19 Kasım 2009 Perşembe

BLOGLARI HEDİYE İÇİN TAKİP EDEN İNSANLAR !!


Şu ana kadar blogla ilgili bir problemle karşılaşmadığım için kendi kendime maşallah diyordum.
Ta ki bir arkadaşımın beni uyarmasına kadar.Ne diyeyim siftah yapmış oldum.
Ben blogumu çok severek ve beğenerek yazıyorum.Şu ana kadar sanmıyorum ki arkadaşlarım beni hediye için veya bir takım çıkarları için sevsinler,beğensinler,takip etsinler.Ancak başka blogger arkadaşlarında dikkatini çektimi bilmiyorum;HEVESLİ diye bir yorumcu var,bloglara yorum yazıyor,oldukça da ilgili bir arkadaş,benim de postlarıma çok defa yorum yazdı.Çok uzun zamandan beri blogları takip ettiğini,benim blogumu beğendiğini söyledi.Teşekkür ettim bende her defasında,herkes bu sözleri duymak ister.Yorumlarından bazıları;








Daha sonra ben 100.izleyicim olduğu için biliyorsunuz 5 adet hediye verdim yarışmaya katılan arkadaşlarıma.Hediyelerin çoğu benim kendi yaptığım hobi amaçlı ürünlerdi,maddiyattan çok maneviyata dayalıydı amaç paylaşımdı yani.Hediye çekilişi sonuçlandıktan sonra gelen bazı yorumlar;



Pardon ama bu nasıl bir tabirdir? Bloglar arası yarışmalar kızıştı...Yani ben bir kere hediye dağıttım ama bloglar arası yarışmalar kızıştığı için tekrar dağıtmalıyım !











Artık yorumlar sürekli sürekli ne zaman hediye vereceksin? Şu hediyeyi de verseneye dönünce, benimde normal olarak sabrım taştı,yine kırmamaya çalışarak cevap verdim, en azından tepkimi anlasın diye.
Şimdi size sormak istiyorum blog takipçisi olmak bu mudur?
HEVESLİ arkadaşımız benim yorumlara bozulmuş olacakki;bir forumda,sitenin ismi de hergunkampanya.com benimle ilgili şu sözleri söylemiş;





Bu yazılar gerçekten demoralize etti beni çünkü hergunkampanya.com sitesini takip eden bazı arkadaşlar eğer hediye dağıtılmazsa blogları kimsenin takip etmeyeceğini düşünüyorlar.Çünkü sanırım kendileri blogları hediye için takip ediyorlar!! ( Bu siteyi takip eden herkesten bahsetmiyorum,HEVESLİ'nin yazısına yorum yapan ve ona hak veren insanlardan bahsediyorum )



Eğer ben ve benim gibi diğer bloglar da hediye dağıtmazlarsa izleyicilerinin kalmayacağını söylemiş.Bilmiyorum farkında mı ama benim şu anda 160 küsür izleyicim var ve bu kadar insan hediye için burada değiller.
Ve bayram arifesi olmasına rağmen (bayram geldiği için tekrardan hediye dağıtmam talebinde bulundu kendisi) hediye dağıtmadığım için izleyici sayım dibe falan da vurmadı.Nasıl bir mantık bu anlamış değilim.


Demem odur ki,bloglarınızı sırf hediye için takip eden insanlara karşı dikkatli olun.Sizinde canınız yanmasın!


Son olarakta şunları eklemek istiyorum; hepimizin blog dışında özel hayatları var,bazen çalkantılı,zor günler geçiriyor olabiliriz.Kendimizi yanlış ifade etmiş olabiliriz.Şu ana kadar yorumlarımda istemeden de olsa kırdığım insanlar varsa özür dilerim.
HEVESLİ için ise şunu söyleyebilirim, yukarıda yayınladığım yorumlarını peşpeşe kendisi okusun ve karar versin.Ama ben kendisini de ne kırmak isterim,ne ukalalık yapmak.Pekçok arkadaşım bilir ki,herkese çok sevecen ve yakın davranırım.Kimseyle aramda mesafe koymam,yardımcı olmaya çalışırım.
Zaten en başından beni izliyor olsa eminim bunu bilirdi.

55 yorum:

  1. Ta tammaaam al bak beklediğim oldu :) ah Müge'cim bak kimse alınmasın küsmesin diye yazmadım ama bu işler böyledir, al gülüm ver gülüm.....

    Dışarıdan bakınca sen en kadar iyi niyetli yaparsan yap her blog yapmayı başladı.

    Hediye vereceksen içinden geldiği için ver ki ben öyle olduğuna gönülden inanıyorum, seni de şahsen tanıdığım için biliyorum.

    YanıtlaSil
  2. boşver canım ya hiç takma kafana. bazı insanlar çıkarcı olabiliyor. ben senin blogunu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum hediye vermediğin günden öncelerde. eminimki benim gibi düşünen çok insan vardır. Sıkma canını boşver sonuçta sanal ortamdasın her telden insan çıkar karşına. bu kadar çabuk bozma moralini bence..

    YanıtlaSil
  3. Selam

    Ben kendi kendime 1-2 yazı yazayım diye uğraşmaya başlayınca bu blog işinin zorluğunu daha bir iyi anladım. Sürekli bir ilgi-emek istiyor-ki ben yapamıyor sizleri hayranlıkla izliyorum-
    Bence bu insanların moralini bozmasına izin verme, bu tip kazançlar için takip edecek kişileri hedefleyerek blog açmadın sonuçta :)

    YanıtlaSil
  4. şekerim,ben bu tarz insanların varolduğunu gördükçe şaşıp kalıyorum.
    bana yorum yapan biri;
    Adsız dedi ki...
    Dizüstü çizmeler ince,cillop bacaklar içindir,kalın bacaklar için değil.Bence vazgeçin.Ama illa giyicem diyorsanız evde giyin hani göz zevkimiz açısından:)

    Bahar

    dedi...daha ne olsun :D

    YanıtlaSil
  5. Sen benim hediye haberi verdiğim ilk blogsun ( zaten diğeride sechhill ki onuda üzmeyi başardı bu insanlar), o zamanlar bloğumu yeni açmıştım ve blogları düzenli olarak takip edemediğim için hediye olayından haberim yoktu. Gerçekten el yapımın olan şeyleri, gönlünden geldiğine inanarak bu olayı paylaşmıştım ( kaldıki öz takipçilerine ayıp olmasın diye katılmadım da). O günden sonrada düzenli takipçin oldum. Gerçekten samimiyetine inanarakta severek takip ediyorum seni.
    Ama yukarda yazdıklarına pes diyorum! Elbette hediye olayı insanları etkiliyodur. Siteni bilenler zahmet edip 'ekle' butonuna basıyolardır. Ama bu işin kurtlarının bu kadar çirkefleşeceğini hiç düşünmedim. Hırs ve aç gözlülük.. Hiç canını sıkma gitsinler kendilerine gaza getiricek insanlar bulsunlar.. Tok evin aç kedileri -.-

    YanıtlaSil
  6. şaşırdım doğrusu. :( ilk eksikliğini duyduğum konularda bilgi paylaşımına açık kişilerden bilgi edinmek amacıyla blogları takip etmeye başlamıştım,Gerçektende bu amaç doğrultusunda kıt bildiğim konularda aydınlanıyorum.Doğrusu emek isteyen bişey hakikaten bilginizi veriyosunuz daha ne olsun.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. Hahaha çok eğlendim :)
    Boşver ya takma, çok komik olmuş gerçekten..
    Ben seni okumayı seviyorum şahsen :) keep going..

    YanıtlaSil
  8. Canım benim ya senin kaba ve kibar olmadığını yazan kişi senin mailinden bahsedere asıl kabalığı yapmış ki seni tanıyan ve blogunu takip eden herkes ne kadar kibar ve tatlı biri olduğunu anlamıştır.
    Kendini bunlar için üzmeyeceğini ümit ediyorum çünkü değmezler.
    Ama sadece hediyeler için izlemeye alan birçok insan olduğununda ne yazıkki farkındayım.
    Sen bu kadar kısa zamanda bu kadar çok izleyicin ve yorum yapan insanlar kazandığın için mutlu ol..
    Daha nice 100. izleyiciler kutlarız inşallah=)))

    YanıtlaSil
  9. okudukça şaşırdım vala..boşver canım ya,sıkma canını..

    YanıtlaSil
  10. Canım benim,

    Kimisi blogun bedava hediye kapısı olduğunu düşünüyor. Ne büyük hata !
    Hediye dağıtmak insanın içinden gelen bir şey. Herkes bu inceliği anlayamaz. Misal bu kişi de anlayamamış.
    Sadece hediye için gelen adam hiç gelmesin.
    Hadi geldi diyelim, arsızca ''daha varmı'' diye sormasın.
    hadi sordu diyelim bir de arkandan konuşmasın.

    Ay bi de seviyene inmemiş..ahahah:)
    cicim yerim onu ben :)

    SALLA GİTSİN..

    YanıtlaSil
  11. Allah allah ne enteresan kız yahu :) çok garip insanlar türedi zaten son zamanlarda :)

    Valla bende bir kez hediye verdim, onuda dugunle ilgili detay yorumu olan bir konuydu..yorumlar arasından beğendiklerime hediye gönderdim..yani beni izleyin, blogunuzda yazın diye şart koşmadım..blogunda yazın diye şart koşulunca bence düzenli olarak blogu sevdiği için izleyenler dışında diğerlerinin böyle anlamasına açık oluyor durum biraz..

    Ama kızın hırsına hayran oldum :)) yılmamış bana hediye gönder demiş resmen!!! :))

    Zaten zamanla daha da iyi fark edeceksin, bir dönem her postuna devamlı birileri yorum bırakıyor sonra ortadan kayboluyorlar..asıl izliyeciler, bir derdin olduğunda sana maille geçmiş olsun diyenler..veya ne oldu iyimisin? diye mail atanlardır bence..onlar yorum bıraksın, bırakmasınlar hep seninleler zaten..

    YanıtlaSil
  12. Artık bu hediye işi çook abartıldı zaten.İlk yapanlar tamam ama sonrakiler izleyici kazanmak için mi yapılıyor anlam veremiyorum.Hediye için izleniceksek hiç izlenmeyelim öyle diil mi ? Bunlar için can sıkmaya gerek yok canım biz seni severek takip ediyoruz her durumda :)

    YanıtlaSil
  13. sasirtici yani boylesinide hic duymamistimm takma demek kolay tabi insanin sinirleri bozuluyor ama onemsememeye calis kisiliksiz kisiler..

    YanıtlaSil
  14. canım boyle bı durum ıcın moralını bozmaya bıle degmez bosver..
    en cokta bebekler ıcın hedıye versenız benım ısıme yarar gıbısındn bısı demıs ona guldum allahım yha ınsanlar nasıl boyle cıkarcı oluyorlar

    herkesın burası dısında bır yasamı var bazen bırılerını kırabılıyoruz ama ben senı takıp ettıgımden berı kımseyı kırıp uzduugunu gormedım...

    o yuzden bosver canım sen bunları keyfıne bak bızıde guzel postlarından mahrum etme senı takıp edenler sana yeter..

    YanıtlaSil
  15. canım benim ya sen neden bir kişinin anlamsız sözlerini önemseyip kendini sıkıntıya sokuyorsun....ben seni ve yazdıklarını severek izliyorum...samimi ve içten olmayan insanlar için o değerli kalemini oynatmaya değmez...ama bu bence bir uyarı olmuş...teşekkür ederiz...:)sonsuz sevgiler....:))

    YanıtlaSil
  16. ya valla yorumları gülerek okudum, sen benim takip ettiğim bloglardan birisin ama bak hediye olmadıgında da burdayız :) ve seni tebrik ediyorum cok ılımlı olup, çok kibarca cevaplar vermişsin. hani nerede? ukalalık tasladığın yorumların şaşırdım acıkcası :) sanırım bu arkadaş adından belli bayağı "hevesli" bazı şeylere..yerinde olsam bu yazıyada mutlaka yorum yapacaktır hiç kaale alma.. bırak yazsın kudursun!

    YanıtlaSil
  17. Bir bloğum var ve kimse girmiyor ama sırf bu yüzden hediye vermeyi düşünmedim bile. Bu bloğu jojikmoda sayesinde gördüm elf ile ilgili alışverişim için yararlı oldun teşekkür ederim. Hiç bir blogda hiçbir çekilişe katılmadım. Ve her kontrolpanelime girdiğimde buraya bakma ihtiyacı duyuyorum. Eşittir sadece hediye için girilmiyor bloglara çok şey kazanıyor insan. Takmayın kafaya bu arkadaşta heyecanlı bir arkadaş umuyorum vardır böyle enteresan hevesleri olan insanlar belkide çok heveslendi ondan ısrarcı. Yine polyannalığa başladım sevgiler hürmetler efenim...

    YanıtlaSil
  18. Canım öyle düşünenler eminim vardır ama senin yazılarını ve paylaşımını severek takip ettiğimiz için burdayız biz. Ben açıkçası yarışmana bilerek katılmadım, sırf hediye için mi bloğumu okuyor deme diye.. Çok yazık öyle düşünüyorsa o kişi. Ayrıca kusura bakmasın ama yazdığı yazıda bir tane bile noktalama işareti olmayan insanları okuyamıyorum, gözüm bulanıyor, dolayısıyla yazdıklarını ciddiye alamıyorum. hiiiiiç cevap verme, kaale alma canım :)

    YanıtlaSil
  19. kizim sen deli misin divane misin :) ne bakiyorsun bir tane densizin laflarina??

    ben mesela hiç yarişma falan yapmadim, yapmicam da! bu insanlarin işi gücü yok, hediye peşinde kosuyorlar. benim işim var gucum var, zaten yazilar yazip duruyorum, size kattiğim illa bişey vardir... zaten onun gibi insanlar okumasin lam, istemiyorum ben öle insanlarin bloguma girmesini :) benim bi suru insanim var, onlar okur anacim bana yeter :)

    sen de sakin bi daha onlara laf anlatmaya kalkma canimcim, bosversene yaaa... manyak dolu etraf :)

    YanıtlaSil
  20. Stil Direktörü; mailde de yazdığım gibi herşey..
    Al gülüm ver gülüm,bazı insanlar için geçerliymiş gerçekten.

    My makeup story;Haklısın bu kadar çabuk demoralize olmamak lazım ama işte insan inanamıyorum bazen.

    Lady Whistledown;Neyseki gösterdiğimiz emeğin hakkını veren insanlar var sizler gibi,teşekkürler.

    Joy;İnanmıyorum o nasıl bir yorum böyle.
    Eminim ki kendisi 100 kilo falandır kompleksten öyle konuşmuştur ne kadar ayıp.

    İğne ile İplik; tok evin aç kedileri çok güzel bir laf gerçekten.Ve sen gerçekten katılmadın yarışmaya işte umarım o insan bunları okur,izleyiciler sadece hediye için yoklar.

    Güz Çiğdemi;Rica ederim,paylaşmaktan çok zevk alıyorum umarım faydalı olurum.

    Sim; Çok teşekkürler,Goin' on.. ;)

    Aysun;Haklısın değmezler dimi.İnşallah kutlarız canım beraber :)

    Zeynepin sesi;İlk okuduğumda bende çok şaşırdım.

    Dominika;neyseki haberim oldu da kendimi savunma imkanım oldu değil mi? Yüzüme övgüler arkamdan atıp tutmalar,böyle işte napacaksın.

    Merve;Haklısın blog oturdukça insan gerçek takipçileri,seni sen olduğun için sevenleri anlayacaktır mutlaka.

    Moda Sokağı;Evet hediye işi çok abartıldı bu konuda hak veriyorum,en azından hediyeler artık 'blogunda yayınla' konseptinde yapılmamalı.Yoksa bazıları çıkarları uğruna kullanıyor.

    Charming;Önemsememeye çalışıyorum artık,teşekkürler.

    Yaprakela;O bebek için hediye kısmı benimde dikkatimden kaçmadı,bir özel gidip hediye seçeceğimize inancı tammış.Kişiye özel self servis sanki blog!

    Colors of angel;Ben de bu yorum için çok çok teşekkür ederim.

    Handan;Kibar cevaplar verdiğimi söylemene çok sevindim,bir an acaba kalbinimi kırdım diye üzüldüm çünkü.

    Estergonyeşil;Yararlı olabilmeme çok sevindim gerçekten,bendende sevgiler.

    Marjo;Bende yahu,ne diyor anlamak için 3 kere okumak zorunda kalıyorum.Noktalama işareti diye birşey var değil mi?Çok mersi.

    Caramel macchiato;Beni gerçekten çok keyiflendirdin :)
    Bayıldım yoruma.Sağol :)

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Mughetto,
    Bu olayın bu hale gelmesinin sebebi biraz da blog sahipleri değil midir? İğneyi biraz da blog sahiplerine batırmak gerekmiyor mu?

    Ben de 2 defa hediye verdim okuyucularıma ve karşılık talep etmedim, tamamen içimden geldiği için yaptım ve elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim.

    Eğer bloglar okuyucusuna hediye verirken karşılık beklemezlerse{yok beni izle tanıt vs} kimsenin de bu lafları saymaya hakkı olmaz, bu işin afedersiniz b.ku çıktı artık. Bloglar izleyici sayımı artıracağım diye kafayı iyice sıyırmaya başladı.

    Senin kendi emeğini okuyucularınla paylaşmak istemendeki samimiyetine sonuna kadar inanıyorum canım, zaten inanmasam seni asla takip etmem. Fakat şu da bir gerçek ki artık çoğu blog izleyici sayısını artırmak için hediye veriyor.. Yazık.

    YanıtlaSil
  22. JustMakeup; Haklı olduğun kısımlar var.
    Ne yazık ki peşpeşe aynı postlar,o hediye veriyor,bu hediye veriyor diye herkese gına geldi.
    En mantıklısı sadık izleyicine ayıp etmeyerek beni izle,beni tanıt demeksizin gönlünden geçiyorsa hediye vermek.

    YanıtlaSil
  23. cnmm sacmalama ne takıyosun sanki hanımefendiye laf solemekte istemiyorum sardrmayalım bide kendimize:P ama güldüm yani mrk edip sonuna kdr okudum ne kdr cahilce yazılmış yorumlar :O tek bi amacı var bi gün senden hediye almak diil,hediye koparmak:D
    sanki o aldgı cerceve değiştirecek hayatını hey allahım yaa!bide demiş ya bebek esyasıda koyarsanız ii olur die hahaha cok kibar cvp vermişsin bn olsam dayanamayıp tatlılardan n alırdınız? die yapştrmıştım:)
    kısacası sıkılmaya degecek bişi diil seni bilen bilio;)

    YanıtlaSil
  24. Bak yaa.Bu ne can sıkıcı bir şeydir böyle.Neden kişi eklensin, aman izleyicim olsun diye hediye verilsin ki.Kaldı ki Müge'ciğim; sen ya da bir başkası bu amaçla hediye veriyor bile olsalar, sayın HEVESLİ de hediye almak amaçlı izlemeye almamış mı seni.Kişi aynasıdır kendisinin diye bir laf vardır ya , al işte ta kendisi.Madem hediyelere çok HEVESLİ kendisiversin her gün hediye de, izleyicisi ouyor muyuz görsün.Ben seni izleyizi olarak eklerim eklemem bana kalmış.İstediğin kadar hediye ver, sallamam yani kişiliksizsen.
    Kimse kusura bakmasın ama bloglar hediye günlüğü tutmak için değil.Hepimiz hayatımızdan kareler açıyoruz bu sayfalara.Herkes kendisine baksın.Belki bend e vericem hediye, ne o, benim de mi adım çıkacak ...Ohhh ne güzel olur =)=)=)

    YanıtlaSil
  25. Ayshenur; Vallahi kibar cevap verdiğim söylendiğinde mutlu oluyorum.
    Demek ki problem bende değil diyorum.
    Oh be.

    Mine; İnsan gönlünden kopar bir iki parça hediye verir.Kaldı ki benim hediyelerimin hepsi el emeği idi,göz nuru idi.Tutup ta onu da versen bunu da yapsan demek hoş olmuyor değil mi?
    Biz hayatımızdan kareler açıyoruz ama isteyen alıyor isteyen de başka emeller peşinde konuşuyor ne yazıkki. :(

    YanıtlaSil
  26. http://modabenimdiyebilene.blogspot.com/2009/11/100.html

    burda da aynı kişinin yorumu var. çok komik :) bu nasıl bir bakış açısı ?

    YanıtlaSil
  27. s.a.
    canım benim yaa sıkma canını boşver ! senin blogu bi arkadaştan verdiğin hediyeleri duyururken buldum ve izleyicin oldum. baktım muhabbetin güzel sade ve yalınsın izlemeye devam ettim. amaç hediye olsaydı kampanyan bittikten sonra izlemeyi durdururdum !
    SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN POSTLARINI SAMİMİ BULDUĞUM İÇİN İZLEMEYE DEVAM EDİYORUM. VE İNAN BANA HEDİYE İÇİN HASBEL KADER SENİ BULAN BLOGLAR DEMEKKİ BEĞENMİŞLER Kİ HALA İZLENMEYE DEVAM EDİLİYORSUN.
    "HEDİYE BAHANE BLOGUN ŞAHANE"

    selam ve dua ile

    YanıtlaSil
  28. Biraz sallamış onu her kim dediyse örnekleri de bolca var! Hiç takmayın ya millet blogculara sardı bu aralar! Meyve veren ağaç taşlanır misali:)

    YanıtlaSil
  29. ayyyy çoook komikmiş saçmalık bence boşver hiç takma bence kafana mucks:)

    YanıtlaSil
  30. canımm benim benim 100 izleyici hediye olayım bitti artık 200 izleycim var ama haaaalaaaa insanlar aylar önceki şeye bende katıldım yazıyolar yani hiç yazıları okumadan...yarışmanız çok güzel vsvs yazıolar diorum ki arkadaşım bitti o!! o hediye olayı bittiii....defalarca söledim yok anlamıyolar göz sadece hediye olayında bu mudur yani:S yazıları okumadan kafadan habire bende katıldım bende...deyip duruyolar...bırak yaa naparsa yapsın insanlar valla o güzel canını sıkmaya hiç gerek yok...bu senin geleceğe enn büyük hatıran kalıcak...biz hediyesiz de mutlyuzbiz bloğumuzu seviyoruz ohhh böle çok rahatız demi mughettocum...

    YanıtlaSil
  31. ne kadar çok yorum gelmiş.. demekki kimse gitmemiş:)
    boşver cnm üzme kendini

    YanıtlaSil
  32. Boş beleş insanlar ya! bahsetmeye bile değmez, hiç canını sıkma. sinir oluyorum boyle her seye yorum yazan, sürekli blog sahibesini yağlayan yorumculara..sozum meclısten dısarı sırf yazmıs olmak ıcın yazdıkları belli ve hevesli gibileri de niyetlerini çok belli ediyorlar..üzülme, walla sen iyi sabır gostermissin, ben yayınlamazdım bile bu yorumları..
    seni seviyoruz, sen devam et yazmaya :)

    YanıtlaSil
  33. Bedavacı insanlar bunlar, bedava sirke baldan tatlıdır diyenler.. o kadar sinirlendimki aç gözlü zavallı demek istiyorum kendisine. yaklaşık 2 senedir sürekli takip ettiğim blog listem var seni de son zamanlarda ekledim. yarışmaların hiçbirine katılmadım. boşverin yapmayın yarışma insanlar anlamıyorlar işte, anlayanlar da zaten hediye falan istemiyorlar siz güzel güzel devam edin sadece. hiiiç üzülmeye degmez sadece sinirlendirir bu tip olaylar. içtenliğin ve paylaşımların için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  34. :)) insan bu kadar da bedava delisi olmaz ya! Ben seni diy projelerin sayesinde tanıdım ve o zamandan beri izliyorum. Yarışmaların bir artısı var bence mesela yarışma taıntımları sayesinde ben bir sürü güzel blog tanıdım. Bazılarını sadece izledim yarışmalarına katılmadım. Bazılarının hediyeleri ise gözlerimden ışıklar saçtı hemen atladım. Ama sadece hediye diye bakmamak lazım duruma. Sen de gül geç. Böyle cahilce yaklaşım insanı deli eder ama senin sadık izleyicilerin var . Takma kafana :)) Ukala falan da cevap vermemişsin ama o çok yapışkan bir tutum sergilemiş. İnsan biraz guru yapar

    YanıtlaSil
  35. mughetto, bu tipler muhatap alınacak insanlar bile değil o yüzden canını hiç sıkma ;)

    YanıtlaSil
  36. Üzülmeye değmez. Elbette onun da kendince sebepleri vardır. Fırsata çerivecek işte... Üzmeyin kendinizi.

    YanıtlaSil
  37. İnanılır gibi değil demekki blogları sadece hediyeler için izleyen bir kitle var ne kadar üzücü. Bloglarımızda o kadar emekle yazılar yazıyoruz, yaptıklarımızı yayınlıyoruz vs. ama bu insanlar sadece hediyeleri konuşuyorsa yazık ne diyim. Bu niyetle izleyenler zaten izlemesin canım hiç moralini bozma nasıl dünyada binbir çeşit insan varsa ve hepsi de iyi niyetli değilse bloglarda, internette de durum aynı buyüzden blogunu aynı seviyesinde güzelliğinde devam ettirmeni diliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  38. Dominika;İnanamıyorum.Çok saçma bir bakış açısı olduğu kesin.

    Arzu;Haklısın amaç hediye olsa insanlar yarışmadan sonra terk ederdi hakikaten.Teşekkürler.

    Aicha;Evet blogculara sardırdılar. :/

    Pofiş;İnanmıyorum yahu nasıl birşey bu.Benimde,çekilişte hediye çıkanlar birisi meydanda yok.Kaç kere postlarda yazdığım halde adres gönder diye yok yok.Demekki izleyici değilmiş amaç hediye.

    Yetenek-sizin;Çok teşekkürler.Mutlu oldum desteklerinize :)

    S.;Kırıcı olmadığıma inandırdınız beni vallahi mutlu oldum,sabırlı davranmışım dimi? Teşekkürler.

    Cutie Bunny;Ukala cevap vermemişim di mi? Oh rahatlıyorum vallahi.Teşekkürler.

    Pebbles;Sağol :)

    Yazar Çizer;Kendince sebepleri nedir bilmiyorum ama arkamdan konuşmasa iyi olurmuş.Teşekkürler. :)

    Smyrnote;Evet ne yazıkki böyle bir kitle var,sitenin adı bile hergunkampanya!! Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  39. Cnm bence hiç takmana hatta blogunda deger verip yazmana bile gerek yok..acikcasi ben de bu yarismayi düzenlemeden önce çok düşündüm hatta esim kızdı sen millete bana gelin diyecek birimisin vs diye ama amac çok farklı..suana kadar 160dan fazla blog tanıdım hepsine üye oldum ve hepsini okuyorum! 200 ayrı insan ve 200 ayrı dünya!! Ve bu her gecen gün artıyor süper birsey ! ben dağıttığım hediyelerle ne bise kaybederim ya da katıldığım yarismalarla ne bise kazanirim Allaha şükür!! Amac arkadaşlık kurmak daha çok şey öğrenmek.. İzleyici sayımın artması bana bise kazandirmaz çünkü blogum maddi amaçlı açılmadı!! Bence insanlar kiskanmayi ve hirslanmayi bırakmalı su 3gunluk dünyada eğlenmeye yeni seyler öğrenmeye ve kafalarını kullanmaya başlamalı!!!!!!! İzleyici sayısınin artması yada reklam beni ben yapmaz.ben zaten Allaha şükür olmuşum..bence sende he de ,sallama gitsin..

    YanıtlaSil
  40. Bunların seni üzmesine sakın izin verme bebeğim..

    YanıtlaSil
  41. Meltem;Haklısın.
    Bu laflardan sonra noktayı koyarım ben.
    Amaç hediye ile insanları bloga çekmek değil,her yeni katılan insan ile yeni bir dünya tanımak.
    Ben tanıdığım insanlardan ve paylaştığım hayatlardan dolayı çok mutluyum.
    Sevgiler.

    Siu; Bundan sonra vermeyeceğim kuzu..Mucx

    YanıtlaSil
  42. Çok şaşırdım ya, böyle bir mantık olabilir mi, beni hediye için izleyen varsa izlemesin o ne demekmiş öyle... Sen sakın üzme kendini bunlarla, zaten bu tarz düşüncede olan insanlar okumasın bu senin için de bir kayıp değil, onlar kaybeder...
    Asıl sana hediye vermek lazım böyle güzel bir blog için bence :)

    YanıtlaSil
  43. Zet'cim canım benim,çok teşekkür ederim.
    Bu güzel yorumun bana hediye oldu zaten.
    Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  44. cnm bosver boyle densizleri takmaya degmez :)

    YanıtlaSil
  45. neslihan; benimki de bir anlık sinirdi artık takmıyorum. :)

    YanıtlaSil
  46. Tutturmuş hediye de hediye diye çok güldüm yazdığı yorumlara kazancağından da ne kadar umutlu bebekle ilgili bişeyler istiyo ilahi ya:):):)
    Bi de artık hediye olmadığını anlayınca da kötülemiş seni hahahahaaa:)
    Ben seni takip ediyodum ama izlemeye almamışım sanırım yorumdan sonra alıcam mughetto'cum bak heveslinin tezi çürüycek izleyici sayın artmış olucak bi hediye yollarsın artık bana:):):):)şaka şaka:)

    YanıtlaSil
  47. ezqi; Ay beni çok güldürdün ilahi :)
    Böyle espirili yorumları okuyunca keyfim yerine geliyor.
    Destek için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  48. canım aynı kişi beni deli etti sana bulayımda yolluyayım.Normalde ben yemek bloguyum ama beüendiğim blogları paylaşıyorum izleyicilerimle.Hatta bir ara işte blogunuzda yayınlayın bu siteyi reklamıda hoşuma gitmedi yayınlamadım.neyse geçen deneme üzerinde 4-5 blog arka arkaya yayınladım ki daha yayınlamıcam çünkü benim işim bu değil.

    sanki ben dağıtıyom gibi yorumlar

    hele hevesli arkadaş ordada nicki meraklı güya blogcuymuş

    tüm firmalar ona mail atıyomuş ne olur bizle çalış diye

    tüm yorumlarını okursan görürsün

    daha çok hediye ver (ki ben hediye vermedim.1 kaç kişi yayınladım o kadar)

    blogunu bepeniyorum allahım

    Ya başka şeylerde var yazamıyom.

    Ben uzun zamandır 3 yıldır yemek bloguyum

    emek etmişim yıllarca ...

    bazı firmalar haliyle denenemmiz yada bazı durumlar için yemek bloglarına özel kampanyalar yapıyor.

    Siz gelin benim blogumu takip edin.

    Bir un firması tüm yemek bloglarına ürün yollamıştı

    google yazsan görürsün

    siz gelin bunu görün yalandan blog açın firmalardan bize bloguz biede yollayın diyin

    yaa olucak işmiiii

    onlar yüzünden yüzlerce blog madur kaldı


    aynısı flormarda oldu

    1 günde blog aç

    2 makyaj malzemesi koy açıklamada yapma hediye gelsin

    firma iptal etti gönderimi

    ne oldu gerçek anlatım yapan bayan blogcularda madur kaldı.

    Anlatsam bitmez ama neyse.

    Bi insan kampanya takip edebilir.bu normal bişi ama bloglar kullanılması hiç hoşuma gitmiyor

    temizleyebilsem bende blogumdann o tür izleyicileri temizlemek isterim

    YanıtlaSil
  49. Çiçek; Ne yazıkki böyle insanlar var,ortalıkta sadece hediye ve beleş ürün için dolaşıyorlar,emek umurlarında değil.Çok yazık.

    YanıtlaSil
  50. mughettocum,

    aslında uzun zamandır böle durumlara kim tepki verecek diye bekliyordum. sen üstüne sakın alınma canım. insalar içind gelince hediye verirler ama bence bazı bloglar bu işi izleyici sayım artsın popüler blogger olayım olayına dönüştürdüler ve bir sürü bahanelerle hediye dağıtma olayına girdiler.
    aslında bu tarz insanları bloggerlar yarattı malesef...
    konuların güzel ve bu çizgine devam et lütfen. sakında bu tarz insanların sözlerini kafana takma...

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  51. Kelebek diyeti;O zaman çok üzülmüştüm gerçekten ama blog yazmaya devam ettikçe,çeşit çeşit durumla karşılaşınca insan,daha sakin kalabilmeyi başarıyor.
    Sadece benim dahil kaç tane arkadaşımın başına üzücü olaylar geldi.

    Desteğin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  52. şekerim bende senin sürekli takipçilerindenim ve severek takip ediyorum izin verirsen bende birşeyler eklemek istiyorum bu hediye olayına benim bir blogum yok zaman zaman takip ettiğim bloglarda hediye çekilşlerine katılıyorum ama arkadaşlar beni blogum yok bu yarışmayı duyuramıyorum diye yarışmaya bile almıyorlar işte böyle bir takım
    tavırlar yüzünden ya sahte bloglar(yani sadece hediye çekilişlerine katılmak için blog açanlar)yada sadece hediye kazanmak için blog blog dolaşan insanlar var ama sen yinede bunlara moralini bozma çok şükür bizler doğru ve yanlışı ayırt edebiliyoruz...SEVGİLERİMLE özlemm

    YanıtlaSil
  53. Maalesef bu benimde farkettiğim birşey... Bazı bloglar sadece ve sadece hediye çekilişi duyuruyor. Hiç tasvip etmiyorum :(
    İşlerin bu raddeye gelmesi çok sevimsiz.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  54. pes yanı ukalalık bu kadar olur okurken sınır oldum ınsanlar hedıyelere katılır olabılır ama ben bunun ıcın blog takıp edenı de ılk defa goruyorum yuhh dedım okurken bır hedıye ıcın bu kadar kuculunmes

    YanıtlaSil
  55. pamukseker; maalesef böyle durumlar mevcut,bende tek tek gösterdimki yorumları herkes anlasın.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin