29 Mayıs 2010 Cumartesi

EDM SMOKEY EYES SETİ,FARLARI VE FIRÇALARI TANITIM YAZISI

En son Everyday Minerals'ten bir sipariş vermiştim hatırlarsanız...Bugün o siparişin detaylarını anlatacağım.

Evde taa ne zamandan kalma samplelarım vardı,o zaman EDM Türkiye'ye kargo gönderiyordu.Birgün elim köşede duran samplelara gitti ve fondöteninden birini ve kapatıcısını sürdüm.İşte o an benim EDM aşkım alevlendi.Fondöten ve kapatıcı süper durmuştu yüzümde,sayfasını açtım ve sepete bir sürü ürün attım ta ki Türkiye'ye kargo göndermeyi durdurduğunu öğrenene kadar.

Daha sonra ki gelişmeler ise şöyle; Bir arkadaşımla temasa geçtim,arkadaşımın Avustralyadaki benim tanımadığım bir arkadaşına kargoyu gönderdim,çünkü Avustralyadaki arkadaşı arkadaşıma 1 hafta sonra kargo gönderecekti.İstanbul'a yollanacak kargoya yetişmek için Fedex ile gönderimi seçtim ve 25 dolar kargo parası ödedim :) :) Neyse sonuç itibariyle kargom sağ salim elime geçti ve değer mi diye sorarsanız değer derim!

*En başta belli bir miktarın üzerinde sipariş verdiğim için 3 adet sample allıktan oluşan Try me Free setini ücretsiz alabildim.
*Daha sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde EDM bana indirim yaptı.( 20 dolar kadar! )
*Ve google dan bulduğum bir kupon sayesinde smokey eyes setini hediye olarak aldım.Smokey eyes seti 5 adet sample fardan ve bir adet fırçadan oluşuyor.Şaka gibi!

Sonuç itibariyle; 2 adet fondöten, 2 adet kapatıcı, 1 adet mint color corrector, 1 adet smokey eyes seti,1 adet try me free allık seti, 3 adet sample boy far ( farları özellikle sample boy seçtim,çünkü bu halleriyle bile bana senelerce yeterler), 1 adet kabuki pudra fırçası, 1 adet blending far fırçası ve 25 dolar kargo ücreti ile beraber toplamda 80 dolar ödedim...Ben EDM'nin bana kıyak geçtiğine inanıyorum ve ellerinden
öpüyorum :)



Evet,ürün tanıtımlarına geçersek,Smokey eyes seti ile başlamak istiyorum.




Renkleri tam swatch yapamadım maalesef.İkinci sırada yer alan Imkeepingyourcds oldukça ışıltılı bir ürün.Üçüncü sırada yer alan ürün yeşil,dördüncü sırada yer alan ürün kahverengi,beşinci sırada yer alan ürün ise lacivert tonlarında.Ve ilk sırada yer alan ürün ise tam bir smokey,koyu gri tonunda.Yani smokey göz makyajı için her renk mevcut.Ben bu sete bayıldım!



Bunlar ise benim sample boyda seçtiğim farlar.White lilies ve Taj Mahal sedefli yapıda 2 far.Özellikle Taj Mahal pırıl pırıl,çok tatlı bir renk,bayıldım.Dreaming Dandy ise daha canlı bir yeşil,resimde gözüktüğü gibi haki tonlarında değil..

Fırçalara gelirsek;




Fırçaları çok sevdim.Fiyatlarına göre çok çok kaliteliler.EDM'den tekrar sipariş verme imkanım olsaydı tüm fırçaları ve farları toplardım.

Bir dahakine ise aldığım fondöteni,kapatıcıyı ve mint color correctorı anlatırım.

9 yorum:

  1. geçenlerde bende aldım cidden güzel ürünleri var :)
    sende güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. cok guzel bir alisveris olmus, neden turkiyeye gonderimi durdurduklarini hala anlayabilmis degilim zaten... Gule gule kullan mughettocum,devamini bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. cok karlı bır alısverıs olmus gule gule kullan :)
    ben ozellıkle allık fırcasını cok merak ettım nasıl guzel mı?

    YanıtlaSil
  4. Shewolf; aa seninde fırçaları gördüm,bende seviyorum EDM yi :)

    Aslı; Maalesef takipsiz kargoyu seçip daha sonra 3-4 günde ürünüm gelmedi diye mail bombardımanına tutan kişiler yüzünden..:/

    nickbulamiyaninsan;Teşekkür ederim :)

    Pelinuygun;Teşekkür ederim,Fırçalar süper gerçekten.. Ama rahatlıkla şunu da söyleyebilirim ki; ELF Studio serisinin pudra fırçası da en az bunun kadar güzel.. Ama Studio serisininki.

    YanıtlaSil
  5. ayet mantıklıca olmuş bebeğim güzelce süslen diyorum ama yaz günü sıcaktan boyanınca bayılacak gibi oluyorum :(

    YanıtlaSil
  6. Brrr bak sen şu domdomlara! Biz de verilen süreden çok gecikince stres oluyoruz ama hemen de pıtır pıtır başlarının etini yemeye gerek yok ki?!

    YanıtlaSil
  7. Ödemeyi nasıl yaptın? Kredi kartı, paypal? Billing address'e TR yazmamıza izin vermiyor. Karttan çekmez diye düşünüyorum adres tutmazsa ama...? TR kaynaklı Paypal'le de ödeme yapılmıyor, denedim.

    YanıtlaSil
  8. morfelisa; yazıda ilk paragrafı okursanız Türkiyeye gönderim yapılmadığını ve nasıl aldığımı anlattım. sevgiler.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin