27 Haziran 2010 Pazar

GOLDEN ROSE 3D FANTASTIC LASH MASCARA


Bu rimelin bendeki hikayesi çok enteresan.Bir süre önce Watsons'ta kampanyalı fiyatı 8 lira civarı olduğu için denemek için almıştım,eve gelip sürdüğümde çok beğendim ve Pembe Pelus ile msnde konuşurken rimeli öve öve bitiremedim.Daha sonra rimel yere düştü ve kapanma yerinden kırıldı,böylece bende yepyeni rimelimi çöpe atmak zorunda kaldım.O günden beri bu rimeli tekrar almak aklımdaydı,bugün sonunda Gratis'ten 9.5 liraya aldım.

Son zamanlarda hiç bir rimelin dize getiremediği hacimsiz,biçimsiz ve birbirine yapışan kirpiklerime bir nebze de olsa iyi geldi.Evdeki tüm Mac,Maybelline,Loreal rimellerime selam çaktı :)

Sizi resimlerle başbaşa bırakmadan önce,uygun fiyatlı ve etkili rimel arayan bayanlar kaçırmasın demek istiyorum,tavsiye ediyorum.


Diğer uygun fiyatlı rimel önerim için ise buraya tıklayabilirsiniz.

5 yorum:

  1. kesinlikle çok güzel durmuş. benim de rimellerim can çekişmekte. bunu listeye yazdım ;) bazen ucuz diye burun kıvırdığımız şeyler şahane çıkabiliyor. denemek lazım!

    YanıtlaSil
  2. yaklaşık 5 aydır bu rimeli kullanıyorum bende. benim için olması gereken özelliklerine sahip, çok beğenerek kullanıyorum. yeniden alırım :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel durmuş,bu üründen çoğu kişi memnun ama çabuk kuruyormuş galiba o yüzden almadım.

    YanıtlaSil
  4. bende bu rimeli kullanıyorum.gözlerimi yakmıyor bazı rimeller hem kaşındırıyor hemde sulanıp yakıyor gözlerimi ama bunda olmadı.yanlız kapağı çabuk kırılıyor

    YanıtlaSil
  5. fosette; kesinlikle,mac zoom lash te yaşadığım hayal kırıklığından snr bu rimel 1 numaram oldu :)

    isabel; aynen bende yeniden alırım :)

    prettyflower; rimellerin ömrü genelde 6 aydır zaten.. 8-9 liralık bi rimelide 6ayda1 almak normal bence :)

    papatyaningüncesi;kapağını bende bi kere kırdım,yazıda yazdığım gibi... :) ama begendiğim için bi daha aldım.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin