile yaptığın işlemden sonra en az 3 hafta beklemelisin. ayrıca tüylerini temizlememiş olman gerekiyor. benimkini gittiğimde doktorda kısalttılar. zaten uzunca bir süre çıkmıyor ama ilk seferinden sonra bir ay sonra gitmen gerekiyor. daha sonra çıktığında gitmende bir sakınca yok. zaten uzunca bir süre uzamıyor. uzayanlar da dökülüyor. benim bilgim bundan ibaret. dediğim gibi üç hafta jiletten başka bir şey uygulama ki kökler güçlensin.

    YanıtlaSil
  15. Kesinlikle Alexandrite tercih et kuzu.. Çünkü IPL ağda görevini yapıyor ve kuaförlerde bile var.. Alexandrite sadece doktor kontrolü altında yapılıyor ve kesin sonuç alınıyor.. Yaptırmadan önce deneme atışı yaptır lastik çarpması gibi bir acısı var dayanabilirsen devam ettirirsin cnm...

    YanıtlaSil
  16. Ben Alexandrite ile kol altı lazer sürecimi tamamladım, tamamen bitti, ancak, arada IPL cihazı da uygulandı. Bu bahsettiğin cihaz da fena değil diye biliyorum...O kadar da kötü değil yani.

    YanıtlaSil
  17. öncelikle bu konuda herkesin çok farklı tecrübeleri olcağını ve hiç kimsenin tecrübelerinin aynı olmayacağını söylemek istiyorum. Çünkü hepimizin cilt tipi, tüyü, tüy folikülünün yağ salgılama hızı çok farklı. Ben sadece kendi sorunlarım için ve aynı senin gibi kafam karışık oldugu için uzun bi süre eğitim aldım. Alexandrite ile Ipl cihaz kişiden kişiye farklılıklar gözterir. Sana iyi gelen başkasına gelmez vs. Aslında bunun en sağlıklı yolu deneyerek öğrenmek, ama çoğumuzun o sabrı yok malesef. Ipl cihazlar (genel olarak bahsediyorum) Alexandrite cihazlara göre daha gelişmiş teknolojiye sahiptir. Artık bir çok makinada sarı tüy seçeneği bile var. Bu tarz tüyler genelde iğneli epilasyona yönlendirilir ama bu da doğru bir şey değildir. iğneli epi. çok az, epilasyondan sonra kalan tüyleri (5-10 kdr) temizlemek için kullanılır. Maliyeti Ipl göre pahallıdır çünkü dk üzerinden para ödersiniz. Bir diğer konuda hiçbir merkez şu kadar sürede biter tüylerinizden kurtulursunuz diyemez. Bu sayede sadece müşterinin aklını bulandırır. Henüz böyle bi teknoloji yok çünkü sizin cildinizin, tüyünüzün ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Zamanla ortaya çıkan sonuçlar da yüz bölgesinin en geç, koltuk altı ve genital bölgenin en kolay bittiğidir. Ayrıca bacak için 6 ay çok uzun bir süre bunun en ideali 6,8 haftadır. çünkü kılın evresini tamamlamadıgı an yakalanmalıdır. zaten bacak için şimdi başlayıp 6 ay beklerseniz yaz ayına denk geldiği için epilasyona devam etmeniz önerilemez çünkü güneş ışığı gören yerler kahverengi lekeler yaşamanıza neden olur. Bence tercihinizi ıpl'den yana kullanın ama eski modeller değil. acı hissi yaratanlar çok eski modellerdir ve makinada soğutucu bulunmamaktadır aklınızda bulunsun Ben biraz daha araştırmanızı öneririm bahsettiğiniz müşteri temsilcisi avcı gibi konuşmuş biraz =) Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. biraz uzun oldu ama ,)

    YanıtlaSil
  18. arkadaşların çoğu doğru yorumlarda bulunmuş canım. bende 2010 nisan ayından bari Kadıköy/Bahariye/Euroderm e gidiyorum ve alexandrite yaptırıyorum. inannılmaz memnunum son 2seansım kaldı %90a kadar azalma ve bitme garantisi veriyolar. IPL cihazları kısa vadede çözüm oluyomuş bende çok araştırdım baya hemde bi yıl gidilicek yer aradım en güvenilir burasıydı. IPL aydan sonra tüyleri tekrardan çıkartıyomuş yani kısa bi çözüm oluyo sadece paranda boşa gidiyo ağda ya git aynı şey.
    bugun hatta bi arkadaşım için fiyat aldım eğer ilgilenirsen bi sitelerine gir bak derim Euroderm in bi iki şubesi daha vardı ben sana bugun aldığım fiyatları da söyliyebilirim. yardımcı olduysam ne mutlu :)hepinize kılsız tüysüz günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki maksimum fiyatlar nedir ben bi yerle konustum 1660 dan 1400 e indiler bu ideal bi fiyatmidir yoksa fazlamidir

      Sil
  19. nazlimou; Fiyatları paylaşırsan çok sevinirim, sitesi şu di mi? http://www.euroderm.net/Lazer_Epilasyon.html
    Ben de alexandrite cihazı tercih etmeye karar verdim de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım bende lazer yaptıracagım bi kaç arkadasımla birlikte suan araştırıyoruz sen nerde yaptırdın ve baya zaman geçmiş suan kıllar hala çıkıyor mu

      Sil
  20. Merhaba,ben yıllardır lazere gidiyorum,kullanılan cihaz alexandrite ve diot,kesinlikle bu cihazları öneriyorum,koltukaltım 2-3 seansta sonuç verdi,tek tük incecik kıl denmeyecek tüyler çıkıyor artık ve lazere gitmiyorsam jiletle geçiştiriyorum onları ve bir seanstan diğerine en az iki ay gitmemiş oluyorum geç çıkıyor oldukça çünkü,ben yaptırmadım ama lazerin bacakta da iyi sonuç verdiğini biliyorum çevremden,ayrıca ben yüzüme de yaptırıyorum çene,dudak üstü ve favorilerin olduğu kısımlara,fakat yüz en zor bölge,kendileri de söylüyorlar bunu göze alıyorsanız yapalım diye,bu yüzden yüz için garanti veriliyorsa inanma çünkü yüz hormonların da çok aktif olduğu bir bölge olduğu için bitmiyor,kardeşim 6 senedir hala yüzünü yaptırıyor,ben de sırf favorilerim yüzünden yüze bulaştım,yakın arkadaşım bikini bölgesine lazer yaptırıyor ben henüz cesaret edemedim ama canının yandığını söylese de çok memnun olduğunu da ekliyor,ara ara genital bölgede sanırım ısıdan kıl köklerinin kanadığını sonra kabuk bağladığını ama geçtiğini en az 1,5ay rahat ettiğini söylüyor,özellikle de yazın tatil döneminde,IPL cihazını bilmiyorum ama eğer uygulama öncesi mavi jel sürülen ve tüylerin dökülmesinin 1 hafta sonra gerçekleştiği cihaz ise bu kuzenim hiçbir faydasını görmedi,kaldı ki bu işlemler tüylerden kurtulmak için yapılıyor kendi adıma bir hafta daha bekleyemeyeceğimi söyleyebilirim,bir hafta daha tüylü gezmek mümkün değil özellikle yüzümdeki tüyler büyüdüğünde,kısaca alexandrite ı öneririm,lazer uygulama koltukaltı bacak ve genital bölge için büyük rahatlık,bel ve sırt çevresini, kollarındaki tüyleri aldıranları da tanıyorum,umarım iyi bir yer bulur memnun kalırsın,sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. canım blogda yazan mailine bilgileri gönderdim

    YanıtlaSil
  22. arkadaşımın ablası doktor ve bakırköyde alexandrite yöntemini kullanarak epilasyon yapıyor kızım için danıştığımda ; bahsettiğiniz yöntemle(ıpl) asla sonuç alınamayacağını söyledi

    YanıtlaSil
  23. Mughetto'cum ben sana tweet atmıştım ama gördün mü bilmiyorum, bence de alexandrite cihazını tercih etmelisin, tüylerin %100'ü bitmese bile büyük çoğunluğu bitiyor ve en önemlisi kalıcı çözüm sağlıyor.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  24. merhaba.

    bu blogu yeni keşettim:)

    bu konuyu ben de şu sıralar deli gibi araştırmaktayım. çok yararlı oldu. ben araştırmalarım sonucu şu kanıya vardım.
    makina ve yöntem çok önelki zaten takipciler de yorumlarında bunu belli etmiş lakin önemli olan uygulayacak kişinin yetkinliği ve güzellk merkezi, hastane vs benzeri yerler.
    kısaca korkuyorum:D

    YanıtlaSil
  25. alexandrite ve ipl arasında kaldıysan kesinlikle alex. ama lazer epilasyonda nd yag> diode> alexandrite gibi bir sıralama var gibi gibi. bu diper lazer markalarını da araştırmanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  26. ankarada isenız
    mesa hastanesi emel hanımı tavsiye derim
    ve kesınlıkle kesınlıkle
    sözleşme imzalamyı teklif edein
    söz ucar yazı kalır
    eger işinin ehli biri ise
    hiç sorun cıkarmadan imzalıyo zaten.

    sözleşmeyi kesın unutmayın.

    YanıtlaSil
  27. alex. gerçekten güzel sonuç veriyor ipl'e göre. Geç kaldım diye düşünme. Benim bacak bölgem doktorun sölediğine ve benim de gözlemlediğime göre ilk seanstan sonuç verdi. Tabi bölgeden bölgeye değişiyor. Koltukaltı bölgeme nerdeyse 9 aydır gidiyorum ve yeni yeni tüyler zayıflayıp seyrekleşti. Yine de sabırlı olup devam edersen süper sonuçlar alabilirsin.

    YanıtlaSil
  28. ben de şimdi yorumlardan anladım ki; benim bahsettiğim IPL miş jel ile uygulamadan 1 hafta sonra tüyler dokuluyordu. Ama agda gibi olduğu fikri çok yanlış. Yüz bölgesinde uygulandı ve en az 4 yıl sonra tekrar cıktı. Bir de pek dikkat edilmiyor ama genital bölgede hissizlik ve birtakım baska sorunlar yaratıyormuş defev 'in söylediğine göre. Bence gözden kaçırılmaması gereken bir konu. Dikkat çekmek istedim.

    P.S: eskiden yorumlara abone olabiliyorduk. İyiydi güzeldi. Ben mi yapamadm kalkmış mı? (:

    YanıtlaSil
  29. BAYANLAR YORUMLARINIZLA BENİ AYDINLATTIĞINIZ İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    SİZİN YORUMLARINIZ SAYESİNDE ALEXANDRITE CİHAZI TERCİH EDEREK EPİLASYONA BAŞLADIM. BUGÜN İLK SEANSIMA GİRDİM HATTA.

    BUNUNLA İLGİLİ BİR POST GİRMEYİ PLANLIYORUM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  30. lazerde kullandıgım alexandrıte cihazı ve dıot cihahızdan cok memnun kaldım ..tuglerde cııdı bı azalma oldu batık denen bısı kalmadı...tabi merkezsde cok onemlı altı seansta bitti deneccek dereceye geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkez farklı bısı soluyo kafam karıstı ben ıpl lazer yaptırdım yuz bolgeme seans yaptırdım baya azaldı ankaraya geldım burdada yaptırıcam ama alex ıyı ıpl ıyı deıl dıosunuz ankaradada ıpl kullanan bı yer bulabılırmıyım acaba?

      Sil
  31. ben ıpl yüz için gittim bi arkadaşın tavsiyesi üzerine. üçüncü seanstan sonra kesinlikle gitmemeye karar verdim.Yüzümdeki tüyler gitmeyi bırak daha kalınlaştı uzadı ve çok belirgin olmaya başladı.çok pişmanım şimdi. Üstelik tüm vücut kampayasından yararlanmak için de dört seans almıştım ilkinde idare eder seviyede bir azalma oldu ikinci seansın sonuçlarını bekliyorum şiimdi de. Ama bunlar bittikten sonra kesinlikle ya alexsandrite ya da diot cihazına gitmeyi düşünüyorm

    YanıtlaSil
  32. ben üç seans yüz için ipl ye gittim çok kötü tercih oldu benim için tüylerim bırakın gitmeyi daha belirgin oldu çok çok çok pişmanım:(

    YanıtlaSil
  33. ben ıpl yüz için gittim bi arkadaşın tavsiyesi üzerine. üçüncü seanstan sonra kesinlikle gitmemeye karar verdim.Yüzümdeki tüyler gitmeyi bırak daha kalınlaştı uzadı ve çok belirgin olmaya başladı.çok pişmanım şimdi. Üstelik tüm vücut kampayasından yararlanmak için de dört seans almıştım ilkinde idare eder seviyede bir azalma oldu ikinci seansın sonuçlarını bekliyorum şiimdi de. Ama bunlar bittikten sonra kesinlikle ya alexsandrite ya da diot cihazına gitmeyi düşünüyorm

    YanıtlaSil
  34. ben özel hastanede yaptırıyorum çok memnunum çok her açıdan maddi manevi destekleri harika acısı oluyor yüzüm için gidiyorum neredeyse yok gibi artık kurtuldum sayılır sakın güzellik merkezlerine gitmeyin sakın paranızla rezil olursunuz hastane her açıdan daha hijyenik bilen insalar uzmanlar yapıyor bende halkalıda gidiyorum yüzümde hiç bir iz yok hatta lekerlerim geçti gitti

    YanıtlaSil
  35. İstanbul-Avrupa'da Lazer epilasyon için bir yer önerebilecek kimse var mı?

    YanıtlaSil
  36. EPİDERM'E SAKIN GİTME. Etiler şubesinde çalışan doktor olduğunu iddia eden kadın sarı tüylere jilet vurulunca siyah çıkacağını bilmiyor ve müşterinin istemediği sarı yerlere inatla jilet vuran cahil elemanlar çalıştırılıyor. Para için kazıklıyorlar ve gidip de memnun kalmayan birçok kişi biliyorum.Hiç tüy olmayan yerde kıl çıkartmayı başarıp bana hayatımda hiç hormonal bozukluğum olmadığı halde hormonal bozukluğum olduğunu söyleyip susturmaya çalıştırdılar. Kısaca ASLA EPİDERM E GİTMEE:)

    YanıtlaSil
  37. Meraba arkadaşlar bilgisi olanlar acil cvp verirse sevinirim ve şimdiden çok teşekkür ederim. Ben lazer epilasyon yaptırmayı düşünüp bir merkezle konuştum 8+8 yani 8 seans ve 8 kontrol (rötuş) paketleri vardı genital bölge,tüm bacak,ve koltuk altı olarak yanında bıyığıda hediye ediyoruz dediler başta alexsandritela başlayıp diode lazer yöntemine geçebiliriz dediler benim sorum 1.500 tl. olan bu paket sizce avantajlı mı başlayayım mı bu konuda çok bilgisizim yardım ederseniz sevinirim sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  38. Merhaba ya ben arastirmadim hic cok kararliyim yaptirucam dedim ve bi yerle anlastim ama fiyat konusunda bi tedirginlik yasiyorum yani alex olupta fiyati en fazla ya da en az ne olmali sizce

    YanıtlaSil
  39. Arkadaşlar toplu lazer epilasyon seansı satan yerlere paranızı kaptırmayın. - yazık günah git git bitmez sonra paranız boşa gider. benim size tavsiyem www.novarpoliklinik.com lazer epilasyon kategorisini incelemeniz. sonrasında nasıl bir lazer epilasyon yaptırmanız gerektiğine karar verirsiniz. Ten rengi farketmeden ince ve kalın tüylerinizden yaz kış farketmeden dilediğiniz zaman kurtulabilirsiniz. ayrıca lazer epilasyon için toplu para ödemenize gerek yok. her seans için ayrıca ücret ödüyorsunuz. neden 4 seansta bitecek bir lazer epilasyon için 8+8 seans ne olduğunu bilmediğiniz cihazlarla epilasyon yaptırmaya çalışıyorsunuz. çok anlamsız ve yazık.

    YanıtlaSil
  40. Arkadaşlar toplu lazer epilasyon seansı satan yerlere paranızı kaptırmayın. - yazık günah git git bitmez sonra paranız boşa gider. benim size tavsiyem Novar Poliklinik lazer epilasyon kategorisini incelemeniz. sonrasında nasıl bir lazer epilasyon yaptırmanız gerektiğine karar verirsiniz. Ten rengi farketmeden ince ve kalın tüylerinizden yaz kış farketmeden dilediğiniz zaman kurtulabilirsiniz. ayrıca lazer epilasyon için toplu para ödemenize gerek yok. her seans için ayrıca ücret ödüyorsunuz. neden 4 seansta bitecek bir lazer epilasyon için 8+8 seans ne olduğunu bilmediğiniz cihazlarla epilasyon yaptırmaya çalışıyorsunuz. çok anlamsız ve yazık.

    YanıtlaSil
  41. kayseride önereceğiniz yer varmı

    YanıtlaSil
  42. kayseri de önerneceğini< yer varmı

    YanıtlaSil
  43. kayseride önereceğiniz yer varmı

    YanıtlaSil
  44. Ben yeni başladım.jel sürülüyor ve başlık cilde temas ediyor.hijyen konusu beni endişelendiriyor.acaba bu epilasyon başlığının nasıl temizlenmesi gerekiyor.biken var mı?

    YanıtlaSil
  45. Çoğu yorumlarınızı okudum ve bende geçen hafta başladım fiyat i uygun olunca hiç kacirmayam dedim
    Paket.koltuk altı. Yarım bacak 10 seans 300 tl fiyati ve güzellik merkezinde yapılıyor denemekte fayda var dedim ve başladım
    Diyot utuleme ve Hibrit markası olan cihazla suan nedir nasıldır bi bilgim yok bekleyip ve gorecegim

    YanıtlaSil
  46. Çoğu yorumlarınızı okudum ve bende geçen hafta başladım fiyat i uygun olunca hiç kacirmayam dedim
    Paket.koltuk altı. Yarım bacak 10 seans 300 tl fiyati ve güzellik merkezinde yapılıyor denemekte fayda var dedim ve başladım
    Diyot utuleme ve Hibrit markası olan cihazla suan nedir nasıldır bi bilgim yok bekleyip ve gorecegim

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin