18 Nisan 2010 Pazar

FULAR DOSYASINI AÇIYORUM [Mughetto'nun Fular Koleksiyonu]

Fular koleksiyonum olduğundan bahsetmiştim ya,görmek isteyen arkadaşlar olmuştu. Bu sıkıcı pazar gününde ben de üşenmedim resimlerini çektim,evet hazırsak başlıyoruz :)




Soldaki 3 fuları geçen hafta Salı Pazarı'ndan aldım.Oldukça kaliteliler.Kalpli olana bayıldım,diğer ikisininde romantik duruşu beni cezbetti.Sağdaki fuları ise nerden aldığımı hatırlamıyorum :)


Kuru kafalı fularlara bayılıyorum.Bunu ebayden aldım,aynısının siyah rengide var.Hatta blogumda görüpte bana ulaşan,kendileri için temin etmemi isteyen insanlar dahi oldu,mini bir ticaret yapmış oldum.:)) Sağdaki 'animal prints' desenli fularları da ya Salı ya Cuma pazarından aldım,ancak henüz hiç kullanmadığımı farkettim.


En sağ ve en soldaki fuları Mark Spencer'dan aldım.Soldan ikinci fuları kumaşını alıp terziye diktirdim.Soldan üçüncü fularsa muhtemelen Salı-Cuma pazarından alındı.


Soldan 3 tane fuları yine pazardan aldım diye hatırlıyorum.En sağdaki fular ise özel bir fular.Renkleri,kumaşı çok orjinal,Japon tarzı.


En soldaki ve en sağdaki fulara,annenin dolabından el konuldu.Oldukça vintage tarzları var.Soldan ikinci olanı Assortie'den,soldan üçüncü olanı ise yine pazardan aldım.



En soldaki fuları Assortie'den aldım.Diğer üç fular ise Hatay işi,ipek fularlar.Renkleri ve dokuları şahane.


Evet ana hatlarıyla fularlarım bu şekilde.Gördüğünüz gibi kalitelisi,ucuzu,pahalısı,klasiği,şıkı,gündelik tarzı vs pek çok fularım var.. :)) Bu resimlere şallarımı ise dahil etmediğimi de belirtirim..

Eğer merak ediyorsanız kış koleksiyonum için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.

6 yorum:

  1. woww. ne kadar çokmuşlar. kalpli çok tatlıı. bir de animal printler çok hoşmuş hemen kullanmalısın =)

    YanıtlaSil
  2. bende fular kullanmayı seviyorum, ama seninki baya baya koleksiyon olmuş, kalpli olana bende bayıldım, çok şirin
    bende annemden kaptığım 1980'lerden kalma eşarlarını kullanmayı seviyorum, hem nostaljik bir hava veriyor, hemde annemin olduğu için kıymetli :))

    YanıtlaSil
  3. Bende de fular-şal hastalığı var.Hatta artık abarttım beğendiğim kumaşları alıp kendim yapıyorum,seri üretime geçtim :D Güle güle kullan hepsini çok güzeller

    YanıtlaSil
  4. Hepsi harikalar tatlım,kalpli ve pembe saten olanı ayrı bir sevdim:)

    YanıtlaSil
  5. rosein;Çok teşekkürler,animal printlere bi el atmayı bende düşünüyorum :)

    Kibelekeyfi;fularlar çok işlevsel oluyor,birde ucuz bulduğum zaman 3-5 ala ala çoğaldı baya :)

    NephtyS; bende cuma pazarından bir sürü parça kumaş aldım,şal fular yaptırmak için,ama henüz beklemedeler :)

    Duygu;Çok teşekkürler,kalpli benimde favorim şu sıralar :)

    YanıtlaSil
  6. Ben ponpon şeritlerden dikecektim,almaya gidince püskül gördüm değişiklik olsun diye onu aldım,çok güzel oldu :D Bloğumda da resmi var belki fikir olur

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin