2 Aralık 2010 Perşembe

NİŞANA 3 KALA

Nişana 3 gün kaldı... Tel gibi gerginim. Sinir stres had safhada. Alt tarafı nişan, şimdiden böyle olursan düğün zamanı ne yapacaksın diyen seslerinizi duyar gibiyim. Nişan organizasyonumuzun da düğünden pek bir farkı yok aslında. Bir gelinlik giymeyeceğim o kadar. Onun dışında, 5 saatlik kuaför randevusundan tutun da, stüdyoda fotoğraf çekimine; mekanda çıkış müziğinden,dans müziğinden,pasta müziğinden tutunda, masa düzenine kadar herşeyle yine uğraşıyoruz.

Bir de üstüne üstlük bohça telaşesi var ki, meğersem alması en zevkli kısmıymış. Onu yerleştirmesi,düzenlemesi,süslemesi başlı başına saatler süren sabır ve emek işi. Neyse ki bana bir arkadaşım yardım etti de,daha rahat hallettim. Sonuç çok güzel oldu o ayrı, süslü püslü sandık,bohça resimlerini de birkaç güne paylaşırım.

Nişan hazırlıklarını blogda paylaşmamın en büyük sebeplerinden biri, bu dönemi yaşayan insanlara rehber olması idi. Şimdi sıkı durun en büyük tavsiyemi veriyorum; hiçbir şey kalmadı ya herşey hazır diye düşünüp, son haftaya bir sürü şey sıkıştırmak zorunda kalmayın. Davetiye dağıtması,bohça hazırlaması,kuaför ve stüdyo gezip karar vermesi,dans müziğinde prova derken... Nişana 1 kala benim gibi olabilirsiniz. Neyse çok uzattım!!

Yarın cümbür cemaat bohça getirmeye gelecek erkek tarafı. Benim bilmediğim,görmediğim bir sürü adet; öğrenmeye çalışıyorum. Ben de hem kafam dağılsın,hem yarına işim azalsın diye akşam akşam girdim banyoya. Bir elimde deterjan, bir elimde çamaşır suyu ovaladım durdum. Şu anda zehirlenme tehlikesi geçiriyorum.

Temizlikten sonra da kozmetik dolabımı bir elden geçirdim,kullanmadıklarımı ayırdım kaldırdım..Sizinle resimleri paylaşıyorum.

Bildiğiniz gibi üst rafta, elimin altında olmasını istediğim bakım ürünleri var genelde.



Alt rafta en sık kullandığım makyaj ürünleri. Elf paletler ve Mac Pro Longwear tanıtılmayı bekleyen ürünler. Nyx paletler de en sık kullandığım ürünler olduğu için elimin altında devamlı.


Fırçalarımın ufak bir kısmı..


Bu post hem dertleşmek,hem de kafa dağıtmak için girilmiştir.

9 yorum:

  1. tatlı heyecan ama :)yine de nişan için çok işe kalkışmışsın zor... ben hiç bulaşmayacağım nişan işine. istemede yüzükler takılsın ve bohçalar da verilsin tamam. tam bir anti-ağdet biriyim :D

    ellerine sağlık, kolay gelsin... düğün hazırlıklarını da heyecanla bekliyoruz :D

    YanıtlaSil
  2. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KOKOŞ GÜZELİM.DERDİN TELAŞIN BU OLSUN NE GÜZEL.SENİN YAŞINDA OLSAM DA NİŞANIMA 3GÜN KALSA AH AH

    YanıtlaSil
  3. uwww çok az kalmış hatta gelmiş bile :) Stres hep oluyor ama nasıl geçtiğini anlamıyorsun geçince de ! Fotoğraflarını hemen yükle ama bekletme bizi :) Bu arada ne kadar çok makyaj malzemen var,hepsini kullanabiliyor musun ? Ki daha ojeler burda deil dimi :)

    YanıtlaSil
  4. kolay gelsin sana canım, ayrıca ömür boyu mutluluklar dilerim =)

    YanıtlaSil
  5. canım benim ya telaşe müdürü olmuşsun :)
    dikkat et sakin düşün zamanını güzel değerlendir ..

    umarım her şey istediğin gibi olur

    YanıtlaSil
  6. dans müziğinizi çok merak ettim , öğrenebilir miyim ? :))

    YanıtlaSil
  7. Bizimde kafamızı dagıtıtn tşkler cnm... Nişanında hayırlı ugurlu olsun.

    YanıtlaSil
  8. cnm negüzel cicilerin var:) nişanın hayırlı olsun allah tamamını erdirsin.Benimde inşallah ilk bahar gibi nişanım olacak ama ben şu bohça olayına taktım çözemedim hala:( yani şimdi nişanlım için bohça hazırlıyıcam ama ailesinide yani annesine babsına ve kız kardeşinide birşeyler koymalımıyım o bohçaya yoksa ayrı bi şekildemi yapmalımıyım ?Sen nasıl hazırladın bohçayı erkek tarafına neler koydun sana nasıl hazırladılar çok meraklıyım :) paylaşırmısın fikir veririsen çoook sevinerim sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. müghettoo bak sana ne diyeceğim, sakın sakın sakın kendini gerginliklere kaptırma nişanında! yoksa en ufak şeyleri bile dert eder, üzülür ve sinirlenirsin... sen ne olursa olsun hep gülmeye bak hatta bir şeylerin kötü gittiğini düşünmeye başlarsan hemen aklına satc'de charlotte'ın ikinci düğününü getir, bir dolu aksiliğe rağmen nasıl da eğlenmişlerdi :) çok özendiğin belli, kaç haftadır bir sürü cicilerle uğraşıyorsun ve inan ÇOOOK da güzel olacak her şey, için rahat olsun! nazar boncuklu bileklikleri düşün gerildikçe, sırf onlar bile yeter seni korumaya :)

    p.s. vallahi içimden geldi bir an bunları yazmak, umarım nişandan önce okuyabilirsin :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin