24 Nisan 2011 Pazar

ÜRÜN TANITIMI: MAYBELLINE AFFINITONE 24H FOUNDATION

En son kozmetik alışverişlerimi paylaştığımda en çok istek alan ürün Maybelline Affinitone 24h oldu. En son Watsons'ta Maybelline  ten ürünlerinde %20 indirim vardı ve bu ürün çok uygun bir fiyata geliyordu. Fondötene hiç ihtiyacım olmamasına rağmen, denemek için aldım. Bu bilmemkaç saat dayanıklı ekolünden Mac Pro longwear fondötenim de var,yani bu ürüne hiç ihtiyacım yoktu! :)) Ama şimdi iyiki almışım diyorum! {Bir ara Mac Pro longwear ile bu ürünü kıyaslamayı düşünüyorum}

İlk resimde fondötensiz ve oldukça sorunlu cildimi görüyorsunuz. ( Düğün stresi, pms falan derken... ) Diğer resimlerde Maybelline Affinitone 24h uygulanmış cildim mevcut. Bu üründen ilk etapta beklentiniz kapatıcılık olmayabilir belki ama bu ürün gerçekten çok çok kapatıcı,bayıldım! Bendeki rengi, 21 numara Nude. Ben genelde bej alt tonlu cilt ürünlerini kullanıyorum ama bu ürün pembe alt tonlu. Fondöten uygulandıktan sonra cildimdeki renk değişikliği çok açık ortada zaten. Ancak bu değişiklik hiç rahatsız edici boyutta değil, tam tersi bundan sonra pembe alt tonlu ürünlere şans vermeliyim diye düşünüyorum.

Ürünle ilgili diğer özelliklere gelirsek;
- Oldukça akıcı kıvamı olan bir ürün. Ufacık bir miktar bile tüm yüzünüze uygulama yapmaya yetiyor. Aynı zamanda akıcı bir üründen beklenmeyecek kadar kapatıcı bir ürün.
- Fiyatı çok uygun.
- Diğer fondötenlere göre daha kalıcı ama 24 saat değil! :)
- Doğal bir bitiriş sağlıyor, ne çok mat, ne çok parlak.

Son olarak, evet, tavsiye ediyorum.




Renk skalasına göz atalım;
Makyajımda Rimmel Glam Eyes Lash Flirt kullandım. Bu ürüne de aşağıdaki son kozmetik alışverişlerim postumda yer vermiştim. Kısaca bu üründen de bahsetmek gerekirse, sevmedim. Kirpiklerime ne dolgunluk verdi, ne de uzattı. Sadece güzelce taradı o kadar! 

11 yorum:

  1. gerçekten harika görünüyor

    YanıtlaSil
  2. iyi ki bu ürün için ayrı yazı hazırlamışsın, fondöten arıyordum bana uygun rengi varsa mutlaka denicem :) affitone kapatıcı kullanıyorum zaten :) teşekkürleer :)

    YanıtlaSil
  3. cnm tam fondoten arıyodum yaa cok iyi oldu bu ama bi sorum var neyle uyguladın ne güzel dogal bi görüntü mas mas!:)

    YanıtlaSil
  4. selam, gözünün üzerindeki farı cok beğendim, markası ve numarası nedir?

    YanıtlaSil
  5. tubitos; gercekten öyle ;)

    what's next; ben de affinitone kapatıcı kullanıyorum ;)

    Ayshenur; fondöten fırçası ile uyguladım ;) Mac 187 ler varya...

    Smart Suprise; Mac follow your fantasy,tartan tale koleksiyonundan aldım.

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle ne zaman bir alışveriş yapacak olsam önce senin bloguna bir göz atıyorum fikirlerine çok önem veriyorum sürekli bahsettiğin maybelline köpük fondoteni ve affitone 24th'ü çok merak ettiğim ve Urfa'da bulamadığım için netten sipariş verdim ama renkleri her sitede farklı göründüğünden beyaz tenli olduğum için seninde beyaz tenli olmana güvenerekten 21 nude aldım daha gelmedi inşallah koyu değildir çok korkuyorum:((

    YanıtlaSil
  7. Gelin görümce; çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuza çok mutlu oldum.. Ben de açık tenliyim ama bembeyaz değilim. Hafif buğdaylık var. Umarım size uyar *_* Beni de haberdar edin.

    YanıtlaSil
  8. Gelin Görümce; yorumunuza çok sevindim. :)) Umarım ürün ten renginize uyar. Beni de haberdar edin.

    YanıtlaSil
  9. Fondotenim geldi tam birebir rengimde olmamsına rağmen cildimle bütünleşti bi pembelik ve canlılık kattı sevdim yani çok teşekkür ederim yalnız bende avondan başka fondoten fırçası olmadığı için mecburen üçgen süngerle uyguladım başka önerebileceğin bir şey var mı bu arada spf'sinin de olması ayrıca beni cezbetti:)

    YanıtlaSil
  10. merhaba benım sorum su olacak sonuc gercekten cok guzel gorunuyor ama normal affinitone serisi ile arasında ne gibi fark var.yani sizce normal affinitone sersisi mi 24 mı? bir de bunun pudrası var deneyen oldu mu acaba?

    YanıtlaSil
  11. merhaba ben esmer tene sahibim yukardaki renk seçeneklerinden hangisi uygundr karar veremedm yardımcı olursanız sevinirm :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin