8 Aralık 2010 Çarşamba

CHERRY CULTURE SİPARİŞİMİN DETAYLARI VE ÜRÜN TANITIMLARI



Bugün sizinle Cherry Culture siparişimin detaylarını paylaşacağım. Bu Cherry Culture'den 3. siparişim oldu sanırım. Tüm siparişlerim ortalama 1 haftada taa Amerika'lardan buraya problemsiz geldi. Cherry Culture'den sipariş vermemin en büyük sebebi NYX ürünleri. NYX'in ürünlerini çok beğendiğimi daha önceden de çok defa söylemiştim. NYX ürünlerini beğendikçe ve internette araştırdıkça bu markanın ürünlerinin MAC ürünleri ile kıyaslandığını gördüm. Özellikle bazı farlarının MAC farlarına dupe özellikte olduğu yazılıp çiziliyor. Dupe listesini görmek için şuraya tıklayabilirsiniz.


Benim aldığım NYX Iced Mocha'nın Mac Satin Taupe'un dupe u olduğu söyleniyor. Aynı şekilde NYX Mermaid Green'in de MAC Humid'in dupe u olduğu söyleniyor. Bende MAC'in bu farları olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum maalesef.








Daha önceki NYX siparişlerimde de aldığım ve severek kullandığım lipsticklerden de attım sepete 2 tane. Aldığım renklerden biri çok koyu diğeri çok açık çıktı, kullanabilirmiyim bilmiyorum. *_*  NYX Round Lipstick Swatch'larına şu siteden göz atabilirsiniz.






Sepete attığım diğer ürün ise NYX Purple Smokey Kit oldu. Bu ürüne göz atalım;








Lydia 'nın yeşil gözlerine çok yakışır gazı üzerine almış bulunuyorum bu paleti, iyiki almışım :))


Aldığım diğer ürün NYX Concealer Jar. Bu ürünün de MAC Studio Finish Concealer'a çok benzer olduğu söyleniyordu kozmetik forumlarında. MUA puanı da oldukça yüksekti. Deneme amaçlı attım sepete.


Ve son olarak, aslında siparişi vermemdeki en büyük etken olan Beauty Blender'lar. Aslında ben Sephora marka Sponge aldım ama BB'leri de denemek istiyordum. Beauty Blender nasıl kullanılır diyorsanız, tık tık.


Siparişin detaylarına göz atalım;




Aldığım rujları kullanıp kullanamayacağımdan emin olmamakla beraber yine de memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Özellikle uygun fiyatlı ve kaliteli far arayan arkadaşlara NYX markasını tavsiye ederim. Benim göz makyajımda en sık tercih ettiğim farlar,paletler bu markanın ;)

13 yorum:

  1. En alt resimde yazıyor, 12 dolar ;)

    YanıtlaSil
  2. Birşey sorabilir miyim? Takipli kargo ile mi getirttin ürünlerini yoksa normal takipsiz ile mi? Ben de sipariş vermiştim yaklaşık bir buçuk ay önce. Sonra gelen mailde "Order date: 10-30-2010 14:20:49" olarak göründü. USPS sitesinden kontrolde "The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on November 12, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later." yazısı geldi ama daha da haber yok :(

    YanıtlaSil
  3. Dennis; Ben hep takipsiz kargo kullanarak getirttim siparişlerimi. Siparişinin çoktan gelmesi gerekiyordu. Paypal ile aldıysan case açabilirdin,süresi geçti mi emin değilim. Veya site ile irtibata geçebilirsin. Ama bence ilk önce evine en yakın ptt yi ara ve bir sor bakalım, hatta mümkünse dağıtım ofisine git.

    YanıtlaSil
  4. PTT şubesine çoktan gittim. Ben de takipsiz kargo ile istedim ne yazık ki çok ürün sipariş ettiğim için. :(

    Kredi kartı ile ödeme yaptım. Site yönetimine mail atma seçeneğini deneyeceğim artık yapacak birşey yok diye ama muhtemelen bizim sorunumuz değil derler gibi geliyor :( Bakalım ne olacak..

    YanıtlaSil
  5. Mutlaka mail at Dennis.. Belki tekrar kargolarlar veya kargo firmasından kontrol ederler.

    YanıtlaSil
  6. Bayılıyorum böyle cherryculture alışveriş fotolarını incelemeye:D Ben de cherry den 4 kere alışveriş yaptım şimdiye kadar,aynen hiç sorunsuz 9 günde falan geldiler:)NYX ürünlerini ben de çok seviyorum,gerçekyen fiyatına göre çok kaliteliler,bi sürü NYX im var:)Concealer jar ben almıştım çok da memnunum,sen de seversin umarım;)Buarada o 10 dolar indirim kuponunu nasıl verdiler sana ya onu bi açıklasan merak ettim de :))

    YanıtlaSil
  7. Junkhead; cnm geçenlerde %20 indirim vardı, o zaman alışveriş yapmıştım :))

    YanıtlaSil
  8. Hee tamam canım anladım şimdi:)Ben de %20 indirimde yapmıştım daha önce sanırım,ama checkout ta öyle indirim kuponu gibi geçtiklerini hatırlayamadım da:D Tamam neyse saol;) Buarada demin yazmayı unutmuşum,far paletinin renklerine bayıldım !

    YanıtlaSil
  9. Bende son %20 indiriminde birsürü şey kaptım.Her kapı çalışında acaba kargomu diye fırlıyorum yerimden=) Daha 1 hafta olmadı sanırım aldığım yakında gelirler heralde=) Süper şeyler almışsın özellikle o koyu kırmızı ruja bittim tamda o renk veya biraz açığından bir ruj arıyodum! Ama bu $25 lık spongelara bir anlam veremedim? Bu parayı hakedecek ne özellikleri var merak ettim?

    YanıtlaSil
  10. Beauty Rules; verdiğim linke tıklayarak Beauty Blender lar hak.bilgi sahibi olabilirsin ;) O ruj baya siyaha yakın bir bordo ama ... Biraz daha açığı iyi olurmuş bnm için..

    YanıtlaSil
  11. yihuuu paleti beğenmene çok sevindim :D nude on nude'un da eline ulaşmasını dört gözle bekliyorum valla :D hihih

    YanıtlaSil
  12. Lydia; henüz nude on nude almadım tatlım, ebaye ışınlanayım bi :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin