18 Ocak 2010 Pazartesi

KOSKOCAMAN BİR KOZMETİK POSTU [İNDİRİM GANİMETLERİ PART-1]

Yarın nispeten daha kolay bir sınavım varken,fırsat bilip size en son yaptığım alışverişlerden bir kozmetik postu hazırladım.Buyrun bakalım;

**She kozmetik ürünlerini kullanmayı düşünmüyordum açıkçası sadece şirin ambalajlarına bakıyordum,geçiyordum.Sonra Boyner'de kasadayken glosslarını gördüm ve denemek için hemen bir tane kaptım.İlk denediğim She lipgloss birinci sıradaki renk oluyor.Işıltılı coral bir renk,kodu J27..Daha sonra Gratis'te bir kampanyaya denk geldim,she ürünlerinden 1 alana 1 bedava vardı.Fazla vaktim yoktu,hemen gözüme hoş gelen 2 lipgloss daha aldın.Gratis'te She lipglossların fiyatı 6 lira civarındaydı,yani tanesi 3 liraya denk geldi.Bana sorarsanız bu fiyata bu kalite çok şükela! :) 2.sıradaki glossun yapısı ilkiyle aynı,ışıltılı ve pembe mor alttonlu bir ürün,kodu J210. En son sıradaki gloss ise pembe,fuşyaya yakın bir renk,çok gösterişli.Üç rengi de ayrı ayrı seviyorum.Merak edenler için ağır bir kokusu veya tadı yok.Çok yapış yapış da değiller.Benden kocaman bir alkışı hak etti She markası açıkçası.
Aşağıdaki resimlerde sıraları karışmış,sıra bakımından üst resmi baz alın.


**Lipglosslardan rujlara geçelim.Soldaki ruj Loreal'in yeni serisinden.Resimde her ne kadar belli olmasa da şahane bir rengi var ve şahane yapıda bir ruj.Aşık oldum,o kadar söyleyeyim :)) Bendeki rengi Feel Pink.Rujun yapısına gelirsem,resmen krem gibi sürülebilen,dudakta hiç kalıntı bırakmayan,dudakla bütünleşen,dudağın rengini örterek çok doğal bir pembe ton ortaya çıkartan bir ruj.Ayy ne desem boş,bu rujdan stok yapasım var resmen!Fiyatı Gratis'te 17 lira.Bir de kampanyası vardı,onu da aşağıda paylaşacağım.
Sağdaki ruj ise Elizabeth Taylor marka,tam anlamıyla fuşya renk bir ruj.Bu rujun kabını beğendim,tam ortasında minik taşlar varmış gibi bir kemeri var ayrıca dışı komple aynalı ve dore rengi.Bu rujda beni rahatsız eden 80'lerden kalmaymış hissiyatı yaratan ruj kokusu oldu.Flormar'ın eski rujlarında vardı ya hani...Ben ruj kokusunu pek sevmem.Yılbaşından önce Çilek indiriminden 10 liradan daha az bir fiyata almıştım.
Soldaki Loreal/Feel Pink, sağdaki ise Elizabeth Taylor/Passionate rujun swatchı.


**Loreal rujun kampanyası ise işte soldaki ürün.Daha doğrusu o ruju alana Loreal'in tüm rimelleri %50 indirimli idi.14 lira olan bu rimel 7 liraya geldi.Son zamanlarda Watsons'tan sonra favorim Gratis galiba!




**Elf en son free shipping yaptığı zaman arkadaşımla sipariş verdik.Ben kendime engel olarak sadece 2 parça aldım.Birisi studio serisinden yukarıdaki concealer pencil.Pratik bir ürün,bir tarafı kapatıcı,diğer tarafı fırça,makyaj çantasında az yer kaplar ve çok iş görür.Edinmekte fayda var.
 Bir de Elf'in allıklarından Flushed rengini aldım.Bende Shy ve Innovence var ama tenim açık renk olmasına rağmen bana çok açık olmuşlardı,bu renk nispeten daha oldu gibi..Ama oldukça iddiali bir renk..Çünkü tam bir fuşya! Elf'in allıklarının boyutunu merak edenler içinde uygulamalı anlattım.İşte avucumun içi kadar! :)




**Son olarak Body Shop indiriminden bir parfüm bir de body mist aldım.Body mist miss gibi şeftali kokuyor ve 11 liraya falan düşmüştü.Parfüm ise oldukça fresh,günlük bir koku,17 lira falandı.Ben ikisini de hafif kokmak istediğim günler için,çanta parfümü olarak aldım.


Vee upuzun kozmetik postumuzun da sonuna gelmiş bulunmaktayız.

22 yorum:

  1. ayy bayıldım bende She'lere... Gratise de bakacağım hemen

    YanıtlaSil
  2. kocaman ama keyifli bir post olmuş canım kozmetik aşkımı depreştirdi valla:) güle güle kullan cicişlerini harikalar:)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan lip gloss ve rujların rengıne bayıldım lip gloss ları en kısa zamanda denıycem maybelline rimelıde ben kullanıyorum cok basarılı gercekten cok guzel seyler almıssın cici günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. oooohhhh, süpper olmuş. nasıl da mutlusundur şimdi! alışveriş gibisi var mı?! hele hele kozmetik alışverişi... hepsi çok güzelmiş, güle güle kullan. ama ben en çok loreal rujunu beğendim. ;) she'nin glossslarını da deneme listeme aldım.

    YanıtlaSil
  5. Süper bir post iyi günlerde kullan:))

    YanıtlaSil
  6. Canımcım ne yaptın sen, baştan aşağı fuşya olmuşsun:)) Gerçi beni bıraksalar bende şeftali tonları olurdum ama sınavlar yüzünden bir kalem çekip fırlıyorum evden:)
    Güle güle kullan canım hepsini;)

    YanıtlaSil
  7. ooo bayıldım bu yazıya ben :))
    guzel gunlerde kullan canım cicileriniii :)

    YanıtlaSil
  8. cnm süperlerr güle güle kullan.:)bende de elf allıkların shy rengi var,bende kendini belli ediyor sanırsam ben beyazım yav:)flushed da istedim şimdi,ama ürün bitirmeden alışverişi yasakladım kendime.

    YanıtlaSil
  9. güzel güzel şeyler alınmış ;) tatlım, güle güle kullan. ben de she'nin şu mat pembe rujunu gözüme kestirdim,boynerde satılmaları süper oldu.t-box bünyesindeler artık sanırım.

    YanıtlaSil
  10. güzel güzel şeyler alınmış ;) tatlım, güle güle kullan. ben de she'nin şu mat pembe rujunu gözüme kestirdim,boynerde satılmaları süper oldu.t-box bünyesindeler artık sanırım.

    YanıtlaSil
  11. Simla; En son gittiğimde She kampanyası bitmişti sanırım ama göz atmakta fayda var..

    Sochic; Kozmetik aşkı öyle bir aşkki hemencecik depreşio zati :) teşekkürler.

    Yaprakela;Rimel fena değil ama inanmıcaksın Pastelinkini daha çok beğendim :) Glosslarıda şiddetle tavsiye ediyorum.

    Fosette; Kozmetik hele indirimli ucuz kozmetik alışverişi gibisi yok :) Loreal rujun mutlaka testerını dene,eğer dudağına giderse aşık olcaksın demektir :)

    Tatlı Cadı; Çok teşekkürler :)

    İğne ile İplik; evet azcık çıldırmışım dimi :)) Sınav döneminde bende çok paçozum sorma hiç

    Hello Kitty; ben senin her yazına bayılıyorum,teşekkürler :)

    Gizemel;Bende açık tenliyim ama Shy bende böle çok uçuk kalıyor.Demekki yeterince beyaz değilim :)

    Trendsandshopping; Boynerde birazcık daha pahalılar yannız dikkat et :) Mat pembe ruju gördüm ama kalıp gibi durur diye almadım.

    YanıtlaSil
  12. ohhh! hepsinide güzel günlerde kullan cnmm bnmde cnm cekti vlla daha yeni bi sürü sey aldgım halde:)

    YanıtlaSil
  13. git ders çalış alışveriş yasak sana :)

    YanıtlaSil
  14. she ürünleriyle bende yeni tanıştım sayılır yeni yeni kullanmaya başladım.. şimdilik çok iyiler :9
    lorealin rimelini bende istiyorum.rimeller bitsin ilk o var sırada:)
    elf ten bende sipariş verdim ama henüz gelmedi :)

    YanıtlaSil
  15. OH OH Oh misss. iyi günlerde kullan .

    YanıtlaSil
  16. Ayshenur; Çok teşekkürler :) kozmetik alışverişi gibidi yok.

    Siucan;Kızma canım derste çalışıyorum :))

    Dominika; Benim elfler Cuma günü geldi.Lorealin rimelide fena değil ama Pastelinki daha güzel bence. :)

    ŞIKELLA; Teşekkürlerrrr :))))

    YanıtlaSil
  17. güle güle kullan canım kaçırmışım bu postu :) bende bugün indirimden yararlandım ama krem ve vücut losyonu aldım :)

    YanıtlaSil
  18. Lafebesi;Maalesef krem vücut losyonu vs sürme alışkanlığım yok..Vücudum çatır çatır çatlıyor yinede üşeniyorum..Afferin bana!!

    YanıtlaSil
  19. selam mughetto blodunun sıkı takipçisi oldum canım :) bende biraz sana benziyorum galiba :))) senin bu she likit rujları okuduktan sonra bende özdileğe gittiğimde she nin reyonuna bakmadan geçemedim. ben pek likit ruj kullanmayı sevmediğim için normal rujundan bir tane aldım.kiremit kırmızısı bir renk.eve geldim denedim çok hoş kokuyor sürülüşü,kalıcılığı mükemmel çıktı.üstelik %50 indirimi vardı ve 3,25 tl ye aldım. ama sana çok teşekkür ederim yoksa ben she yi denemeye bile kalkmazdım yorumun olmasaydı. özdileğe bir dahaki gidişimde başka ürünlerine de bakıcam.sağol ;)))))

    YanıtlaSil
  20. ESCASER; İşte buna çok sevindim :) Benim denk geldiğim promosyonları blogumda paylaşarak sizlere yardımcı olabilmek çok güzel..Hem ben hem siz uygun fiyata güzel alışverişler yapıyorsunuz ve çift taraflı memnun kalıyoruz =))
    Bloguma her zaman beklerim,bundan sonra da umarım işine yarayan bilgiler bulursun.

    YanıtlaSil
  21. Ama ne ruj Loreal in ne de rimel. İkisi de Maybelline in. Gözden mi kaçtı acaba?

    YanıtlaSil
  22. evet 2side Maybelline,yanlış yazmışım.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin