26 Aralık 2010 Pazar

SEPHORA; DAILY MAKEUP BRUSH CLEANER & I WILL SURVIVE


Bugün size Sephora'dan aldığım 2 ürünü tanıtacağım. Biri daily makeup brush cleaner, diğeri I will survive...


I will survive ile başlamak istiyorum. Mantık olarak Mac Fix+ ile aynı olan bir ürün. Bu ürünü kullandığınız zaman yüzünüze nem sağlıyor ve böylece makyajın toz toz olup uçmasını engelliyor yani makyajı fiksliyor! Ürünü makyajınızı yaptıktan hemen sonra ve ilerleyen saatlerde kullanabiliyorsunuz. Günün/gecenin ilerleyen saatlerinde kullandığınız zaman yüzünüze nem sağladığı için ifadenize canlılık katıyor. Mac Fix+ yerine bunu neden tercih edelim derseniz, çanta boyu olması dolayısıyla yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz derim. 

Diğer ürün ise Daily Makeup Brush Cleaner. Normalde makyaj fırçalarınızı dezenfekte etmek için fırça şampuanları ile temizlemeniz gerekmekte. Ancak özellikle göz makyajlarınızda farklı iki rengi aynı fırça ile kullandığınız zaman hem fırçanın üzerindeki artık farları temizlemek hem de fırçanızı dezenfekte etmek isteyebilirsiniz. İşte bu sprey o işe yarıyor! Fırçanıza bir fıs sıkıyorsunuz ve bir peçeteye siliyorsunuz. Fırçanız anlık olarak temizlenmiş ve dezenfekte olmuş oluyor.


Bu 2 ürünü sizlere tavsiye ederim :) Makyaj yapmayı seviyorsak eğer, hayatımızı kolaylaştıran bu tarz ürünlere de makyaj dolabımızda yer açmamız lazım.

2 yorum:

  1. fiyatları nedir acaba mügecim çok pratik ikisi de almayı düşünüyorum bende

    YanıtlaSil
  2. buket; cnım 10-20 lira arası birşeydii, emin değilim ve evet çok pratikler :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin