21 Mart 2011 Pazartesi

EV ALIŞVERİŞLERİM: PORSELENLERDE VINTAGE DESENLER


Markafoni'de Leonarte Casa kampanyasına rast geldim. Düğünümüze 3.5 ay kalmışken, ev eşyasının her türlüsü ilgi alanıma giriyor. Ama özellikle vintage desenli bu tarz parçalar asla benden kurtulamıyor. :)) Hatırlarsanız benzer desenlerde bir kahvaltı seti almıştım. O setin içerisinde kurabiyelik ve keklik yoktu, bu kampanyada hazır o parçaları bulmuşken seti tamamladım.

Yukarıdaki resimde gözüken fincanlar kampanyada yoktu maalesef. Eğer satılıyor olsaydı asla atlamazdım bu güzellikleri de... Başka bir yerde denk gelirseniz satışına, bana haber verin olur mu?


Setin desenleriyle ilgisi yok ama aşağıdaki çay tabaklarına da karşı koyamadım. Çok zarifler ve ben çiçek desenlerini çok seviyorum. Ayrı şekilde kullanmayı planlıyorum. Düz beyaz takımlarla çok zarif olacaktır.



Unutmadan; hala markafoni üyeliğiniz yoksa,bu linke tıklayarak benim davetlim olarak üye olabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Çiçekli şeylerin herşeyi harika :) Bu tabaklarda nefis :)

    YanıtlaSil
  2. çok cici. iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller ama bir ömür ev alışverişi yapacaksın evin eksiği hiç bitmiyor olsada alıyorsun :)) güle güle kullan......

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullanın.bir zamanlar churchil çay takımlarının her deseni vardı,şimdiyse bulamıyorum,onlar da zevkinize uyar sanırsam

    YanıtlaSil
  5. tansumut; ben de bayılıyorum çiçekli herşeye :) teşekkürler.

    tubitos; çok teşekkürler :)

    iremmis; evin eksiği bitse de gönlüm doymuyor :)

    neval;aa bilmiyorum onları. bir araştırayım :)

    YanıtlaSil
  6. ben çok beğendim bu tabak çanakları,bir daha mı evlensem:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgi Tuncer Dalgıç; bir daha evlenmesine gerek yok ki bunları almak için.. gönül sizin gönlünüz, ne zaman isterseniz alın kullanın bence :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin