12 Kasım 2009 Perşembe

CLINIQUE KAPATICI








Çilek'ten yaptığım bir alışverişi sizinle paylaşmayı unutmuşum.
Ben uzun zamandan beri Maybelline Everfresh Concealer kullanıyordum.Gayette memnundum,bir sıkıntı yaşamadım.Ancak son zamanlarda göz çevremde hassasiyet oluşmaya başladı.Dönem dönem nokta nokta kabarıklıklar,kızarıklıklarla karşılaşıyorum.Alerjik bir durum olabileceği endişesi ile Maybelline kapatıcımı kullanmayı bıraktım ve Clinique Line Smoothing Concealer aldım.Kapatıcılığı güzel,ben Light rengini kullanıyorum,göz altlarımı oldukça aydınlatıyor.Ama Maybelline kadar doğal durmadığını düşünüyorum.Daha kalıp gibi bir görüntü bırakıyor ciltte.Göz altı kapatıcısı kullanmaya yeni başlayacak olanlar Clinique 'in bu kapatıcısı ile başlamasın derim,yadırgayabilirler ama siz de benim gibi bir süreden beri göz altı kapatıcısı kullanıyorsanız,göz çevreniz hassassa ve hassasiyet oluştu ise Clinique tam size göre.
Ben Çilek'ten 25 liraya aldım.Nette yaptığım araştırmalara göre ise gittigidiyor tarzı Türk alışveriş sitelerin 35 TL-42 TL gibi bir fiyat aralığı var.


Ekleme; Bildiğim kadarıyla ürünün özelliklerinde vaad etmemesine rağmen,suya oldukça dayanıklı.Yüzümü Neutrogena yüz temizleyicim ile 2 kere yıkadım,hala duruyordu.Sizin için artı mı eksi mi bir özellik siz karar verin.

4 yorum:

  1. Bende bu ürünü 2 sene kullandım. Aldığım 2 ürün gayet hafif dokulu ve sürmesi kolaydı. Ama aldığım 3. ürün aynı olmasına ragmen öyle çıkmadı kesinlikle daha kalın bir dokusu vardı artık ve göz altında kırışık gibi izler bıraktı ne yazık ki bu yüzden 1-2 kullandımdan sonra çöpü boyladı.

    YanıtlaSil
  2. Burcu; evet sanki kalın bir dokusu var, demekki yanılmıyorum.

    YanıtlaSil
  3. bende de var bu üründen. gözaltlarımda hafif bir kuruluk ve kaşıntı olduktan sonra bıraktım kullanmayı ve tedavi uyguladım. şimdi geçti tesadüfi oluduğunu düşünerek tekrar kullanmaya başladım:) kapatıcılğı güzel ama evet bence de kalın bir dokusu var hatta güzelce dağıtılmazsa yol yol izler bırakabiliyor. alerjik reaksiyon şimdilik yok ama tekrarlarsa benimki de çöpü boyluycak. herkes 2.bir şansı hak eder dimi :)

    YanıtlaSil
  4. Pınar yorumunu atlamışım :/ pardon.
    2.şans verdiğin kapatıcı ile aran nasıl bakalım :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin