16 Ocak 2011 Pazar

MUGHETTO'NUN DOLABI




Uzun zamandır Mughetto'nun Dükkanı ile ilgili post girmiyordum :)){Satış blogumu bilmeyen var mı?} Blogu hızlı bir şekilde güncelleyemiyorum aslında ama son zamanlarda güzel elbiseler ekledim. Vakit bulduğum ilk zamanda da pek çok ürün ekleme fikrim var,takipte kalın ;) Malum evlilik hazırlıkları içinde olunca dolup taşan dolap sıkıntı yaratıyor.

3 yorum:

  1. Ben biliyorum:)Uzun zamandır hastayım ve inanılmaz yoğunum.Bir türlü teşekkür etmeye fırsatım olmadı.Ürünlerinizin hepsi çok güzeldi.Arkadaşlarımın hiçbiri 2. el olma ihtimalini düşünmedi:)Gerçekten çok teşekkürler...Birgün fotolarını çekip sizede yollayacağım.En kısa zamanda yenilerini ekleyin bencede..Şu yün elbise ve koton elbisede yazlık pembe fırfırlı olanda gözüm kaldı zaten.Tekrar teşekürler...Birde Dükkan komşunuzdan haberiniz var mı sürekli email atıyorum ama cevap yok.

    YanıtlaSil
  2. Elbiselere baıldım...İyi satışlar.Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Serap; Çok mutlu oldum duyduklarıma, teşekkür ederim :) Her zaman beklerim.. Blog komşumdan çok yoğun demekki blogla ilgilenemiyor :( Kendisiyle iletişime geçeyim bir.

    tatlıhayat; Teşekkürler,sevgiler :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin