29 Temmuz 2009 Çarşamba

YAZ MAKYAJLARI ( Sarı-turuncu ve Turkuaz )






Kullandığım farlar Inglot marka..Bu yazın başında sarı-turuncu far arayışımın son durağı Inglot oldu,farların mat yapılarından memnunum,tavsiye ederim.
Makyajın mantığı çok basit.Göz pınarına ve kirpik üstüne komple sarı far sürdüm.Turuncu farla gölgelendirme yaptım.Göz kapağında turuncu farın rengini krem rengi farla kırdım ve kaş altına beyaz far uyguladım.Toplam 5-6 dakikamı aldı.Renkleri kullanmaktan korkmayın ;)
NOT:Bu kadarmı kötü rimel sürülür ya :(( Kirpiklerim neden yamuk yumuk duruyorlar?Kim ne derse desin devamlı rimel kullanmak kirpiklere zarar veriyor.Kendime bir süre rimel sürmeme yasağı da* koyuyorum.














Lacivert-turkuaz makyajımı ise şu şekilde yaptım:
Kirpik üstüne ve alt dibine saks mavisi göz kalemi sürdüm ve fırça ile gölgelendirdim.Kirpik üstüne komple turkuaz far sürdüm ve lacivert far ile gölgelendirme yaptım.Kaş altına ve göz pınarına beyaz far sürdüm.Gözümün içine beyaz kalem çektim ve son olarak kirpik üstüne ve alt dibine lacivert farla tekrar geçtim.Çok pratik, 10 dakikada bitti.Kullandığım farlar Booty marka.( Kipa marketin içinde kozmetik reyonunda satılan bir marka.Fiyatları çok uygun.Kaliteleri orta kalite.Özellikle farlarından memnun kaldım.)






Yazın başında içinde hafif turuncu tonlu bronz bir ruj arayışına girdim ve tesadüfen Carmina'da böyle bir ruj buldum.Çok hafif turuncu ışıltıları olan parlak ve simli bir lipgloss.Kodu : Deep Shine.

4 yorum:

  1. sarı turucu makyajına bayıldım ellerine sağlık. Ben clinique high impact mascara kullanıyorum kesinlikle kirpiklere zarar vermiyor hem çok etkili hem de suyla hemen çıkıyor. Bir de içinde hint yağı olduğu için kirpikleri uzatıyor ve nemlendiriyor. ben yıllardır vazgeçemiyorum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim hem güzel yorumların hemde tavsiyen için...Okudunmu bilmiyorum 1 aylık hem makyaj hem alışveriş yasağım var..Biter bitmez aklımda.! :)))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba mughetto sen bu postu 2009'da yapmışsın ama ben google turuncu farla ilgili şeyler yazdığımda senin bloguna rastladım.inglot turuncu farın numarasını hatırlıyor musun? Not:çok marjinal durmuş gözlerinde:)

    YanıtlaSil
  4. turuncu farının numarasını ögrenebilir miyim:)?

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin