9 Mart 2011 Çarşamba

BİTEN ÜRÜNLER VE YORUMLARI

Uzun zamandır sizlerle ürün yorumlarını paylaşamamıştım.Biten ürünlerin kaplarını biriktirdim ve ev çöp cennetine dönmeden önce resimlerini çekip sizinle paylaşıyorum. :))


Charles Worthington Salon Shine Results Full Volume Shampoo: Bu şampuan kısa süre önce Tony Guy ve John Frieda'ların olduğu bölümde satılmaya başladı ve fiyat aralığı da o civarda. Ben de merak ettiğim için ve rengine aldanıp almıştım. İsminden de anlaşılacağı üzere; hacim vermesi gereken bir şampuan ayrıca saçımıza salon ışıltısı kazandıracağını iddia ediyor.Peki sonuç: fos! Benim saçıma hacim kazandırmayı bırakın yeterli temizlik hissi bile vermedi,duştan çıktığım zaman yağlı hisli saçlarımdan nefret ettim.Tekrar almam!


Nivea Visage Arındırıcı Peeling: Bu peeling çoğu zaman Watsons'ta siyah nokta bantları ile bantlanmış ve promosyonda oluyor. Ben de denk geldikçe alıyorum ve duşta bol bol boca ede ede kullanıyorum. Pek işe yaradığını düşünmüyorum ama peeling peelingtir mantığı işte...


Lush I Love Juicy Şampuan; Yağlı saçlar için olan bu şampuanı pek sevdim. Verdiği temizlik hissi ve şahane meyve kokusu süper! Alınacaklar listemde...


Lush Snow Fairy Duş Jeli; Bu duş jelini taa geçen yılbaşında almıştım. Banyoda birden fazla ürün kullanmayı sevdiğim için ancak bitirebildim. En yakın zamanda tekrar alacağım. Herhalde harika sakız kokusu ile ünlü olan bu ürünü duymayanınız kalmadı.


Lush Love Lettuce Maske; Benim pek sevgili maskem... Bu maskeye gerçekten bayılıyorum, siyah noktaları çok iyi temizliyor. Tek kusuru, çok çabuk bozuluyor. 1 ay gibi bir zamanda bitirmeniz lazım.


Nivea Visage Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi; Aman diyeyim, bu üründen arkanıza bakmadan kaçın. Ne makyajı temizlemede başarılı ne de hassas gözlere uygun. Kıpkırmızı olan yanmış gözler mi diyeyim, çıkmamış waterproof makyaj mı diyeyim bilemedim...


Bobbi Brown Oil Free Even Finish Compact Foundation; Bu üründen çok memnunum, keşke bitmese dediğim bir fondötendi. Bana Elca yolları gözüktü. :) Tanıtımı için tık,tık.


Biotherm AquaSource Non-stop Oligo Thermal Gel Intense Moisturization For Normal/Combination Skin; Ben bu üründen pek memnun olmadım. Bir kere kesinlikle uygun fiyatlı bir ürün değil. İkincisi yüzümde bıraktığı etki hiç hoş değildi. Kış mevsiminden dolayı kurumuş ve hassaslaşmış cildime iyi gelmemiş de olabilir.Çünkü bu ürün normal ve karma ciltler için. Ürünü kullandıktan sonra yüzüm kaskatı oldu,sanki cildim ürünü emmedi ve kuru kuru kaldı yüzümde... Sevemedim kısacası. *_*


Vichy Aqualia Thermal Riche; Su bazlı olan bu nemlendiriciden çok memnunum, elimdekiler bitince tekrar döneceğim.Yaz mevsiminde daha hafif olan legere, kış mevsiminde ise daha yoğun olan riche olanını tercih ediyorum.


Clinique Line Smoothing Concealer; Bu ürünle aramıza fena değil. Kıvamı biraz koyuca ama onun dışında memnundum. Tekrar alabilirim.

2 yorum:

  1. selamlar; Lush Love Lettuce Maske ve Lush Snow Fairy Duş Jelin nerede satılıyor acaba ben ilk defa duyuyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Lush mağazalarında satılıyor :)) Lush bir marka. İnternet adresine de göz atabilirsin, sanırım Ankara'da mağazaları yok.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin