10 Haziran 2010 Perşembe

ASOS SİPARİŞİM GELDİ ve ASOS'TAN NASIL ALIŞVERİŞ YAPILIR ?




Asos'tan alışveriş yaptığım söylediğim zaman aldığım ürünleri beğenen,almayı düşünen arkadaşlarım oldu. Bazı arkadaşlarım nasıl alışveriş yapılacağını merak ediyordu.Bu postta sorularınıza cevap bulmaya çalışacağım.

NEDEN ASOS'TAN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM ?

Çok hoş parçalar bulmanız mümkün. Hem ünlü tasarımcıların ürünleri mevcut,hem ünlü markaların ürünleri mevcut. Hem de Asos'un kendi markasında uygun fiyata şahane ürünler bulmak mümkün.Benim bütün aldıklarım Asos marka mesela.

KARGO ÜCRETİ NASIL? TAKİP NUMARASI VERİYORLAR MI?

Ben standart shipping ile gönderimi tercih ettim.Sanırm 7 pound ücret ödedim.Takip numarası vermediler ama kargom yola çıktığı zaman mail attılar ve şu gün evinizde olacak dediler ve o gün kargom evimdeydi.Ortalama 1 hafta sürdü kargonun İngiltere'den buraya gelmesi.Express shipping ile gönderimi tercih ederseniz 14 pound ücret ödüyorsunuz ancak 3 günde elinizde oluyor kargo,tercih sizin.

ÜRÜNLER KALİTELİ Mİ? ÜRÜNLERİN RESİMLERİ GERÇEKÇİ Mİ?

Ürünler kaliteliler.Aldığım çanta %100 deri ve yüzükler gümüş.Özellikle gözlüklere bayıldım,siparişimin en çok yüzümü güldüren kısmı gözlükler oldu.Çantanın rengi resimdekinden 1-2 ton açık geldi,o yüzden biraz tereddüt yaşadım ama bu halini de sevdim. Yüzükler ise gerçekten minikler.Sipariş verirken boyutunu ona göre seçin.Medium beden benim yüzük parmağıma zar zor oldu.

Ürünlerin resimlerine gelirsek;

Bu siparişin yegane sebebi olan ve pek çok kişinin de sipariş vermeyi düşündüğü çanta;


Rengini taba bekliyordum ben.Resimleri oldukça canlı gözüküyordu,derisi ise parlaktı.Ama gelen ürün sütlü kahve renginde ve hafif vintage bir görüntüsü var.İç kısmı çok işlevsel; fermuarlı gözü ve telefon gözü mevcut.

Bu çantanın fiyatı 70 pound idi. Hazır çanta siparişi verirken sepete attığım diğer ürünler ise şu şekilde;


Dediğim gibi,yüzüklerin boyutları biraz ufak,kesimleri dar.İnce parmaklıysanız medium beden seçebilirsiniz ama azcık dolma parmaklı iseniz large beden daha uygun olacaktır.Mesela ben bu yüzükleri işaret parmağıma takamayacağım sadece yüzük parmağıma oluyor.

Yüzüklerin fiyatları 4-7 pound arası.


Gözlükler kumaş kılıfları ile beraber geldi.Düşündüğümden daha güzeller.Çoğu insan internetten gözlük almakta tereddüt yaşıyordu ama ufak bir ipucu size,gözlükler sitede modellerin yüzünde sergileniyor.Böylece boyutu nasıl,modeli nasıl anlayabiliyorsunuz,ben hiç süpriz yaşamadım gözlükler konusunda.

Gözlüklerin fyatı 10-12 pound.

Eğer postta sorularınıza cevap alamadıysanız yorum bırakabilirsiniz. Aaa unutmadan, benim siparişim toplamda 115 pound tuttu ve Akbank ile ödedim. Kartıma 3 taksit yapılmış,sanırım banka otomatik olarak yapmış.Yurtdışı siparişleriniz belli bir meblağın üzerinde ise bankalar otomatik taksit yapıyormuş sanırım.Nakit ödeme yapmak istemiyorum diyorsanız bankanızın böyle bir uygulaması var mı diye görüşebilirsiniz.

16 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel. Tekrar güle güle kullan.
    Ama ben hala gözlükte tereddüt ederdim.Manken olsa da =)

    YanıtlaSil
  2. Çantan ve gözlüklerin gerçekten çok güzeller.. :)

    YanıtlaSil
  3. Güzeeel, iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan aldıklarını cnm, çantanın rengi açık demişsin ama çok hoş bir renk bu.

    YanıtlaSil
  5. Lovebug; tereddüt etsende fiyatları çok uygun,al gitsin :)

    Sessiz Geveze; çok teşekkürler.Bende en çok onları beğendim.

    MODA CADISI;teşekkürlerr. :)

    Rosein; Sitedeki prof.resime göre oldukça açık bir renk ama sevdim.

    YanıtlaSil
  6. Mutlu günlerde kullan, hepsi birbirinden güzel. Çantanın rengi konusunda şaşırdım, fotoğraf yanıltıcı olabiliyor bazen ama bu rengi de hoş, vintage havasını ise çok sevdim.
    Asos.com'u seviyoruzzz!

    YanıtlaSil
  7. trendsandshopping; Fotoğraf yanıltıcı oldu maalesef.Ama severek kullanıyorum çantamı :=)
    Asos.com u bende seviyorum ama azcık daha ucuz olsa keşke.

    YanıtlaSil
  8. http://ktunnel.com/index.php/1010110A/7f7a8804832031029b01cbb39b7a6c63f396cb1e45f7f71b46e0b117e6900622c5b74c01436415557e6dd1fabff5732a946e424560dd9bb50bcaa750aebf9d98d714276864c020690eb6ab6af41392c32e43e6db142370054db3932d9e99f417768

    çanta renginiz bu değil mi yoksa daha mı koyu? :)

    YanıtlaSil
  9. Breitling; gönderdiğiniz link açılmıyor. Çantanın sitede nasıl göründüğü ile ilgili altlarda post var.

    YanıtlaSil
  10. Ben birşey sormak istiyorum bu ürünler sepetteyken aşağıda delivery kısmında neyi seçeceğiz acaba ?

    YanıtlaSil
  11. Standart veya express seçebilirsiniz shipping methodunu,express daha hızlıdır ama.

    YanıtlaSil
  12. merhaba :), aldıklarınız gerçekten çok güzel... bende amiclubwear.com dan bikaç şey beğendim ama kargo korkutuo :( o yüzden bakıp bakıp duruyorum californiadaymıs :( göz atın isterseniz diyecektim. şu gülşenin son klibindeki zincirli gözlükler bile vardı yazın o sitede:(

    YanıtlaSil
  13. Zeliha; amiclupwear.com u biliyorum ama bana çok karışık geliyor o site :)

    YanıtlaSil
  14. merhaba cnm çok acil yardımına ihtiyacım var.bi hafta önce asostan alışveriş yaptım. dpd takip sayfasında ''the parcel has been delivered signed for by ÖZLEM'' diyor ama kargo bana ulaşmadı asos müşteri hizmetleriyle anlaşamadık bi türlü hep otomatik bi cevap geliyor ne yapmalıyım senin bi bilgin ar mı bu konuda

    YanıtlaSil
  15. missy; express ship.metodu mu seçtin ? yoksa normal ship. ile mi istedin? dpd sayfası tam olarak ne anlamadım, istersen mail at ;)

    YanıtlaSil
  16. Urunleriniz acaba hangi kargo sirketiyle geldi? Benimkiler asos'un soyledigi tarite gelmedi ve hangi kargo sirketini arayip urunlerimin nerde oldugunu soracagimi bilmiyorum

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin