4 Eylül 2010 Cumartesi

BODY SHOP 2 AL 1 ÖDE KAMPANYASI ALIŞVERİŞİ - 2


Body Shop 'un kozmetik ürünlerinde 2 al 1 öde kampanyasından bahsetmiştim.İlk alışverişimde 2 adet fırça almıştım,bugün ise 2 adet allık ve 2 adet far fırçası aldım.


Allıklardan soldaki Baked-To-Last koleksiyonundan tatlı bir pembe.Normalde pembe değil şeftali-mercan tonları kullanan bendeniz,bu rengin yüzümde duruşunu çok sevdim.Sağdaki allık ise sanırım sonbahar koleksiyonundan bronzer.Normalde bronzer kullanmamama rağmen bu allık yüzümde şahane durdu,çok sağlıklı ve aydınlık bir görüntü elde ettim.

Swatchlara gelirsek:


İsterseniz iki rengi karıştırarak kullanabilirsiniz,isterseniz açık rengi aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz.


Alttaki allığın rengi çok dore çıkmış ancak tarif etmem gerekirse, kahve,bronz tonlarında bir allık ve ışıl ışıl ama sim topu olmuyorsunuz.


Ve fırçalara gelirsek, FS'te gelen kaliteli far fırçası sorusuna cevabım olsun.Body Shop'tan bu kampanya ile 23 liraya iki adet gayet kaliteli far fırçası alabilirsiniz.

10 yorum:

  1. ben de kapaklı allık fırçası ve rimel aldım:)çantaya atmalık bi fırçaya ihtiyacım vardı:) allıklara baktım baktımm.. ihtiyacım olan seftali tonlarında bi renkti fakat istediğim gibi bi renk bulamadım, senin aldığın bronz renkli allığı elime sürmüştüm 2-3 saat kaldı elimde ki oraya buraya dokunmama rağmen gayet kalıcı gözüküyor yani;)bugün body shopın önünden geçerken içeri girip yeni bişiler alasım geldi:))) ama dubaiye giden arkadasımın aldığı fondöten fırçamı alacağım günü düşününce birden vazgeçtim! bu ay bu kadar kozmatik yeterrrr!!!:)

    YanıtlaSil
  2. mughetto aklımı fena halde çelmektesin, yeter! :D

    YanıtlaSil
  3. Mughettocum ya allıkların fiyatları nasıl? Almamam lazım, almayacağım ama yine de merak ediyorum:))

    YanıtlaSil
  4. Pembelere ben de çok sıcak değilim ama bu çok güzel görünüyor. Açık renk olan tarafını aydınlatıcı olarak kullanmak da çok iyi fikir. Bronzer ı da çok beğendim. Fırçalar konusunda pek bilgili değilim ama mağazada dokunduğumda güzel gözükmüşlerdi bana da...
    İyi günler de kullan. Yeni işe sürüp de gitmek nasip olsun inşallahhhhh! :D

    YanıtlaSil
  5. çok güzel renkler:) allık konusunda heveslendim,ben de istiyorum:)

    YanıtlaSil
  6. ya bak ya ben bu allıkları almamayı kendime n kdr telkin ettim zo güç ayrıldım bodyshop'un önunden smdi acaba?oldum :):)
    ayrıca swacthlarla ilgili bi sorum var sana cnm,epey bi bastrdınmı rengi tam belli olsun die alttaki resimdekini,cnkü ben bu allıgı denediğimde hiçte bu kdr ii sonuc alamamıstımda yoksa bn mi elimi korkak alıştrdımkine?:P

    YanıtlaSil
  7. mercan; önemli olan kendini dizginleyebilmek zaten :) bravo sana. pigmentasyonu çok iyi o yüzden kalıcı olduğunu düşünüyorum ben de.

    Lydia; asıl sen aklımı çeldin ikinci kere alışveriş yaparak :P

    Aslı; Biri 35 biri 40 lira canım,ikisi 40 liraya geldi yani,bence uygun :) Sence ?

    Tannesi; Amin canım,amin.Sana da işe girip ciciler almak nasip olsun. :)

    hayat güzel; o zaman gidip göz atmanızda fayda var :)

    Ayshenur; alttakini pigmentasyonu çok iyi,kesinlikle bastırmadım,çok yoğun renk veriyor. :)

    YanıtlaSil
  8. harika şeyler almışsın, güle güle kulan :)
    2 al 1 öde nin ne kadar sürecek?

    YanıtlaSil
  9. isabel; teşekkür ederim ama maalesef ne kdr sürer bilmiyorum,görevli bayanlara sorduğumda onlar da bilmiyordu.

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan canım:) Ben maalesef allık kullanamıyorum, azıcık utansam-sıcak bir ortama girsem v.b. hemen pembeleşiyorum zaten, bir de allık sürersem fazla oluyor... Fondöteni ise sadece çok özel bir günse kullanıyorum ki o da yılda birkaç kereyi geçmiyor. Bir tek sık sık Maybelline'in pudrasını kullanıyorum, o da gün içerisinde yüzümdeki parlamayı almak için. Çantama pudrayla bir kabuki fırça atıp geçiyorum:) O yüzden minik kabukim ve daha önceden ELFten aldığım 2 yumuşak studio fırçası bana yetiyor. Ama daha sık kullanıyor olsam 40tl verir bu ikiliyi alırdım:)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin