21 Ağustos 2009 Cuma

MUGHETTO' DAN HABERLER [ beni rahatlatacak birşey söylemek isteyen?? ]












1)Hiç aklımda yokken bu zımbalı babeti aldım.Aslında taba rengi daha çok hoşuma gitmişti ama numarası kalmamıştı.Bende siyahını aldım.Fiyatı 60 lira,markası Nine West.


Babeti aldıktan sonra bu kemeri Peacocks'ta gördüm,indirimde 7.5 lira idi.Babetime uyar diye düşündüm ve sepete onuda ekledim :)



2)Laçin'de duyduktan sonra Golden Rose 'a gidip indirimli ürünlerden bende edindim.2 adet ruj,bir adet allık aldım.Rujlar 2.5 lira allık ise 3.5 lira idi.Resimler daha sonra...



3)Mango Outlet'ten çok güzel 3 tane blazer ceket aldım.Krem ve siyah tonlarında.Mango outlete mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.Ceketler çok ama çok ucuz.Resimler daha sonra..


4)Loreal'ın Dermo Expertise serisine başlıyorum.Süt-tonik ve nemlendirici.Birkaç gün sonra ürünler ile ilgili yorumlar burada olacak..


5)Elf'te kargo ücretinin 1 pound olduğunu duyduktan sonra ilk siparişimi verdim.2 tane fırça,1 tane takma kirpik ve 1 tanede kapatıcı.Hepsi 17 lira tuttu. :))


6)Saçımı boyattığımdan beri bu şampuanı kullanıyorum.Çok çok memnunum.Tavsiye ederim.Marka: Down Under Naturals.Watsons'ta bulabilirsiniz.Doğal bir şampuan.Kozmetik bir ürün değil.Kokusu ise sakız gibi,bayılıyorum.Şu anda kampanyada 7 lira.

EDIT: Bloguma şöyle bir göz attımda, 7 Ağustos'tan bugüne kadar,yani sadece 2 haftada tam 3 adet ayakkabı almışım..Tamam 2'sini zaten annem ödedi,birinide ben kartımla aldım ama kartımıda babam ödüyor.Cebimden para çıkmadı neticede..Ama sanki çok gibi :(( Kriz,krizin etkileri vs derken n'oluyor bana böyle...Evet fiyatları çok çok uygundu ama...Yinede...Poffff....Beni rahatlatacak birşey söylemek isteyen ???

8 yorum:

  1. peacocks nerde varr? bildiklerimin hepsi kapandı..

    babetlerde çok güzelmiş güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  2. Maltepe Carrefour'da hala var..Birde eğer kapanmadıysa Ümraniye Carrefour'da var diye biliyorum.
    Teşekkür ederim Siu'cim.

    YanıtlaSil
  3. Tatlım oluyor böyle arada, hele ki söz konusu ayakkabı olunca kriz fln dinlemediğimi farkettim bende :) Güle güle kullan hepsini, bi süre alışveriş yasağı koyarsın kendine, eşitlenmiş olur herşey:)

    YanıtlaSil
  4. ahh canım gerilerde biryerde ben kendime o yasağı koydum vallai :)) 1 aylıktı hemde altı üstü..Ama aman bunu nası olsa annem alıyo bunu nası olsa babam alıyo buda çok ucuzmuş derken :))
    azcık delmişim o yasağı.

    YanıtlaSil
  5. canım bana yorum yazmıssın hukuk soon sınıf ogrencısıyım dıe nasıl eksılerı artıları neler hukuk benım hayallerımın meslegıydı senınde oylemıydı ve bır hukuk ogrencısı olduktan sonra hayallerın yıkıldımı?
    bunları yanıtlarsan ıcım rahatlıyacak;
    hukuk mu ınsan kaynaklarımı karar verıcem ...

    YanıtlaSil
  6. şu anda staj yaptığım şirkette İK departmanının da içindeyim.Sana işleyiş ile ilgili bilgi veriyim biraz; İK nın eğlenceli kısımları olduğu kadar sıkıcı kısımları da var.Mesela yüzde 90 şirkette çalışıyorsun,iş saatlerin belli.Görevin şirket elemanlarıyla alakalı oluyor ve şirketin birtakım organizasyonları falan.Ama öyle işte çok çok hareketli,eğlenceli değil bana göre biraz sıkıcı hatta.Sabah 9 akşam 6 ofiste olmak istemem.Hukuk ise eğer avukatsan zamanını kesinlikle kendine göre ayarlayabileceğin bir meslek.Kendi kendinin patronusun.Sorumlu olduğun insanlar müvekkillerin.Çok değişik olaylarla iç içe olabiliyorsun ve daha hareketli bir meslek.
    Bende hep hukuk istiyordum ve şu ana kadar hiç pişman olmadım.
    Başka sorun olursa da seve seve yanıtlarım

    YanıtlaSil
  7. Bu babetlerden bende de var:) Nine West'i mantıksızca seviyorum. O nasıl olur diyorsan içeriye girince hepsini hepsini almak istiyorum. İşin enteresanı öyle bir ayakkabı sevgim de yoktur normalde. Sadece Nine West... Tutamıyorum kendimi...

    Bu babetleri de çok severek almıştım, bence ayakta güzel duruyor. Alalı çok zaman geçmiş, güle güle giyiyorsundur umarım:)

    YanıtlaSil
  8. Aslı'cım severek aldım ama güle güle giyemiyorum. :(
    Çünkü normalde 39 giyiyorum ama 39u büyük geldi 38.5 aldım.Tam oldu ama vuruyor ne yazıkki.Eve geldiğimde su toplamış ve yara ayaklarım oluyor.Yara bandı yapıştırmam lazım giymeden önce,onuda unutuyorum.Ama yinede seviyorum :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin