22 Aralık 2009 Salı

H&M WISHLISTIM VE KALIPLARI HAKKINDAKİ SORU İŞARETLERİM









H&M'in online internet sitesinden bu 3 ciciyi beğendim.Almanya'da Erasmus öğrencisi arkadaşım var,Şubat ayında dönecek.Acaba adresine postalasam mı diye düşünüyorum.Tek sorun tabi ki bedenler. :(
H&M in bedenleri hakkında az çok bilgisi olanlar var mı? Mesela ayakkabı kalıpları genişmidir darmıdır? Kot kalıpları nasıldır? Ceket kalıpları nasıldır ?
Son olarak ödeme noktasına gittiğim zaman yazan fiyatın hangi para cinsinden olduğunu bir türlü anlayamadım :))
Almanca bir site dolayısıyla Euro'dur diye düşünüyorum ama yine de tereddüt ettim.


15 yorum:

  1. Gerçekten hepsi çok şık arkadaşım bence kaçırma harika renk zaten en çok tercih ettiğim ne diyelim süper süper süper...

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabı kalıpları için şunu söyleyebilirim ben 3 tane ayakkabı aldım 1i dar diğerleri tam oldu. 38 giyiyorum 38 numara almıştım, bence tam kendi ayak numaranı söyle. Diğer bedenler içinde ben hep kendi bedenimi almıştım hiç sorun yaşamadım. Sadece aldığım bir topuklu ayağımı sıkıyor oda çoğu topuklunun sorunu :)

    YanıtlaSil
  3. Karabidikim; Bende çok beğendim hepsini ama toplamda yazan o 84 nedir euromu bi anlasam :)

    Zet;Mesela Mango'nun ayakkabı kalıpları çok dar ya tereddüt ettim bende.Sanırım bende bedenlerimi sölicem.Sadece deri yelekte bi büyük beden alsammı dedim dar kesim fermuarlı fln diye.

    YanıtlaSil
  4. merhabalar bende surekli h&m den siparis veriyorumm benim tecrube edindigim kadariyla ayakkabi kalibi genis herr aldigimda nbormalde 39 giyerim 38 oluyor ayni sekilde kiyafet kalibida genis oluyor,genellikle genis para cinside euro biraz riskli tabi birde her sabah h&m online sitesine sale bolumune yeni indirimli urunler gelir ve bir kac saat icinde tukenir bilgine sevgilerler...

    YanıtlaSil
  5. Charming; Türkiye'ye gönderim yok değil mi,sende arkadaşların vasıtasıyla mı alıp göndertiyorsun?
    Ben 39-40 giyiyorum ayakakkabı da,hatta nine westte 38.5 olduğu bile oluyor.O zaman 39 numara istiyim.Bilgi vermen çok iyi oldu :)
    Sale bölümüne de mutlaka bakıcam.

    YanıtlaSil
  6. bende h&m den alışveriş yapıyorum,fakat ayaklarım taraklı oldugu için 38 oluyo fakat hemen yan tarakların kısmından sıkmaya başlıyor,o yüzden 39 alıyorum.ama enteresan bi şekilde topuklu bir tanesi 38 oldu.
    kıyafetlerde genelde 38 alıyorum.mango da 40 giyerken h&m de 38 giyiyorum.
    bu arada aldıklarının toplam tutarı 84.85€ tutmuş.

    YanıtlaSil
  7. alırsa haber ver merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Cnm bende sipariş vermiştim, bedenler burdakinden geniş, oyüzden bence bir beden küçük sipariş ver. ayakkabıda ise sorun yaşamadım, aynı numaramı sipariş ettim, tam oldu. şimdiden güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Siu; Alırsam 3ünüde aynı gün giyer gelirim sana :))

    Yetenek-sizin; Bugün Mangoda benzerini ama çirkinini 140 liraya gördüm.H&M de ki 25 euro.Süper bence.

    Glam; O zaman ayakkabıyı tam numaram,yeleği 38, kotuda kendi bedenim sipariş veriyim,büyük gelse bi daraltma imkanı olur.Sanırım son karar bu oLdu :)

    YanıtlaSil
  10. Mughettocum aldın mı henüz bilemiyorum ama H&M'den giysileri tam bedenin neyse o beden al, MNG gibi küçük ya da Amerikan markaları gibi bosbol değil. Daha bu yaz Avusturya'da H&M'den bir sürü etek, tshirt, elbise ve mont aldım, hepsi kendi numaram. Ayakkabı ise geneli olmakla birlikte yarım numara büyük gelebiliyor, artık o da biraz şans işi olacak sanırım, çünkü kalıptan kalıba fark ediyor gibi. benim 35.5 ayaklarıma çoğu 36 bol geldi, 1 tanesi sadece tam oldu :)

    YanıtlaSil
  11. Marjo; Yok henüz almadım.Yarın arkadaşım gidip mağazaya bakıcak varmı modeller diye.Birtek kotta kararsızım.O şans işi olacak ne yazıkki.Yardım için teşekkürler.Keşke bnmde gidip deneyip alabilme şansım olsaydı :)

    YanıtlaSil
  12. Bence arkadaşın gidip denesin sonrada ödeyip alsın sende gelince burda verirsin parasını sorunsuz alışveriş:)

    YanıtlaSil
  13. Canım,cindrellacım,Almanya'daki arkadaşım erkek :))
    Çekte bir arkadaşım var,o da benim internetten beğendiklerimim hiçbirini bulamıyor mağazada :/

    YanıtlaSil
  14. Evet hala bu posta bırakılan yorumları takip eden bayanlar varsa,H&M pat diye yeni sezon açtı,benim siyah koleksiyonum yalan oldu maalesef.Ne kot kalmış ne ayakkabı,nalet :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin