29 Ağustos 2010 Pazar

MUGHETTO ' YA IFW SADECE NE İFADE ETMİŞ ?



Son günlerde özellikle moda bloglarının başlıca gündemi IFW( Istanbul Fashion Week ). Formspring'te bir soru gelmişti, çoğu blogger İstanbul Moda Haftası'na katılıyor sen düşünmüyormusun diye.Ben de en yakın arkadaşlarımdan birinin orda görevli olduğunu,girme imkanımın olduğunu ancak pek ilgilenmediğimi,şu sıralar daha önemli işlerim olduğunu belirtmiştim.

Zaten bir fazla bir eksik blogger farketmez sanırım,genelde aynı resimler dolaşıyor bloglarda.Basında,gazetelerde,dergilerde olandan daha fazlası yok genelde.Şahsen defile fotoğraflarından daha çok sokak modası fotoğrafları görmek isterdim,gerçek-sıradan insanlar ne tarz parçalar seçmiş,modayı nasıl uyarlamış diye merak ediyorum,çoğu insan gibi.

Benim naçizane fikirlerim bu şekilde.Peki neden yukarıdaki resmi ekledin diye sorarsanız,bu elbiseye bayıldım.Ve gördüğüm ilk andan beri aklımdaki fikir, zayıflasam ve nişanda böyle bir elbise giysem şahane olmaz mı? Çok beğendim.

Dipnot: Ufak bir ricam var,bu elbisenin önden fotoğraflarını bulabildim,elinde arkadan çekilmiş fotoğraf olan bana gönderebilir mi?

11 yorum:

  1. Elbisenin kumaşını ve rengini çok sevdim. Modelinde ise takıldığım bir şey var. Öndeki bacak kısmındaki oyuk çok derin. BU hem gözümü tırmaladı biraz, hem de çok zayıf birinin giyebileceğini düşünüyorum. Üst-iç bacakların zayıflaması zordur. Hele de zayıfladıktan sonra sımsıkı olması! Bu elbise ise, modeliyle bütün dikkati üst-iç bacağa çekiyor. BU nedenle 36 beden dışındakiler için biraz zor olabilir. ama eğer ki, diğer kısımları aynı kalmak kaydıyla, ön etek ucuna başka bir çözüm getiririm diyorsan, rahatça nişanında giyebilirsin diye düşünüyorum. Ben bir naçizane, nişan düğün törenler dekoltesi fazla kıyafetleri çok sevemiyorum. Gelinin daha masum görünmesi gerekiyor gibi geliyor bana... :) Bu nedenle belki etek boyu, öndeki eksik üçgen olmadan düz olarak düşünülürse daha kullanılabilir hale gelir diye düşündüm.
    Oyyy, amma yazasım varmış beee! :))
    Ama ne giyersen giy, çok güzel olacaksın bence! Çünkü gelin sensin! :))

    YanıtlaSil
  2. bencede hergün davetemi gidiyoruz.sokakda giyilcek şey lazım bize.elbiseyi beğendim o ayrı tabi

    YanıtlaSil
  3. Zuzu; oley :)

    Tannesi; tamamiyle katılıyorum dediklerine.Elbiseyi anneme gösterirken şu bacak oyuğunu düşünme o kısmını düzde yaptırtabiliriz demiştim bende :) O kadar oyuk bir elbiseyi zayıf olsam bile tercih etmem zaten. Ben bu kıyafetin normal hayata uyarlanmış halini taşımak isterim. Göğüs kısmımda ince olduğu için dekolte verme ihtimalim yok zaten,o yüzden hep straplez modelleri deniyorum nişan elbise modeli olarak.Ama dediğin gibi birkaç cm daha yüksek-kapalı olabilir.Şu ana kadar baktığım modeller genelde çok sade ve düzdü ama bu elbise gönlümü çaldı nedense :)

    YanıtlaSil
  4. Yok yok çok hoş bir elbise gerçekten. Demek aynı çözümleri üretmişiz. İnşallah zayıflar ve bu elbiseyi uyarlayarak giyersin. :)

    YanıtlaSil
  5. uğurböceği; katılıyorum :)

    Tannesi; İnşallahhh :)

    YanıtlaSil
  6. Bende bu elbiseye bayıldım harika ama ben bu elbiseyi ne kendmde(nişanımda) nede başka normal boyutlarda bi insanda düşünemyorm:)) bu mankenler aşmışlar şu boya ve şu zayıflığa ben hayranım ama bence ya seninde dediğin gbi düzeltme yapılır sana uyarlanır ozamn giyilebilir ama daha sade bir elbisede terih edbilirsn mügecm kendini hangisiyle daha güzel hissedersen ona karar verirsn:)

    YanıtlaSil
  7. Bu elbise benim de çok hoşuma gitti, umarım zayıflarsın (zayıflarız) istediğimizi giyeriz bir an önce :) Amaan sanki modellerin bacakları sımsıkı mı da mini giyiyorlar? Birkaçında gördüğüm selülit çığır açmış, bende bile o kadar yok. Sonuçta sen kendine güvenerek giydikten sonra kimse bir şey diyemiyor :)

    YanıtlaSil
  8. güzin; şu ana kdr genelde çok çok sade elbiselere,düz kesimli elbiselere yöneldim ama bu elbise kalbimi çaldı :) Aslında yorumdan sonra boy olayına da kafam takıldı bilmiyorum nasıl olacak bakalım.

    Marjo;İnşallah zayıflar fıstık gibi her istediğimizi giyeriz :)) Zaten arkası tüllü olduğu için selülitler de gözükmez haha

    YanıtlaSil
  9. elbisenin arkadan olan goruntusu sana ulastiysa paylasabilir misin mughetto ya. ben de cok begendim ama arkadan goruntusunu de merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
  10. Betül; ah maalesef gelmedi canım :(

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin