25 Ocak 2011 Salı

SON ELF SİPARİŞİM VE ÜRÜN TANITIMLARI



Elf'ten son siparişimde elime geçen ürünleri size tanıtmak istiyorum. Dört adet ürün aldım, hepsi Studio serisinden. İki adet fırça ve iki adet yardımcı ürün olarak tanımlayabileceğimiz; fırça şampuanı ve yüz spreyi.


Elf'in studio serisi fırçaları ile ilgili düşüncemi az çok biliyorsunuz.Ben bu serinin fırçalarını çok beğeniyorum. Öldür Allah dökülme yapmıyor, gayet yumuşak kıllara sahip ve güzel bir uygulama sağlıyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli fırça arayan herkese tavsiye ederim. Complexion brush 'ı ben pudra uygularken kullanıyorum. Yoğun renk veren allıkları daha hafif uygulamak istediğinizde veya yüzüme şöyle bir bronzer geçeyim dediğinizde de kullanabilirsiniz. Angled contour brush'ı ise, göz makyajlarında renkleri hafifletmek ve kaş kemiğine uygulama yaparken tercih ediyorum. 


Elf Makeup Mist & Set 'i almamın sebebi, MUA'da MAC Fix+ ile %100 benzer olduğunu okumamdı. Ancak Elf'in çok kimyasal bir kokusu var, ben makyaj öncesi ve sonrası yüzüme kullanırken rahatsız oldum. Onun dışında güzel bir ürün, farı aldıktan sonra fırçama bir iki fıs yapıyorum ve böylece farlar göz altıma,sağa sola bulaşmadan güzelce uygulayabiliyorum; bu konuda Fix+ dan eksiği yok. Bu iş için Fix+ ı uyguladığım zaman, ürünü boşuna israf ediyormuşum gibi geliyordu :)) Bu yüzden Elf'i almam iyi oldu.


Brush Shampoo ise, fırça şampuanı. Ben bebe şampuanı kullanıyordum, pek bir farkı yok aslında. Değişik ürün denemek isteyenler alabilir, ben bittikten sonra tekrar almam.


7 yorum:

  1. tatlım bende elfden alışveriş yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim memnun olanlar da var olmayanlar da ..

    YanıtlaSil
  2. BonBon; alacağınız ürüne bağlı aslında. Bazıları kaliteli,bazıları orta kaliteli,bazıları düşük kaliteli :))

    YanıtlaSil
  3. Muge'cim kac gunde geldi urunler bi de hani arada code veriyo ya site..TR icinde gecerli mi :)? Free shipping icin yani?
    gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Complexion perfection nasil biseydir? Sende asldin biliyorum, kullanma firsatin oldu mu? Sanki ise yaramaz gibi geldi, ya da ben kullanmayi bilemedim...

    Kizarikliklarda ya da morluklarda vs. Belirgin bir etkisini goremedim.. Sen ne dusunuyorsun?

    YanıtlaSil
  5. Girls-On-Blog; ingiltere sitesindeki promosyonlar Türkiye için de geçerli :) Zaten sdc İngiltere sitesi Türkiyeye gönderim yapıyor. 3-4 günde geldi,gayet hızlılar genel olarak ;) teşekkürler.

    Anne Zzuzuk; Ben o üründen almadım *_* Fikrim yok.

    YanıtlaSil
  6. helal olsun walla mughettocum:)Elf denince aklıma sen geliyosun o kadar yani:)güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. mode ve hobi perisi; :))) Ha ha iyi birşey mi bu kötü mü karar veremedim. Elfimi boşalttım yoksaaa. He he :))

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin