5 Mayıs 2010 Çarşamba

LOREAL BARE NATURALE [MİNERAL MAKYAJ SEVERLER]


Araştıran sayesinde Çilek'te Loreal Mineral Makyaj ürünlerinin olduğunu öğrendim ve ortalama 5 dakika içerisinde siparişimi vermiştim bile.Bugün siparişim elime ulaştı.Yukarıda gördüğünüz seti ve 2'li pudra setini aldım.


13 yorum:

  1. Güle güle kullan canım:) Ben de aynısını aldım ama benimki yine ehr zaman olduğu gibi ortalıkta yok şimdilik:)) O pudrayı sepete koyup geri çıkartmıştım ve şimdi de sen 10 tl deyince zor tutuyorum almamak için!

    YanıtlaSil
  2. Bana fondöten serisinin rengi tam oldu ama niyeyse pudra fondötene göre açık geldi :/
    Bu arada bana paket bugün geldiyse seninkinin de 2-3 günü vardır max.
    Pudra ile ilgili 2 bayan mail atmış canım eğer fikirlerini değiştirirlerse sana mail atarım :)

    YanıtlaSil
  3. Doğru söylüyorsun canım, seninle ortak elf siparişlerimizde de hep benimki 2-3 gün atıyor:) Ah mughettooo içimden bir ses inşallah onlar alır da bana kalmaz, alırsam kullanamadan son kullanma tarihi geçecektir diyor, biğer ses ise bu fiyata nasıl almazsın tüüü sana kaçar mı şimdi bu inşallah fikir değiştirirler diyor... Alışveriş kontrolü konusunda sorunlarım mı var nedir :p

    YanıtlaSil
  4. Aslı; jelatinli ürün satıldı ama sadece rengini denediğim ürünüde satışa çıkarttım,9 liraya vereceğim,haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  5. harika fırsat ben bunları görünce zor tutmuştum kendimi hatta tam kart bilgilerimi giriyordumki bişi oldu kaynadı tekrar denesemmi ya :)

    YanıtlaSil
  6. canım resimlerine bakınca boyut pek bi küçük gözüküyor ?? yanılıyormuyum acaba?

    YanıtlaSil
  7. Cecilia; Ben çok beğendim seriyi :) Önceden denedinmi mineral makyaj bilmiyorum ama denemediysen denemek için denediysende kullanmak için al :)

    ESCASER;Ürünler tam boyut,pudralar 9,6 gram,normal pudra boyutunda. Diğer ürünlerde de fondötenin boyutu gayet iyi,allık ve mineral son daha ufak. Ama genel olarak çok minik değiller bence :)

    YanıtlaSil
  8. Denemedim ve geçen gün baktım alayım bende madem güzel sağol güzelim

    YanıtlaSil
  9. Canım, ilk parti parti pudralarıma bir ulaşabilirsem boyutlarına-renge bir bakayım, eğer bitirebileceğimi gözüm keserse kaparım o pudrayı hemen;)

    YanıtlaSil
  10. Mughetto, dayanamadım ben de ikili seti aldım gitti:))

    YanıtlaSil
  11. Aslı; iyi yapmışsın walla fiyatı çok uygun.

    YanıtlaSil
  12. ya lütfen dükkanından bişeyler almak istiyorum hep göz atardım dükkanına mugetto noldu niye davetiye soruyor tüm siteler nerdeyse böyle birleşmiş dolaplarada bakamıyorum beni bi davet edin zararsızım ya

    YanıtlaSil
  13. Bana mail at sana davetiye yollayayım :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin