28 Haziran 2010 Pazartesi

PROJECT 10 PAN BAŞLASIN :)



Evetttt...Böyle bir proje ihtiyacım vardı. Oturduk düşündük ve alışveriş çılgınlığına son vermeye daha doğrusu bu çılgınlığı dizginlemeye karar verdik.. Kim kim mi? Ben,Pembe Pelus ve Rosein..Katılmak isteyen olursa bekleriz. Peki bu nasıl mı olacak ? Seçtiğimiz 10 tane ürün bitene kadar yeni herhangi bir kozmetik malzemesi almayacağız.Bu durumda benim son kozmetik siparişim alt posttaki BC Bonacure Hairtherapy seyahat seti oldu.

Bitirmeyi planladığım ürünlere gelirsek;

1.Avon Kissable Blushing Body Mist: Off,bunu alalı ne kadar oldu acaba en az 5 sene falan.Bitmedi bitmedi,çünkü ben hiç sevmedim.Şu sıralar oda kokusu olmuş durumda,tualete falan sıkıyorum,bitsede kurtulsam.
2.Oriflame Pure Nature Purifying Clay Mask: Bu ürün bir kil maskesi,fena değil aslında ama evde çok fazla maskem oldu,sürekli bunu kullanıp bitirmek istiyorum.
3.St.Ives Apricot Scrub: Bu ürün bitmek üzere,genelde duş aldığım sırada kullanıyorum bol bol.Fena bir ürün değil ama alalı 2 seneye yakın oldu,bitsin artık.
4.Nivea Oxygen Power Canlandırıcı Temizleme Jeli: Daha yarısı dolu ama bunun üzerine iherbten C vitaminli bir yüz temizleme jeli aldım,bunu bitirip ona başlamak istiyorum,o yüzden bitsin biran önce.Ama bir daha alırmıyım? Alırım! Çünkü memnunum,gerçekten benim yüzümü çok güzel temizliyor,canlandırıyor,pırıl pırıl yapıyor.
5.Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici: Bu üründen çok memnunum,su bazlı olduğu için yağlandırma da yapmıyor,kesinlikle tekrar alırım.Bitmek üzere ve bitsin ki bende iherb ten aldığım C vitaminli losyonumu kullanayım.
6.Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi: Suya dayanıklı makyaj yapmıyorsanız alabilirsiniz ama suya dayanıklı makyaj yapıyorsanız hele hele jel eyeliner kullanıyorsanız,arkanıza bakmadan kaçın :)
7.Watsons Lavantılı Vücut Peelingi: Geçen yaz almıştım sanırım bunu,bitmek üzere.Şu sıralar bol bol kullanayım belki selülitlerime iyi gelir :) Biterse tekrar alırmıyım bilmiyorum,değişik birkaç ürün denemek var aklımda.
8.Marks&Spencer Lavantalı Roll-on: Marks&Spencer'ın vücut ürünlerini beğeniyorum,kampanya yaptığı zaman alıyorum genelde. Uzun bir gün geçireceksem bu tarz roll-on ları tercih etmiyorum,Nivea Dry roll-on favorimdir ama ben ev içinde de roll-on sürdüğüm için kokulu roll-onlar işe yarıyor ama bu bitsin artık,daha waterlilly roll-on um var yepyeni.
9.Maybelline EverFresh Concealer: Fena bir ürün değil,benim ilk göz altı kapatıcı markam hatta.Sanırım 2 yada 3 tane bitirdim,sonra Clinique alınca bunun pabucu dama atıldı ama artık bunu kullanıp bitireyim,son kullanma tarihi geçti geçecek.
10.Maybelline Gloss: Üzerindeki tüm yazılar silinmiş bu yüzden ismini tam bilemiyorum ama rengi Cheeky Pink.Bu üründen de 2 tane bitirdim,rengi çok güzel,tekrar alırım.

Bakalım bu ürünler ne zaman bitecek ? :)

6 yorum:

  1. hadi bakalım geri sayım başladıııı:))

    YanıtlaSil
  2. bende katılayım o zmn elimdekileri bitirmem lazım :)

    YanıtlaSil
  3. yaa body shopda çok güzel indirim var ama ben bi ona uğrıyıp öyle katılıcam, ok?

    http://cerengnc.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. cok ozendim ulemmm! ben de yapicam =)

    YanıtlaSil
  5. Süper fikir:)) alışveriş yapmasak bize 6 ay yetecek kozmetik ürünleri vardır hepimizin evinde:) ben de kendi kendime uygulayacağım sizin bu projeyi:)) bu arada 4 ve 5i ben de kullanıyorum ve ikisinden de çok memnunum hatta nivea oxygen power kullanmaya başladığımdan beri başka temizleyici kullanamıyorum, diğerleri tam temizlemiyor gibi geliyor... süper bir ürün. sevgiler mughetto...

    YanıtlaSil
  6. ne zamandır benim de aklımda bi project 10 pan yapmak ama ah şu üşenmek yok mu:P hergün "bu akşam yapcam!" diyorum. sonra o çekmeceleri kurcalamak, fotograf çekmek, post girmek gözümde büyüyo gene:P:D

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin