6 Ocak 2013 Pazar

CATH KIDSTON ALIŞVERİŞİM

Evlendiğimden beri, kendimden daha çok evime alışveriş yaptığım doğrudur. Gözüm sürekli havlularda, masa örtülerinde, porselenlerde vs. 1.5 senelik evli bir insan olarak çocuksuz olmama rağmen 3+1 eve sığamıyorum.

Bugünkü postun konusunu da anladınız sanırım. Geçenlerde yine evime yaptığım ama bir türlü paylaşmaya fırsat bulamadığım Cath Kidston alışverişimden bahsedeceğim.




Provence Rose serisinden 4 adet yemek 4 adet tatlı tabağı aldım. Yukarıda görüldüğü üzere karton kutularda geldiler. Ancak UPS kargo ile geldiği ve güzel bir şekilde paketlendiği için herhangi bir kırılma, dökülme durumu yoktu. Sadece mugın teneke kutusu biraz yamulmuştu maalesef.

Tabakların deseni ise şöyle:







1 sette mavi,sarı,pembe ve yeşil olmak üzere 4 adet tabak var. Dolayısıyla  en azından 2 set almak lazım. Ben henüz ikinci seti almadım ama %15 indirime girdiği bir dönem, ikinci seti de almayı planlıyorum.

Teneke kutusu da kendi deseniyle aynı olan mug ise şu şekilde:





Bu benim Cath Kidston'dan ilk siparişimdi. Bu sipariş hem markayı ve ürünleri tanıma hem de gümrüğü test etme maksadıyla verildi. Ve maalesef kargom gümrükte incelemeye takıldı. Ancak ürünlerin kargo hariç toplam tutarının 50 £ altında tuttuğunu kredi kartı ekstrem ile ispatladığım için gümrük vergisi ödememe gerek kalmaksızın kargom teslim edildi. 

Dolayısıyla Cath Kidston'dan ve diğer pound ile satış yapan İngiliz menşeli markalardan alışveriş yaparken gümrük vergisi ödememek için 50 £ sınırını aklınızda tutun.

Bir sonraki posta kadar hoşçakalın :)

13 yorum:

  1. yazının başında bunları nerden aldınız diye soracaktım ama Türkiyeden olmadığını öğrenmiş bulundum:( ÇOK GÜZELMİŞ ÖZELLİKLE KUPA VE KUTUSU bir çekiliş yaparsanız eğer bunlardan hediye etmeye sakın çekinmeyin:)
    Küçük Mutluluklar Dükkanı

    YanıtlaSil
  2. Çok zevklisin canım :) hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  3. ben cesaret edemeyenlerdenim netten yurtdışı alışverişi yapmaya:) seyahatlerimizde ancak gönlümce alabiliyorum, ama henüz cath kidston olan bir ülkeye gidemedik. Hedefim londra ve cath kidstonu fethetmek:))

    YanıtlaSil
  4. peki gümrüğe takıldığını nasıl anlıyorsunuzbenimde ürünüm gelmedide.. bu arada çok güzeller güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle çok güzeller güle güle kullanın.benimde ürünlerim gelmedi gümrüğe takıldığını nasıl anlıyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) ulus kargo ile geldiği için telefonla arıyorlar haber veriyorlar. 444lü bir numara. Biraz daha gelmezse siz arayıp sorun bence.

      Sil
    2. Ups kargo demek istedim :)

      Sil
  6. aldıklarınıza bayıldım...
    hepsi çok güzel...
    sevrek kullanın...

    sizi izlemeye aldım...
    sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. merhaba... ben de sipariş vermek istiyorum ama birkaç yerde ürünlerin 50 sterlin altında olması gerektiğini aksi halde gümrük vergisi ödendiğinin söylendiğini gördüm.. bu konuda bilginiz var mı_ teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. merhaba ,
    Ben de sipariş vermek istiyorum ancak birkaç yerde sipariş tutarınızın 50 sterlini geçmemesi gerektiği aksi halde gümrük vergisi ödemek zorunda kalındığını söylemişler... bu konuda bilginiz var mı?
    teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. daha yeni keşfettim bu markayı ama bayıldımm çok güzeller güle güle kullanın:)kargo ücreti ne kadr oluyo acaba?

    YanıtlaSil
  10. Blogu yeni keşfettim ayrıca bu posta bayıldım :)İzlemedeyim

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin