27 Ağustos 2010 Cuma

11 PARÇALIK LUSH ÇIKARTMAM

Sahalara hızlı bir dönüş yaptım. Bugünün 3.postunu giriyorum. Formspring ' te bir okuyucum,hadi Mughetto daha fazla post,daha fazla resim deyince, kolları sıvadım. Formspring demişken artık bende formspringteyim,sorularınız ve merak ettikleriniz için www.formspring.me/mughetto ' ya tıklamanız yeterli. Umarım diğer blogger arkadaşlarımın başına gelen tatsız sorularla uğraşmak zorunda kalmam.

Ne diyordum,LUSH... Lush süper bir kampanya yapmış. 9 parça ürün sadece 39 lira. Kampanyaya hangi ürünler dahil derseniz;



Ve sonunda kozmetik diyetinden alnının akıyla çıkmış bir Mughetto olarak bu kampanyadan faydalanmayı kendimde hak bildim :)




Ürünler ile ilgili detaylı bilgi için ve sipariş vermek için www.lushturkey.com a göz atmanızda fayda var.

Ben hazır Lush'a gitmişken, bitmiş toniğim Tea Tree Water 'dan aldım ve bir adette Honey,I Washed the Kids ballı&karamelli sabun aldım.Bu sabun herkesin çok beğenerek kullandığı bir ürün, benim almamdaki sebep ise 75 lirayı tamamlayabilmekti.Çünkü Lush her 25 liralık alışverişte size verdikleri karta bir mühür basıyor ve 5 mühür basıldığı zaman size bir hediye veriyorlar.


İlk Lush çıkartmama ve ürün yorumlarıma burdan göz atabilirsiniz.

5 yorum:

  1. güle güle kullan kuzumm

    YanıtlaSil
  2. gizemel; teşekkürler cnm :)

    YanıtlaSil
  3. ben çok beğendim bunu.hemde çok uygun fiyatlı.birşey soracağım.sen mağazadan mı aldın yoksa internet sitesinden mi sipariş ettin? internetten sipariş edince nasıl oluyor??birde internetten sipariş verince şampuanı falan nasıl seçiyorsun?çok soru sordum ama birde 9 products + 2 must haves ne demek??

    YanıtlaSil
  4. cnsn95 ; mağazadan aldım ama internetten alırken,sipariş sonuçlandırırken açıklama kısmına istediğin şampuanı ve yüz temizleyicisini belirtiyorsun. 2 must haves dedikleri de kartondan favori ve gözlük,eğlence amaçlı gereksiz birşey.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin